A 2022. évi szezon a balatoni üdülőkben május 14-én, a horányi üdülőben május 28-án indul és mindhárom helyszínen szeptember 30-ig tart.
 
A szálláshelyek foglalását május 9-én 10.00 órától biztosítjuk minden egyetemi polgár részére a már ismert web-es alkalmazáson keresztül.
 
Az oldalon a „Foglalás menete és ÁSZF” legördülő menüben tájékozódhatnak a feltételekről, valamint a rendszer használatáról. A foglalások visszaigazolása az igények beérkezése és befizetése sorrendjében történik.
 
Az alsóőrsi üdülő az Ófalu látványához illő új cseréptetővel fogadja a Balaton északi partján üdülésre vágyó egyetemi polgárokat. Az üdülő homokozóval, kismedencével, 2-3 ágyas felújított szobákkal, és természetesen a megszokott családias hangulattal várja a többgyermekes családokat, nagyobb baráti társaságokat.
Az idei üdülési szezonban két turnust (július 9-16. és augusztus 6-13. közöttieket) kis létszámú családok számára tartunk fenn. Erre a két időszakra az üdülő csak szobánként, és csak számukra foglalható. A nagyobb létszámú családok számára a fenti időszakon kívül szintenként lehetséges a foglalás. A teljes üdülő foglalása nem lehetséges.

A balatonföldvári üdülő hat férőhelyes. Az emeleti szoba négy fős, a földszinti rész új bútorozásával pedig két fő elszállásolását biztosítja. Az épület előtt nagy méretű terasz szolgálja a vendégek pihenését. Az üdülő kialakítása egy család vagy egy társaság közös elszállásolására alkalmas. Az üdülési lehetőségeket heti turnusokban hirdetjük meg.
 
A horányi üdülőben a „Kőház” modernizálását követően idén a „Faház” is megújult (melegpadló csere, új függönyök, elektromos hálózat felújítása, szúnyogháló) így ebben az évben vendégeinket komfortosabb szobák várják. Továbbá kialakítottunk egy, a nyári melegben enyhülést adó borospincét is.
Az üdülő az aktív kikapcsolódást kedvelők egyéni foglalásai mellett kiválóan alkalmas nagyobb családi rendezvények lebonyolítására, valamint az egyetemi szervezeti egységek, és hallgatói csoportok számára csapatépítések, gyermek-, sport és alkotó táborok számára is.
Az üdülő sporteszközeit (kenuk, kerékpárok, trambulin, pingpong asztal, stb.) a vendégek a nyaralás alatt térítésmentesen használhatják.
A szobák foglalását több ütemben nyitjuk meg a nagyobb létszámú és a hosszabb foglalásokat előnyben részesítve az alábbiak szerint:
 

◾ a jelentkezési időszak első hetében a teljes üdülőt foglalók (egy hétre, hétvégére, egyéb napokra) kapnak lehetőséget gyermektáborok, illetve egyetemi foglalók részére.

◾ a második héten a teljes hetet, illetve a hétvégi kétéjszakás turnusokat foglalók jelentkezhetnek

◾ ezt követően szabadon maradt lehetőségek tetszőleges foglalása lehetséges mind az egyetemi polgárok, mind külsős vendégek részére.

Alsóőrsön és Balatonföldváron maximum 2-2 fő, Horányban maximum 10 fő saját sátrában történő elszállásolását tudjuk biztosítani.

Az egyetem üdülőivel kapcsolatosan részletes információkat a Szolgáltatási Igazgatóság honlapján talál.