Színházi és táncelőadások, családi és ifjúsági programok, kiállítások – egy igazi közösségi ház Buda szívében.

A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház meghatározó helyszíne a főváros kulturális életének, pezsgő színfoltja a kortárs művészeti közegnek.

Kedvezmény mértéke

40% kedvezmény személyes jegyvásárlás esetén a Semmelweis Kártyát felmutatók számára. Kártyánként 1 db kedvezményes jegy vehető igénybe.

A 2023. december 8-i és 9-i Tyúkdráma c. előadásra e-mailben is igényelhet jegyeket. A jegyigényt a vegszilvi@gmail.com e-mail címre várják.

Cím: 1027 Budapest, Jurányi u. 1-3. 

Az egykori középiskola mintegy 6700 négyzetméteres impozáns épületének osztálytermei és tanári szobái próbatermekké és irodákká, műhelyekké és showroomokká, a tornatermek játszóhelyekké alakultak át, a sulibüféből pedig kávézó és galéria lett. Ami viszont változatlanul megmaradt, az a tehetséggondozás, a fiatalos légkör és az értékteremtés.

Jelenleg napi szinten több mint hatvan tagszervezet, köztük 25 regisztrált előadó-művészeti, számos alkotó- és vizuális művészeti csoport, valamint egyéb civil szervezet dolgozik itt.

A Jurányi több mint egy budai színház, alkotói és kreatív bázis, ahol a visszatérő repertoár, az évi 400 produkció mellett változatos művészeti, közösségi és oktatási programokkal találkozhatnak a látogatók.