2021-ben továbbra is elérhető az All You Can Move (AYCM) SportPass szolgáltatása az egyetemi munkavállalók számára.

Mi az AYCM Sport Pass?

Egy multifunkciós sportbérlet, amivel az igénybevevő a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért tud rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon.

Egy bérlettel rengeteg mozgásforma használatára nyílik lehetőség, akár napi szinten, országszerte 800-nál is több, Budapesten 350-et meghaladó számú helyszínen.

Ízelítő a mozgásforma kínálatból: fitness, cardio, számtalan csoportos óra (pl. TRX, zumba, hot iron, gerinctorna, pilates stb.), jóga, úszás, tánc (hastánc, rúdtánc, társas, latin stb.), gyógytorna, tenisz, squash, ketrecfoci, ping-pong, evezés, küzdősportok, golf stb. Télen síelés, hófánkozás és korcsolya. Nyáron a strandok (pl. Lupa Beach) és Balaton/Velencei-tavi elfogadóhelyek sokasága várja a felhasználókat. Különlegességek igénybevételére is van lehetőség, mint például trambulinpályák, víz alatti hoki, lövészet, lovaglás, baltadobálás, szabaduló szoba stb. Ezen felül számos online edzés is elérhető a SportPass-szal.


A Semmelweis Egyetem elkötelezett a munkatársai egészségének, rekreációjának támogatásában, így a programba regisztrált első 600 munkavállalót havonta 2000 Ft támogatásban részesíti 2021. december végéig. Azon dolgozók vehetik igénybe a program keretében kínált kedvezményes árakat, akik regisztrálnak az AYCM programba és vállalják a hűségidőt és a munkabérükből a SportPass havi díjának levonását.

Így a C csomag mindössze 4.900 Ft ráfordítással már megszerezhető, de a többi csomag is 2.000 Ft/hó-val kedvezőbb lesz az első 600 jelentkezőnek. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj és a látogatható elfogadóhelyek száma – mely az AYCM SportPass igényléstől számítva tárgy év végéig tartó hűségidő vállalása mellett érhető el. Az AYCM SportPass névre szóló, nem átruházható és naponta egy elfogadóhelyen, egy napijegyes/alapáras/úszójegyes szolgáltatásra lehet felhasználni. Az AYCM SportPass vásárlása magánszemélyeknek továbbra sem lehetséges, a kártya forgalmazója ennek elérését a Semmelweis Egyetem közalkalmazottjai számára teszi lehetővé. Minden aktív SportPass-szal rendelkező kolléga igényelni tud egy AYCM Társkártyát, egy teljes munkaidőben dolgozó rokonának vagy ismerősének, ha az AYCM kiváltására munkahelyén egyébként nincs lehetőség. Társkártyások ügyintézése az AYCM publikus díjszabását használva az AYCM Ügyfélszolgálatán személyesen zajlik. 

A program részleteiről és a regisztráció folyamatáról szóló tájékoztató, valamint a regisztrációhoz szükséges nyilatkozat ide kattintva érhető el.