A Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói – alkalmanként hozzátartozói – kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak az alábbi intézményekben, amelyet a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve fényképes, sorszámozott belépőkártya bemutatásával vehetnek igénybe. Az oldalt érdemes rendszeresen meglátogatni, mert a lista folyamatosan bővül, vagy regisztrálni a Hírlevélre, hogy a legfrissebb kedvezményekről elsők között értesüljön.

KATTINTSON IDE AZ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK MEGTEKINTÉSÉHEZ

 

Színház

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

Aranytíz Kultúrház

1051 Budapest, Arany János utca 10.
+36 (1) 354 3400
jegyrendeles@aranytiz.hu; http://www.aranytiz.hu

Klasszicizmusba illesztett modernség és ezerszínű kulturális élet. Ez az Aranytíz.
Programok kicsiknek és nagyoknak – néha külön, néha együtt, ahogy tetszik. Az állandó programok mellett színvonalas színházi előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, kiállítások, tánc, képzőművészet, a magyar nép hagyományainak színes palettája várja az ideérkezőket, ahol a kerületi és országos civil szervezetek, klubok is helyet kapnak.

ESETI KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmények a színház egyes előre meghatározott darabjaira érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.

 • a teljes jegy árából diákoknak, dolgozóknak minimum 33%

 

Budapesti Nyári Fesztivál / Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. (Új!)

1122 Városmajor hrsz 6835/17
Telefon: +36 (1) 301 0147; +36 (1) 269 0470
http://www.szabadter.hu

A Budapesti Nyári Fesztivált az ország két nagy múltú nyári színházában: az 1938-ban megnyitott Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és az 1952-ben megnyitott Városmajori Szabadtéri Színpadon évente rendezik meg. A június, július és augusztus hónapokban több mint száz programot kínáló fesztivál kiemelt jelentőségű eseménysorozat Budapest szívében, egyben az ország leghosszabb és legnagyobb kulturális fesztiválja.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke a színház saját szervezésű előadásai esetében az egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 20%.
 • Egy azonosító felmutatásával 4 darab jegy vásárolható egy előadásra.

Kedvezmények érvényesítése és jegyrendelés: 
A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Szabadtér Jegyirodában (1052 Budapest, Bárczy István utca 1.) tudják megvásárolni.

Nyitva tartás: hétfő 12-18 óra között, kedd-péntek 10-18 óra között. Érdeklődni az iroda@szabadter.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 301 0147-es telefonszámon lehet.

Budapesti Operettszínház

1065 Budapest, Nagymező u. 17. 
Jegyrendelés: Bozsogi Nóra, bozsogi.nora@operett.hu, +36 (30) 280 9792
http://www.operett.hu/

Napjainkban, Lőrinczy György igazgatása alatt az intézmény kéttagozatú, igazi zenés népszínház, mely magyar operetteket és ennek mai utódait, kortárs magyar musicaleket tűz műsorra, több, az ifjúságnak szóló, irodalmi-történelmi alapú musical mellett. Évente mintegy 500 előadást játszik, közel 400 ezer nézőnek, így ma ez Magyarország egyik leglátogatottabb teátruma. 

Világszerte elismerik, hogy a magyarok énekelik-játsszák egyedül az operettet lendületes muzsikával, hévvel, tűzzel, akrobatikus táncokkal, gazdag látványvilággal és megdöbbentő érzéki-érzelmi viharokkal. Amikor a Budapesti Operettszínház bemutatta A Csárdáskirálynőt Németországban, a Frankfurter Allgemeine Zeitung azt írta: “Sok városban található olyan hely, ahol jó zenét hallgathatunk. Az operettnek csak egy biztos címe van: Budapest, Nagymező utca 17.”

A ZÁRTKÖRŰ DIÁKPROGRAM keretében 5 különböző – hétköznapi – előadást ajánl fel az Egyetem hallgatói részére, 10-50% kedvezményes áron (a 2. árkategóriától).

A kijelölt előadások a 2018/19-as évadban:
Mágnás Miska operett; Maya-operett; István a király rockopera; Abigél-musical; LILIOM Carousel- musical

DIÁKPROGRAM+ 
Ebben az évadban, kedvezményesen látogatható az Rebecca című musical, az akció csak a hétköznapi, vagy vasárnap esti előadásokra érvényes!

HAVI EGY DIÁKELŐADÁS (KORAI KEZDÉS)
ez az előadás a Zártkörű Diákprogramban nem szereplő musical vagy operett előadás is lehet, aminek kezdési időpontja hétköznap 17 vagy 15 óra.

Budapest Táncszínház

1097 Budapest, Koppány utca 15.
06 (1) 283 4892, vagy +36 (20) 240 8792
Jegyrendelés: Lelkes-Sághy Erzsébet, distribution.bpdt@gmail.com info@budapestdancetheatre.hu +36 (20) 240 8792
www.budapestdancetheatre.hu

A Budapest Táncszínház, melyet 1991-ben Földi Béla Harangozó-, és Jeszenszky-díjas, Köztársasági Érdemkeresztben részesült, továbbá 2017-ben az „Év alkotója” elismerést elnyert koreográfus és táncművész, valamint Táncművészetért-díjas táncpedagógus alapított, melynek azóta is szakmai vezetője, a hazai kortárs táncélet egyik meghatározó együttese. 2016 óta kiemelt kategóriájú táncegyüttes, évente átlagosan 50 darabot adnak elő; gyermek-, ifjúsági – beavató táncszínházi, és felnőtt kategóriában. A Nemzeti Táncszínház szervezésében az együttes rendszeresen szerepel Budapest és az ország legjelentősebb kőszínházaiban is (pl. MÜPA, Várkert Bazár, Pécsi Nemzeti Színház), továbbá részt vesz a hazai nagynevű vidéki táncfesztiválokon, számos szakmai elismerést szerezve. 2011. decemberétől saját játszóhellyel is rendelkeznek a DEPO Tánc Stúdiójában, Budapesten. A Budapest Táncszínház jelentős oktatói munkát is folytat.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Előadás jegy: 20% az egyetem hallgatói és munkatársai részére
 • Esti elite óra jegy (balett): 20% az egyetem hallgatói és munkatársai részére
 • Esti elite óra jegy (kortárs): 20% az egyetem hallgatói és munkatársai részére

