Örömmel értesítjük a Kedves Semmelweis Polgárokat, hogy a Semmelweis Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem előzetes egyeztetése alapján a Ludovika SE Küzdősport Szakosztálya által szervezett Defendo-önvédelmi képzése lehetőséget biztosít Egyetemünk hallgatóinak, munkatársainak az edzések látogatására!

Ezen foglalkozásokon a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói mellett a kezdő csoportos foglalkozásokon mentális, fizikai és technikai felkészítésben részesülhetnek az érdeklődők, amely a sportolási lehetőség mellett elősegítheti az esetleges konfliktushelyzetek kikerülését, kezelését.

Az edzések a Ludovika SE Küzdősport termében kerülnek megrendezésre a 1089 Bp. Diószegi Sámuel utca 38-42 szám alatt, szerdánként 17:00-18:30 között.
Az edzések látogatásának feltétele a Ludovika SE-be történő belépés, melynek éves díja 5000 Ft, az edzések díja 6000 Ft/ hó.

Jelen tájékoztatóval szeretnénk felmérni az igényeket, mely elősegíti a végleges megállapodást a két egyetem között. Kérnénk, hogy amennyiben Önt érdekli a Defendo edzés látogatása a fenti feltételek mellett, jelezze nekünk a sebirkozas@gmail.com e-mail címre Dr. Mensch Károlynak, a SESK Küzdősport Szakosztály technikai felelősének.

Üdvözlettel,
 Prof. Dr. Bánhidy Ferenc rektorhelyettes, szakosztályvezető