A Király Fitness – Nagyvárad tér egy családias hangulatú edzőterem, amely több mint 500 négyzetméteres területtel várja vendégeit. A konditerem jól frekventált helyen található a Nagyvárad tértől 100 m-re, és igyekszik minden edzeni vágyó igényeit kielégíteni, legyen a cél akár az izomerősítés, erőnövelés vagy a fogyás, alakformálás. A változatos összetételű géppark mellett rengeteg funkcionális eszközzel felszerelt: kettlebell, step pad, ugráló kötél, fitball, pilates labda, smr henger, trx kötél stb. Amikor éppen nincs csoportos óra, kondi bérlettel ezeket a termeket is szabadon lehet használni.

Kedvezmény mértéke

15% kedvezmény a havi és nyolc alkalmas bérletekre, mely magában foglalja a kondigépek, eszközök és kardió gépek használatát.

A Király Fitnessben számos egyéb szolgáltatás is rendelkezésre áll: szakképzett személyi edzők segítenek az egészséges életmódra való áttérésre és a motiváció fenntartásában. Emellett svédmasszázs, talpmasszázs, manuálterápia és gyógytorna. is igénybe vehető. Töltődj fel, eddz a legjobbakkal a legkirályabb helyen!