A Semmelweis Sport Klub Szabadidősport szakosztály, egyéves születésnapjuk alkalmából kedvezményes nevezési lehetőséggel futni, sétálni hívja a Semmelweis Polgárokat a SPAR Budapest Maraton Futófesztiválra!

A szakosztály már meglévő tagjait várják a Semmelweis sátorban, ahol az Istruktor Öntevékeny Csoport lelkes önkéntesei felügyelik a csomagok és a sátor biztonságát. Öltözőként, csomagmegőrzőként, találkozási pontként szolgál a fesztivál mindkét napján zárásig, és itt lehet átvenni a privát befutócsomagokat is. 

A nevezési kedvezményről a szakosztály elérhetőségein lehet tájékozódni, amelyek megtalálhatóak

A Semmelweis Egészségfejlesztési Központ munkatársai is a helyszínen lesznek, inbody-testösszetétel méréseikkel és annak kiértékelésével hozzásegítik az érdeklődőket a hatékonyabb eredmények eléréséhez, a változtatás első lépéseihez, az egészséges életmódhoz. A mérés körülbelül tíz percet vesz igénybe, az eredményeket azonnal megkapják a résztvevők, és a szakértők el is magyarázzák a helyszínen.

A szakosztály célja, hogy minél több ember megtapasztalhassa a mozgás megelőző, egészségmegőrző, rekreációs és csapatépítő szerepét. Fontosnak tartjuk a példamutatást, a „Nem csak mondjuk, csináljuk is!” -mottót szem előtt tartva 

– osztotta meg velünk Dr. Gerber Gábor dékán, a szakosztály vezetője.