Holdvilág Kamaraszínház

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ – 1131 Budapest, József Attila tér 4.
Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház – 1138 Budapest, Dagály u. 15/a.
Jegyrendelés: +36 (1) 405 8759
szinhaz@holdvilag.hu; 
http://holdvilag.hu/

„Részben a korszerű gyermekszínház, részben az új formanyelvet kereső, ifjúságnak és felnőtteknek szóló előadások létrehozása a célunk. Hogy miért egyik alapvető tevékenységünk értékes gyermekdarabok létrehozása és műsoron tartása? Mert ezek segítenek kezelni a konfliktusokat, mert ezek választ adhatnak a kimondott és ki nem mondott kérdésekre, mert ezek megoldásokat is kínálnak, mert ezek segítenek eligazodni a nagyvilágban! Gyerekeknek és felnőtteknek is! Anyának és apának is! Nagymamának és nagypapának is! De úgy ám!” – Koltai Judit színész, művészeti vezető, az egyesület elnöke

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • diákoknak 10%
 • dolgozóknak 8%
 • gyermek előadásokra 4 alkalmas éves bérlet vásárlása esetén egységesen a 10% kedvezmény

Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 4 darab jegy, egy évadra 2 bérlet vásárolható kedvezményesen.

PÉNZTÁR – JEGYVÁLTÁS:
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ – előadás előtt egy órával, illetve minden szerdán 15:30 és 19:30 óra között elérhető

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház – előadás előtt egy órával, illetve minden pénteken 15:00 és 19:00 óra között elérhető

Karinthy Színház

1115 Budapest, Bartók Béla út 130.
 +36 (1) 203 8994
info@karitnthyszinhaz.hu
http://karinthyszinhaz.hu/

Buda egyetlen folyamatosan játszó, önálló kőszínháza ma már egy elismerten sajátos szellemiséget hordozó úttörő színházi műhely. A 2018/19-es évad a színház 37. évada, a nők szezonja lesz. Annyi férfi-darab után, ezúttal sikerült összegyűjteni egy csokor női darabot. Beszélni fogunk a nők magányáról (Margarida asszony), a női uralkodásról (Caesar és Kleopatra), a nőket körülvevő varázsról és zűrzavarról egyaránt (Káosz és Jövőre, veled, itt!). Mindezt – ahogyan nálunk már megszokhatták – nagyszerű művészek közreműködésével, szórakoztatóan és színesen kívánjuk bemutatni kedves nézőinknek.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A teljes jegy árából 15% bármelyik előadásra

Örkény Színház

1075 Budapest, Madách Imre tér 6.
+36 (1) 267 3770
szervezes@orkenyszinhaz.hu
https://www.orkenyszinhaz.hu/

Az Örkény István Színház a Madách Kamaraszínház utódjaként 2004. szeptember 21-én nyílt meg önálló társulattal rendelkező repertoárszínházként, Mácsai Pál vezetésével. Szakítva a bulvárszínházi múlttal, mára a magyar színházi élet egyik legkiemelkedőbb és legsokoldalúbb művészeti központja.

ESETI KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmények a színház egyes előre meghatározott darabjaira érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.

 • a teljes jegy árából diákoknak minimum 20%
 • a teljes jegy árából dolgozóknak minimum 10%

Radnóti Színház (Új!)

1065 Budapest, Nagymező utca. 11.
Jegyiroda: 06 (1) 321 0600/119
Jegypénztár: 06 (1) 321 0600/112; 06 (1) 343 6792  
szervezes@radnotiszinhaz.hu
http://www.radnotiszinhaz.hu/

A Radnóti Színházban színre kerülnek a világszínház klasszikus és modern vonulatának jelentős alkotásai éppúgy, mint a magyar polgári dráma néhány kiemelkedő opusza. Emellett rendszeresen szemezgetnek a kortárs magyar irodalom műveiből is, és időnként könnyű, zenés műfajok is színpadra kerülnek. A színház az irodalmi hagyományokat is ápolja különböző előadóestek szervezésével.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • teljes jegy árából 20% bármelyik előadásra hallgatóknak és munkatársaknak egyaránt
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 1 db tiszteletjegy
 • egy azonosító felmutatásával egy előadásra 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen

Rózsavölgyi Szalon – Városi Színház Nonprofit Kft.

1052 Budapest, Szervita tér 5. 
+36 (30) 463 8822

http://szalon.rozsavolgyi.hu/hu/nyitolap.html

A Rózsavölgyi Zeneműbolt Pest legrégibb üzlete, amely 165 éve végzi ugyanazt a tevékenységet mind a mai napig. Az épület fennállásának 100. évfordulója alkalmából a bolt is megújult, azzal egybenyitva 2012. április 11-én, a költészet napján pedig megnyílt a Belváros új kávéháza és művészeti központja: a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café. A Rózsavölgyi Szalon művészeti koncepciójának lényeges gondolata, hogy hazai színpadokon még nem játszott, elsősorban  kortárs magyar és nemzetközi műveket mutasson be,. Ezek közül több olyan színpadi adaptáció, mely valamely ismert regény alapján, kifejezetten a Szalon felkérésére íródott.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A Színház vállalja, hogy kedvezményes jegyeket biztosít az egyetem részére, melyeket a Semmelweis Egyetem dolgozói, hallgatói előre meghatározott, kedvezményes áron tudnak megvásárolni.

