A tavalyi nagy siker után a Családbarát Egyetem Program keretében újra nyári napközis táborokban vehetnek részt a Semmelweis Polgárok gyermekei. A vakáció kezdetével sok családban komoly logisztikai és anyagi nehézséget jelent a 6 és 14 év közötti gyermekek felügyelete, ezért a Családbarát Egyetem Központ a júniusi sporttáborokat követően további négy héten át kedvező árú tematikus táborokkal készül a szünidőre.

A tavalyi nagy érdeklődésre tekintettel ezen a nyáron már két turnusban szervezzük meg a művészeti tábort. A program szakmai vezetője ezúttal is Vadász Zsuzsanna konduktor-művészetterapeuta.

Az alsó tagozatosoknak július 3. és 7., a felső tagozatosoknak július 10. és 14. között rendezzük meg a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben (Nagyvárad tér 4.), ahol reggel 8-tól délután 5-ig várjuk a munkatársak gyermekeit. A művészeti táboraink létszáma alsósok esetében maximum 18 fő, a felsősök esetében 15 fő.

Fényképes beszámolónkat a tavalyi táborról ITT olvashatja el. 

A művészeti tábor alatt az alkotó folyamat segítségével a komplex személyiségfejlesztés, valamint az önkifejezés előhívása a cél. Az alsó tagozatosok művészeti táborát előadással, a nagyokét táborbemutató kiállítással zárjuk.

A művészeti tábor turnusaival párhuzamosan és további két héten át (egész júliusban) a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben (NET) további tematikus táborokat szervezünk. Bővebb információk és jelentkezés hamarosan!

A táborok díja: 15.000 Ft/hét

Kérjük, jelentkezéskor vegye figyelembe az életkori megkötést!

Jelentkezés a művészeti táborokba:

07.03-07.07.      07.10-07.14.