A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja (EMK) szeptemberben induló egészségügyi menedzser MSc képzésére várja azokat a jelentkezőket, akik az egészségügyi-, gazdaságtani-, rendszerelméleti tudás és gyakorlati tapasztalat megszerzésével szeretnék átlátni a teljes egészségügyi rendszert és saját környezetükben kamatoztatni az itt megszerzett ismereteket.

Az EMK nemzetközileg elismert és keresett vezető státuszú szakmai intézmény, partnere olyan uniós kutatási, szakmai fejlesztési intézeteknek, amelyek elsőként kezdték meg az egészségügyi rendszerfejlesztéssel, az adatbányászattal és az egészségügy digitális transzformációjával kapcsolatos programokat. Az EMK együttműködik a szakma gyakorlati szakembereivel, illetve más egyetemek oktatóival is, így biztosítva a lehető legteljesebb körű és legfrissebb ismereteket a képzéseken résztvevők számára.

Két éves gondolati utazásra invitáljuk hallgatóinkat – mondta dr. Szócska Miklós, az EMK igazgatója. Aki hozzánk jön képzésre megtanulja, milyen tudás kell ahhoz, hogy át lehessen látni az egészségügyi rendszert, másfelől saját kudarc- és sikerélményein keresztül elemez megtörtént vezetési eseteket – tette hozzá. Szándékosan nem hallgatónak nevezzük őket, hiszen elvárjuk, hogy részt vegyenek a képzéssel járó interakcióban, nem szeretnénk, hogy előadóra és hallgatókra bomoljon a társaság, hanem legyen mindenki aktív résztvevője a képzésnek.

A többi felsőoktatási képzéshez hasonlóan az egészségügyi menedzser szakra is a felvi.hu-n lehet jelentkezni 2018. február 15-ig. Az érdeklődők az EMK weboldalán találnak további információkat, valamint részt vehetnek a 2018. február 8-i nyílt napon. (A nyílt napon történő részvételi szándékot Kóródi Rita program-koordinátornak jelezzék e-mailben a korodi@emk.sote.hu címen a munkahely, végzettség megjelölésével 2018. február 6-ig.)

Forrás: Egészségügyi Menedzserképző Központ

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.