A kedvezmény mértéke 10% a teljes jegyárból bármelyik előadásra.

Jegyrendelés:
+36 (30) 463 8822 – hétköznap 12:00-18:00 között, jegy@rozsavolgyi.hu, honlapunkon keresztül a kosárba helyezés után az RvszA2018 kuponkód segítségével az alábbi linken: http://szalon.rozsavolgyi.hu/hu/onlinejegy.html

Thália Színház

1065  Budapest, Nagymező utca 22.
Telefon: +36 (1) 312 4236
Jegypénztár: +36 (1) 331 0500

http://www.thalia.hu/

A Thália Színház társulata 1995 óta a VI. kerületi Nagymező utca 22–24. szám alatti épületben játszik, ahol a közönség három játszóhely előadásait tekintheti meg: Nagyszínpad, Új Stúdió, Arizona Stúdió. A (poszt)modern darabok mellett színvonalasan szórakoztató színjátékokat is megtekinthetnek a látogatók, melyek közül néhány sikerének titka a lehengerlő egyéniségű színészek előadó művészete.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Dolgozók és diákok számára 10 %-os állandó kedvezmény
 • Egy azonosító felmutatásával egy előadásra korlátlan számban vásárolható kedvezményes jegy
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 30 fő felett 2 darab tiszteletjegy

Továbbá a Thália Színház egyes darabjaira az egyetem dolgozói és hallgatói számára 10-50%-os eseti kedvezményt biztosít.

Trafó – Kortárs Művészetek Háza (Új!)

1094 Budapest, Liliom utca 41.
Jegyfoglalás és információ: Zöllner Anna, anna@trafo.hu, +36 (20) 400 6080
https://trafo.hu/

A budapesti Trafó Kortárs Művészetek Háza Magyarországon egyedülálló, a nemzetközi kortárs színtérbe beágyazott befogadó hely, ahol a különböző műfajok – színház, tánc, újcirkusz, zene és vizuális művészetek – egyedi és autentikus módon jelennek meg.

A posztindusztriális térben működő intézmény szakmai programja egységes szemlélet szerint szerveződik, ugyanakkor sokoldalú, egyszerre kísérletező szellemiségű és nézőbarát, az új irányokra és a kulturális emlékezetre egyaránt épít, és mind hazai, mind külföldi művészek bemutatkozásának teret enged.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Hallgatóknak 30%, dolgozóknak 10% kedvezmény
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 1 db tiszteletjegyet biztosít az egyetem részére

 

Újszínház (Új!)

1061 Budapest, Paulay Ede utca 35.
Telefonszám: +36 (1) 269 6021 Jegypénztár: +36 (1) 351 1406
https://ujszinhaz.hu/

Az Újszínház Budapest szívében, az Andrássy úttól mindössze 2 perc sétára található. Repertoárján találkozhat a néző kortárs drámával, klasszikus írók műveivel és fiatal tehetségek bemutató előadásaival.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke a színház előadásai esetében az egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 15%.
 • Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Vidám Színpad

EuroCenter, MiMozink nagyterem, I. emelet
Cím:1032 Budapest, Bécsi út 154.
Tel.: +36 (70) 370 5441
jegypenztar@vidamszinpad.hu
www.vidamszinpad.hu

Színházunk új helyszínen, Óbudán az EuroCenterben, az I. emeleten várja a szórakozni vágyó közönséget havonta új színházi bemutatóval, változatos családi- és gyermek programokkal.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke a Színház előadásai esetében az Egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 20%.

A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Vidám Színpad igazgatóságán, illetve jegyirodájában tudják kedvezményes áron átvenni munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával. Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

 

Koncert

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

Concerto Budapest

1094 Budapest, Páva u. 10–12.
Jegyrendelés: jegy@concertobudapest.hu
https://www.concertobudapest.hu/

A Concerto Budapest Magyarország egyik vezető nagyzenekara, történelmi múlttal és a fiatal zenészek dinamizmusával. Nagyívű műsor-szerkesztésével elkötelezetten képviseli a progresszív és sokszínű, egyedülálló repertoárt, mely a közkedvelt mesterművektől a legújabb, 21. századi kortárs darabokig terjed. Visszatérő vendégei olyan világhírű művészek, mint Gidon Kremer, Jevgenyij Koroljov, Boris Berezovsky, Isabelle Faust vagy Sir James Galway. Rendszeres külföldi fellépéseinek köszönhetően a Liszt- és Bartók–Pásztory-díjas Keller András vezette együttes a nemzetközi komolyzenei életnek is ismert és elismert szereplője.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • munkatársaknak 15% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)
 • diákoknak 30% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)

Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 6 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Generáció Koncert Média 
koncertmedia@gmail.com

Marton Gyula hangversenyrendező, művészeti menedzser 1980-tól dolgozik kulturális területen, 1992-től a Budapesti Fesztivál zenekarnál, Nemzeti Filharmonikusoknál, Zeneakadémián. 2000-től önálló koncertrendezőként a Generáció Koncert Média ügyvezetőjeként tevékenykedik.

Koncertrendezőként két kiemelt szempont vezérli:

 • Japán művészek, művészegyüttesek hazánkban történő felléptetése
 • Non-profit koncertekkel a szerényebb jövedelmű Zenebarátoknak egy-egy színvonalas koncertlehetőség biztosítása

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A szervező, programjaira az Egyetem hallgatói és alkalmazottai részére 7-10% kedvezményt biztosít.

