Június 13-án a tavaszi félévben utoljára került megrendezésre a Semmelweis Alumni Jótékonysági Borkóstoló az Alumni Igazgatóság és az Országos Bortúra közös szervezésében. A teltházas esemény vendég borászata a Pannonhalmi Főapátság pincészete volt, a befolyt összeg a Semmelweis Alapítványának került felajánlásra.

 

A borkóstoló résztvevőit, a vendégeket Dr. Hegedüs Tamás alumni igazgató köszöntötte, beszédében kiemelte a jótékonysági borkóstoló rendezvénysorozat jelentőségét, amely rendszeresen teltházas, nagy népszerűségnek örvend a Semmelweis Egyetem polgárainak körében.

Ez alkalommal az esemény résztvevői a Pannonhalmi Főapátság pincészetének borait kóstolhatták meg. A hét tételből álló borkóstolót Illés Tamás, a pincészet marketing- és kereskedelmi vezetője vezette.

A borkínálat így állt össze: Tricollis rosé (2023), Sauvignon Blanc (2023), Rajnai Rizling (2022), Prior fehér (2022), Hemina fehér (2022), Hemina vörös (2022), valamint Pinot Noir (2022).

Az Alumni jótékonysági borkóstoló rendezvénysorozata ősszel folytatódik. Az érdeklődőket sok szeretettel várja a Semmelweis Egyetem Alumni Igazgatósága!

Fotó: Országos Bortúra

Szöveg: Semmelweis Egyetem Alumni Igazgatóság