Mire használjuk fel félelmeinket, meddig hurcoljuk problémáinkat? Mit tehetünk fizikai-lelki-mentális-szociális jól-létünkért? Hogyan lépjünk túl szüleink árnyékán? Lényeges és mindenkit érdeklő kérdésekre keresi a választ a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Iránytű önismereti és párkapcsolati előadássorozata.

Helyszín:

Semmelweis Egyetem
Budapest 1089, Nagyvárad tér 4., Zöld előadó

Jegyárak:

1 jegy: 3.500 Ft/fő
3 alkalmas bérlet: 7.500 Ft/fő
3 alkalmas diák bérlet: 3.750 Ft/fő

JEGYVÁSÁRLÁS

Október 17. 

Az élet mindenki számára hoz nehéz, drámai helyzeteket, és bizony léteznek megoldhatatlan problémák is.

Ekkor mi nyújthat valódi segítséget saját magunknak, másoknak, kapcsolatainknak? Ehhez ad tanácsokat Kádár Annamária pszichológus, egyetemi oktató.

Pál Feri katolikus pap, mentálhigiénés szakember, a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének oktatója, szintén a meghaladhatatlan gondok meghaladásáról, az élet drámaiságának valóságáról beszél.

NOVEMBER 14.

Szüleink, nagyszüleink erőtere sokszor kelepce, melynek valóságát nehéz meghaladnunk, újra és újra determinál minket mindaz, amiben és ahogy felnőttünk.

Limpár Imre szakpszichológus előadásának központi motívuma, hogy hogyan tudjuk elérni a szökési sebességet, amely révén a transzgenerációs hatások és életnarratívák már nem képeznek blokkokat?

Al Ghaoui Hesna újságíró, író haditudósítói tapasztalatait pszichológiai oldalról vizsgálva rájött, hogy a félelem üzemanyag, amellyel tovább léphetünk a krízishelyzeteinkből. Erről beszél majd részletesen az előadáson.

DECEMBER 5.

Molnár Renáta személyi ezdő a fizikai-lelki-mentális-szociális állóképesség javításáról beszél a Cor-Way-módszerének bemutatásával. Ennek küldetése, hogy szellemiségével, értékvilágával, módszertanával és rendszerszemléletével fejlessze az emberek fizikai-lelki-mentális-szociális jól-létét, megújulását.

Az előadássorozatot decemberben Angster Mária pszichoterapeuta zárja. A családállítás ismert hazai szakértője szerint mindenkinek van magyarázata arra, hogy miért nincs párkapcsolata, vagy ha van, miért nem működik úgy, ahogy szeretné. A családállítás során gyakran kiderül, hogy valami egészen más áll a háttérben, mint amit a viselkedés szintjén látható történések alapján gondolunk.

Kemelt kép: macrovector/freepik.com