 

Mága Zoltán – Budapesti Újévi Koncertiroda (Új!)

1054 Budapest, Szemere utca 10.
06 (1) 267 3282; +36 (70) 361 9587 
magazoltan@magazoltan.com 
www.magazoltan.com

Egyedi, első hallásra azonnal felismerhető virtuóz játékát, a klasszikus zene, a népzene, a popzene és egyéb irányzatok ötvözésével kialakított jellegzetes crossover stílusát világszerte elismerik, méltatják. Művészi repertoárja a népzenétől a klasszikus darabokon át a jazzig, sőt a könnyűzenéig terjed. Művészetének jellemzői a virtuozitás, az átütő erő, a lélek mélyéből fakadó adni vágyás, és a remény, hogy a zene és az abban megjelenő szeretet eszköz lehet a világ jobbá tételéhez.

Jótékonysági koncertjeivel képes ezreket mozgósítani és összekapcsolni. Példa nélküli mindazon kezdeményezése, melynek keretében Magyarország zenekedvelő lakosságát társadalmi felelősségvállalásra tudta felkérni. Ezért is nevezik művészi körökben és a közönség berkeiben egyaránt a Szeretet Hegedűsének.

Mága Zoltán célja, hogy több millió embert varázsoljon el a koncertek alkalmával, s hogy minden korosztály megtapasztalhassa a klasszikus- a könnyű- és a népzene szépségét, a magyar zenei kultúra egyetemességét.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmények egyes előre meghatározott elődadásokra érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk
 
 • a teljes jegy árából hallgatóknak, dolgozóknak 30%

Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a Partner Székházában/jegyirodában (Budapesti Újévi Koncertiroda, 1054 Budapest, Szemere utca 10.) tudják kedvezményes áron átvenni fényképes, sorszámozott belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.

 • Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 40 darab jegy vásárolható kedvezményesen.
 • Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát az előadás helyszínén a jegyszedők ellenőrizhetik.
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 100 fő fölött 10 db tiszteletjegyet biztosít az egyetem részére.
Nemzeti Filharmonikusok – MNF Nonprofit Kft. 

1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Jegyrendelés: Komoretto Gábor, komoretto.g@filharmonikusok.hu

+36 (30) 411 6671

www.filharmonikusok.hu

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar története 1923-ban kezdődött az akkor még Székesfővárosi Zenekar nevet viselő együttes megalakulásával. 1952-ben az akkor Magyar Állami Hangversenyzenekar néven működő együttes élére Ferencsik János, a második világháború utáni évtizedek legjelentősebb Magyarországon maradt karmestere került, 1987-től tíz éven át a japán dirigens, Kobayashi Ken-Ichiro állt a zenekar élén. 1997-ben ismét új fejezet kezdődött, amikor Kocsis Zoltán lett a főzeneigazgató. A közel két évtizedben a zenekar megújult, sokoldalúan látja el a nemzeti szimfonikus együttes feladatait: megszólaltatja – a klasszikus művek mellett- a megszokott repertoárból hiányzó fontos alkotásokat, megismerteti közönségével a közelmúlt és napjaink magyar zenéjét, emellett népszerűek kamarazenei és ifjúsági koncertsorozatai is. Kocsis Zoltán halála után 2017. márciusától a a zenekarnál korábban éveken át első állandó karmesterként közreműködő, komoly nemzetközi karriert maga mögött tudható, Liszt Ferenc-díjas Hamar Zsolt tölti be a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatói posztját.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:
 
Hangversenybelépők 30% kedvezménnyel hallgatóknak és munkatársaknak.
 
Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak személyesen és online tudják megvásárolni nfz.jegy.hu és a jegy.hu oldalakon, sorszámozott, fényképes közalkalmazotti belépőkártya, vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával, kuponkóddal. Egy azonosító felmutatásával egy előadásra tetszőleges számú jegy vásárolható kedvezményesen. 
 
Kuponkód: FILHARM30

Múzeum, kiállítás

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

Budapesti Történeti Múzeum – Vármúzeum (Új!)

1014 Budapest, Szent György tér 2. – Budavári Palota “E” épület
kapcsolat@mail.btm.hu 
http://www.btm.hu/

A Budapesti Történeti Múzeum Budapest egyik legjelentősebb múzeuma, a főváros történetének dokumentumait, tárgyi emlékeit gyűjti. Központja Budapesten az I., Szent György tér 2. szám alatt található a Vármúzeumban, ahol a középkori várpalota feltárt maradványai és a várostörténeti kiállítások láthatóak. Állandó kiállítások: Ősi népek, antik kultúrák;  Gótikus szobrok a budai királyi palotából; A magyar-Anjou címeres selyemkárpit; Buda “a királyi méltóság széke és trónusa” – A középkori királyi palota;  A főváros 1000 éves története.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • A BTM – Vármúzeum minden kiállítására a hallgatók 30%-os kedvezménnyel, a dolgozók 25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet.
 • A kiemelt időszaki kiállítások ideje alatt fizetendő, emelt árú múzeumi helyett a kedvezményre jogosultak a normál jegyárhoz biztosított kedvezményes áron látogathatják a Múzeumot.
 • Egy fő egyetemi hallgató vagy közalkalmazott, a megjelölt kedvezményes áron vásárolhat belépőjegyet a vele érkező nem egyetemi kísérője számára.
 • A kedvezményre jogosultak 18 év alatti gyermekei számára, amennyiben szüleikkel érkeznek, a belépés ingyenes.
 • A Vármúzeumban vásárolt kedvezményes belépőjeggyel a megvásárlást követő 30 napon belül ingyenes belépési lehetőség a BTM társintézményeibe (Aquincumi Múzeum, Kiscelli Múzeum, Budapest Galéria), az időszaki és az állandó kiállításokra.

Csokoládé Múzeum (Új!)

1162 Budapest, Bekecs utca 22.
+36 (30) 822 1881
http://www.csokolade-muzeum.hu/

Árpádföldön, a Bekecs utca 22. sz. alatt található Csokoládé Múzeumban fenséges ízutazáson és további programokon (pl. Praliné túra, Fejedelmi túra, Deli’Do Extra program) vehetünk részt. A Csokoládé Múzeum kiállításán százéves csokoládékészítő és boltos eszközöket, régi nagy csokoládé gyárosok remekre sikerült termékeit, csomagolásait tekinthetik meg, majd pedig saját csokoládéjukat is elkészíthetik a látogatók.  Forró csokoládéval a kezükben beülhetnek a filmmúzeumba, a program részeként  egy előadást is hallhatnak a csokoládéról és feltehetik kérdéseiket  az előadónak. Befejezésképpen a Csokoládé Múzeum mintaboltjában kedvükre válogathatnak a legfinomabb csokoládékból.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Hallgatók és dolgozók részére 10%-os kedvezmény
 • Egy azonosító felmutatásával egy programra 4 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 15 fő fölött 1 db tiszteletjegy

A Csokoládé Múzeumba egyéni és csoportos látogatást előre be kell jelenteni, időpontot kell egyeztetni!

Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum (Új!)

1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.

https://www.ludwigmuseum.hu/

A Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum az ország első olyan múzeuma, amely kizárólag kortárs művészetet gyűjt. Jelentős nemzetközi és magyar képzőművészeti gyűjteményét Peter és Irene Ludwig adománya alapozta meg 1989-ben. A Kortárs Művészeti Múzeummá bővített intézmény 2005-ben költözött a Müpa Duna felőli szárnyába, ahol a gyűjtemény egy részét bemutató állandó kiállítás és a számos időszaki tárlat mellett különleges kiadványokkal, változatos társművészeti és művészetpedagógiai programokkal is igyekszik növelni az itt kiállított művek és alkotóik ismertségét.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A 2018-2019-es tanévben a Semmelweis Egyetem hallgatói és dolgozói 25%-os kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet a Múzeum állandó és időszaki kiállításaira.

 

 

Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum (Új!)

1118 Budapest, Ménesi út 65.
Telefonszám: +36 (30) 201 1073
https://www.mcpmuzeum.hu/

Molnár-C. Pál (1894-1981) festőművész a Gellérthegy oldalában a Ménesi úti villában élt és alkotott 50 éven át, ahol ma a legrégibb, családi gondozásban lévő magánmúzeumot tekinthetik meg a látogatók. A múzeum 2011 óta közérdekű muzeális gyűjtemény. A témában, stílusban, technikai megoldásban szokatlanul változatos életmű mellett a művész személyes használati tárgyai és a családi emlékezet keltik életre az alkotót. A gazdag művészeti hagyaték keresztmetszetét mutatja be az állandóan változó MCP kiállítás, amelynek anyaga időről időre témák szerint változik. 2008 óta a Tavasz Teremben nagy mesterek, családi gondozásban levő gyűjteményei láthatóak „a művész is ember” alapgondolattal.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • hallgatók részére 50%-os, dolgozók részére 20%-os kedvezmény a teljes jegy árából
 • egy azonosító felmutatásával egy alkalommal 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 2 db tiszteletjegy

 

mucsarnok_kepMűcsarnok

1146 Budapest, Dózsa György út 37.
Telefon: +36 1 460 7000
weboldal: http://www.mucsarnok.hu/

Magyarországon a kortárs képzőművészet kánonformáló nemzeti intézménye a XIX. század vége óta folyamatosan működő Műcsarnok, amelynek legfőbb hivatása a jelenkori magyar művészeti törekvések és a nemzetközi irányzatok legjavának bemutatása. Meghatározó feladata a hazai képzőművészet nemzetközi pozícionálása is – külföldi kiállítások kezdeményezése és publikációk révén. A budapesti Hősök terén található művészeti központ a hazai vizuális kultúra teljes spektrumára nyitottan, életkori és ideológiai kötöttségek nélkül, esztétikai értékek mentén működik.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Hallgatók és dolgozók részére 20% kedvezmény
 • Egy dolgozó/hallgató maximum 2 db jegyet vásárolhat egyidejűleg. 

 

Óbudai Múzeum

1033 Budapest, Fő tér 1.
+36 (1) 250 1020; http://www.obudaimuzeum.hu/

Goldberger Textilipari Gyűjtemény
1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
+36 (1) 250-102; http://www.textilmuzeum.hu/
 
Az Óbudai Múzeum a tradíciók és a modernitás együttes színtere, a helyi kultúra őrzője és továbbörökítője korszerű muzeológiai eszközökkel. A nyitott múzeum több generáció számára kínál találkozási pontot térben és időben, az élményszerű formális és informális tanulás helyszíne, gyűjteményén és programjain keresztül élő kapcsolatot tart Óbuda lakosságával és az idelátogatókkal.
 
2012. január 1-jén a Goldberger Textilipari Gyűjtemény – az Óbudai Múzeum külön intézményi egysége – a korábbi Textilmúzeum felújított épületében kapott helyet, ahol a Goldberger család és az általuk alapított gyár történetét bemutató „A Goldberger…” című állandó kiállítás 2013 szeptembere óta látogatható.
ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:
 
 • hallgatók és dolgozók részére 50% kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy programra egy darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • A kedvezmények érvényesek az Óbudai Múzeumra (1033 Budapest, Fő tér 1.) és a Goldberger Textilipari Gyűjteményre (1036 Budapest, Lajos utca 136-138.)
 

 

 

Extra

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

Katedra Nyelviskola (Új!)

1061 Budapest, Anker köz 1-3.
https://budapest.katedra.hu/

Az 1990-ben alapított Katedra Nyelviskola a felnőttképzés meghatározó, piacvezető intézménye. Ma már a nyelvi képzések mellett a felnőttoktatás számos más ágában is megbízható és eredményes piaci szereplő.

A nyelviskola hallgatóinak sikerei annak a személyre szabott figyelemnek köszönhetők, amelyben minden tanfolyami csoportjuk, hallgatjuk és oktatójuk részesül. Az intézmény a tanórákon igyekszik megtartani az egyensúlyt a magas színvonalú szakmai munka és a barátságos, kellemes hangulatú oktatási körülmények között.

 • a nyelviskolában havonta 1000-nél is többen tesznek sikeres nyelvvizsgát
 • a tanulóik 95%-a sikeres tanfolyamzáró vizsgát tesz
 • a tanulóik 97%-a kifejezetten ajánlja az iskolát ismerőseinek

Csatlakozzon, ahhoz a mintegy 500 000 emberhez, akik már megismerték a Katedra Nyelviskola színvonalas nyelvtanfolyamait!

Miért jó, ha a Katedra Nyelviskolában nyelvvizsgázik?

 • mert itt tapasztalt vizsgáztató tanárok készítik fel a nyelvvizsgára
 • mert szakértő tanácsot kap ahhoz, hogy a legmegfelelőbb nyelvvizsgát választhassa ki
 • mert a megszokott környezetben vizsgázhat, ami csökkenti a vizsga-stresszt
 • mert országosan a Katedra iskolákban évente több mint 12 000 sikeres nyelvvizsgát tettek le, amely havi átlagban meghaladja az 1000-et

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY:

A nyelvtanfolyamok árából hallgatóknak, dolgozóknak 10% kedvezmény.

Kedvezmény érvényesítése:

 • A kedvezmény kizárólag a csoportos nyelvtanfolyamokra érvényes, más aktuális kedvezményekkel nem összevonható.
 • A kedvezmény a Katedra Nyelviskola Budapest iskoláiban váltható be (https://budapest.katedra.hu/) munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy nyelvtanfolyamra, egyszeri kedvezmény váltható be.

MiniPolisz Gyerekváros 

1061 Budapest, Király utca 8-10., 1. e.
+36 (30) 584 6626
info@minipolisz.hu
http://www.minipolisz.hu/hu/

A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak. Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, darukezelő, bankos, virágárus, manikűrös de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. Az alkalmi „városlakók” szakavatott segítők kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a szemetet, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:
 
15% kedvezmény a Semmelweis Egyetem hallgatói és dolgozói részére a Murder – A gyilkos tárlat és a MiniPolisz gyerekváros jegyárból.

 

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

PánIQ Szoba (Baltadobálás) – Új!
Dürer Rendezvényház
1146 Budapest, Ajtósy Dürer sor 19-21.
+36(30)955-8587
http://www.baltadobalas.hu

Baltadobálás? Így van, jól olvasod! Nálunk baltákat dobálhattok barátaiddal, cégeddel, családoddal.

A sportág Kanadában terjedt el először a Földön, azóta több tucat balta dobálós hely nyílt ott és a déli szomszédban, az Egyesült Államokban is.

Ebben a sportban egyénileg és csapatban is lehet játszani. A szabályok szerint körversenyről van szó, tehát mindenki saját körén belül dobhat baltájával, játékostársát követve. Ebből kifolyólag nincs limit pályánként a játékosok számát illetően, ahogy egy bowling bajnokság esetében is bármennyien lehet játszani, hiszen az új kör az utolsó játékos hajítása után kezdődik!

A biztonságról a mindentől elszeparált pályák és a közöttük felállított kerítésháló mellett kollégáink is gondoskodnak.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK
 
Az Egyetem dolgozói és hallgatói számára biztosított kedvezmény fejenkénti  mértéke  29% százalék 10 főnél kevesebb, 21% tíz főnél nagyobb csapat esetén. 
 
Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

Sportlétesítmény

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

ABS Sportcentrum és Bowling Club

2040 Budaörs, Szabadság út 299.
06 (23) 445 072
info@abs-sport.hu
http:// www.abs-sport.hu

Az ABS Sportcentrumban nyitáskor, 2003-ban azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minden eszközzel igyekezzen a sportot és a sport egészségre gyakorolt pozitív hatását minél szélesebb körben elterjeszteni. Azóta is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körnek át tudják adni a sport szeretetét.

Szolgáltatások:

 • fitness terem (300 m2, Technogym és Life Fitness géppark)
 • aerobic terem (100 m2)
 • 2 ízületkímélő sportparkettás teremfocipálya (162 m2 / pálya)
 • 1 squash pálya
 • 1 tatamival borított terem (60 m2)

Az ABS üzemelteti a környéken egyedülálló, 6 pályás bowling termet, amely kiváló kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, egyedül vagy baráti társasággal csakúgy, mint céges rendezvény alkalmával.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem minden munkatársa és hallgatója számára elérhető kedvezmények:

 • 2 alkalmas bérlet (aerobic / fitness) vásárlása esetén 10%,
 • 10 alkalmas bérlet (aerobic / fitness) vásárlása esetén 10%,
 • 10 alkalmas kombinált bérlet (aerobic + fitness) vásárlása esetén 10%,
 • squash pálya óradíjból 10%,
  foci pálya óradíjból 10%,
 • bowling pálya használati díjból 10%.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

All You Can Move Sportpass

1053 Budapest Károlyi utca 11.
06 (1) 445 1563
info@allyoucanmove.hu
http://allyoucanmove.hu/

Az All You Can Move (röviden: AYCM) SportPass, egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek segítségével a naponta más-más mozgásformát próbálhat ki vagy gyakorolhat. 

 

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A sportbérlet igénylése és működése

Az AYCM hatféle csomagja közül (XS-től XXL-ig) választani. Sportpass kártyát csak a Semmelweis Egyetem alkalmazottja igényelhet. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj – mely kártyaigényléstől számítva tárgy év végéig tartó hűségidővel fizetendő – és a látogatható létesítmények száma. A kártya névre szól, nem átruházható és naponta egy létesítményben egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni. 

Crossfit B’Bros 2 

1094 Budapest, Márton utca 4.
06 (1) 784 1708 
hello@crossfitbbros2.hu
http://crossfitbbros.com/bbros-2/

 

Csapatunkkal azt a szemléletet valljuk, hogy a CrossFit mozgásforma az átlagemberek számára lett kifejlesztve, soha nem válik unalmassá, és mindenki számára tartogat kihívásokat, mindeközben pedig folyamatos fejlődési lehetőséget tartogat mindenki számára a kezdőktől a haladókig.

A szolgáltatások listájáért kattintson ide.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai és hallgatói számára biztosított kedvezmény 10% kedvezmény a bérlet árából, mely kedvezmény a nyitvatartási időben a következő időintervallumban vehető igénybe: nyitástól a 16.00 óráig kezdődő edzéseken, valamint a 20.20 órakor kezdődő edzéseken.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

crossfitCrossfit Trafo
1089 Budapest, Korányi S. u. 3/b.
06 (1) 785 1634, +36 (30) 204 1180
www.crossfittrafo.com
info@crossfittrafo.com
https://www.facebook.com/crossfittrafo

A CrossFit Trafo egy erő és kondíció fejlesztő edzőterem. Budapest belvárosában közel 500 m2-en, minőségi eszközökkel felszerelve biztosít mindent a hatékony és élvezetes, kompromisszum mentes CrossFit edzésekhez. Az edzésprogramunkkal széleskörűen használható és kézzelfogható fittségre tehet szert a sportolók széles skálája.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Korlátlan havi tagság vásárlása esetén 15% kedvezmény

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

life1-corvin-wellness-klub-portalCORVIN WELLNESS (Life1)
1082 Budapest, Futó u. 48-50.
+36 (70) 331 3133
+36 (1) 951 1789
info.corvin@life1.hu
http://life1.hu/

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

 

 

 

 

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 19%-os kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt.

A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

DownDog Jóga Egyesület
(5 budapesti helyszín!)

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
+36 (30) 746 1749
+36 (30) 384 4133
http://downdogjoga.hu/
                                                       downdogjoga@gmail.com

Jelenleg öt budapesti helyszínen várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha, ashtanga, dinamikusabb hatha, vinyasa flow és gerincjóga óráinkra egyaránt. Heti 2-3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet. Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír. Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony hatásainak köszönhetően rengeteg betegséget kúrálhatsz és előzhetsz meg. Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van előzetes időpont-egyeztetéssel.

 

 

 

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Egész napos belépést biztosító bérletek árából 20%.

A kedvezmény a DownDog Jóga összes termébe érvényesíthető:

 • BLAHA – VII. kerület, Szövetség utca 9. Fsz. Tel.: +36 (70) 413 0078 
 • OKTOGON – VI. kerület, Eötvös utca 26/c. II/12. Tel.: +36 (70) 413 0078
 • MARGIT KRT. – II. kerület, Margit Krt. 60. Tel.: +36 (70) 469 8687
 • BUDA XI. kerület, Bartók Béla út. 23. Tel: +36 (30) 384 4133
 • CORVIN VIII. kerület, József Krt. 60. II/10. Kaputelefon: 19 Tel: +36 (70) 413 0078

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

erzsebeti_uszodaESMTK Pesterzsébeti Uszoda

1204  Budapest, Zodony utca 1.
06 (1) 920 0155
info@esmtkuszoda-pesterzsebet.hu
http://www.esmtkuszoda-pesterzsebet.hu

A Pesterzsébeti Uszoda kellemes környezetben várja úszni, sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeit! Szolgáltatások: 33 m-es verseny medence, 20 m-es tanmedence, wellness részleg, úszásoktatás, vizilabdaoktatás, szinkronúszás, aquafittness, elkülönített parkoló, bicikli tároló,  születésnapi rendezvények medencebérléssel.

 

 

 

 

 

 

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Egész évben ingyenes úszási lehetőség biztosított a Semmelweis Egyetem hallgatói számára, amelyet az érvényes diákigazolvány felmutatásával vehetnek igénybe. 

Az egyetem munkatársai kedvezményes bérletet vásárolhatnak a maguk és családtagjaik részére is. A 10 alkalmas bérlet 30%-os kedvezménnyel vásárolható,  előzetes időpont egyeztetés után. Az uszodában Tánczos Tünde koordinátort kell keresni, a 06 (1) 920 0155 telefonszámon, vagy az esmtk.uszoda@gmail.com elektronikus levélcímen.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Flat Fitness Body and Soul Studio

1111 Budafoki út 9-11 magasföldszint 4.
+36 (30) 5371 372
info@flatfitness.hu 
https://www.flatfitness.hu/

A lakásfitnesz kiváló alternatívát kínál azoknak, akik nem szeretik a zsúfolt edzőtermeket, mert a személyi és félprivát (max. 3 fő) edzéseken nem kell gépre és eszközre várni, garantáltan maximális figyelmet kapnak a résztvevők, valamint az igényeknek és az egészségügyi állapotnak leginkább megfelelő edzéstervet állítják össze számukra.

 

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Egy fő személyi edzése 23%, 2 fős edzés 20%, 3 fős edzés 17% kedvezménnyel vehető igénybe.  4 alkalmat előre kifizetve a belépők a sportlétesítmény jegypénztárában igényelhetők.

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Go Active Health Club

1075 Budapest, Hungary Holló utca 12-14, Gozsdu “C” Udvar
+36 1 878 1302
hello@goactive.hu
                                                http://www.goactive.hu

A Go Active Health Club célja, hogy akár egyedül akár csoportosan, vagy az egész család számára minőségi és egészséges időtöltést biztosítson. Az órarendet és a programokat annak szellemében alakítottuk ki, hogy a család összes tagja számára azonos időben tudjunk programokat biztosítani. Kicsiknek és nagyoknak, időseknek és fiataloknak egyaránt kínálunk különböző intenzitású programokat.

A szolgáltatások listája ezen a linken érhető el. 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai és hallgatói számára biztosított kedvezmény 10% kedvezmény a bérlet, illetve a napijegy árából, mely magában foglalja a sportközpont valamennyi (fitness és wellness) szolgáltatásának igénybevételét.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

GYM CITY

1139 Budapest, Lomb utca 16.
+36 (70) 5353 808
gymcitybuilder@gmail.com
http://builder.gymcity.hu/

A Gym City Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőterme. Gépparkjában a legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon „támadhatod” az adott izomcsoportot. Nálunk edzenek olyan testépítő és fitness versenyzők is, akik a legjobbat akarják kihozni magukból.

A személyi edző csapatunk klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van, emellett számos csoportos edzés közül válogathatsz. Az edzés után infra-, vagy finnszaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel. A pultban a többi közt táplálékkiegészítők, frissítők és kiegészítők (pl. kondikesztyű, shakerek) is megvásárolhatók. AYCM tagságot, Sportkártyát és SZÉP-kártyákat is elfogadunk. A Gym City területen ingyenes Wi-Fi, a pultnál mobiltelefontöltő-állomás áll rendelkezésre.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

24 éven felüli hallgatóknak és dolgozóknak a napi egyszeri belépést biztosító, 30 napig érvényes havi bérletek árából 14%, továbbá az egyszeri belépést biztosító napi jegy árából 7%.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

GYM CITY OFFICE

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 
06 (1) 793 8995
gymcityoffice@gmail.com
http://gymcityoffice.hu/

A hagyományos fitnesz részleg mellett 260 nm-es aerobic teremmel is rendelkezünk, ahol sokféle csoportos óra mellett Thai-bokszra, funkcionális edzésre, alakformálásra is lehetőség van, és egy nagyméretű funkcionális állvánnyal hatékonyan tud edzeni az a vendégünk is, aki nem szereti a hagyományos konditermi gépeket.

A Gym City Office filozófiája jelentősen eltér a hagyományos fitnesztermekétől. Nem csak a rendszeresen sportolni járó vendégekre gondol, hanem olyan 18 és 70 év közöttiekre is, akik nem versenyszerűen sportolnak, hanem a kondíciójuk és egészségük fenntartása a céljuk.
Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzői csapat. Az edzés után Finn szaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

24 éven felüli hallgatóknak és dolgozóknak a napi egyszeri belépést biztosító, 30 napig érvényes havi bérletek árából 16%, továbbá az egyszeri belépést biztosító napi jegy árából 29%.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Maya Fitness

1165 Budapest, Arany János u. 57.
+36 (20) 425 9905
info@mayafitness.hu
www.mayafitness.hu

A Maya Fitness és Mozgás Stúdió több mint 7 éve várja a 16. kerület szívében minden tornázni vágyó vendégét 500 nm-en, három légkondicionált teremmel, heti 100 csoportos órával, személyi edzéssel, gyermekfelügyelettel, masszázzsal és számtalan tanfolyammal. A vendégeink számára fontos a családias környezet és az, hogy változatos óratípusok közül választhatnak (TRX, deepWORK, Zumba, jóga, pilates, gerinctorna, Kangoo, alakformáló és zsírégető órák), kedvező áron, profi oktatók segítségével őrizhetik meg fittségüket.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Csoportos órákra szóló bérletvásárlás esetén 10% a listaárakból. Egyéb akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Millennium_WellnessMillennium Wellness

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
+36 (30) 521 8800
info@millenniumwellness.hu
http://millenniumwellness.hu/

Minden sportolni, kikapcsolódni vágyót vár a Millennium Wellness. Mit talál nálunk? 30 db tévével felszerelt Life Fitness kardiógép, legmodernebb erősítőgépek és szabadsúlyok, Cross Training állvány, 2 aerobik terem, spinning terem 30 db teremkerékpárral, havi 300 csoportos óra. Wellness részleg: finn szaunák, gőzkabin, jacuzzi és wellness terasz.

 

 

 

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Egyszeri belépésre jogosító jegy esetén: 10% bérlet vásárlása esetén: 10%

A kedvezményes belépők a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: fitness terem használat, 1 választott aerobik óra, wellness részleg korlátlan használat. A kedvezmény nem vonatkozik a Sportlétesítmény kedvezményes napi jegyére és kedvezményes havi bérletére, melyek 6:00-tól 15:00-ig történő belépéssel érvényesek.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

life1-corvin-wellness-klub-portalNYUGATI FITNESS (Life1)
1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. – II.-III. emelet
+36 70 331 6607
 info.nyugati@life1.hu
http://life1.hu

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Nyugati téren. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Nyugati Fitness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 19%-os kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt.

A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Oxygen Wellness Naphegy

1016 Budapest, Naphegy utca 67.
+36 (1) 799 0404;
+36 (20) 393 4219
info@oxygenwellness.hu
www.oxygenwellness.hu

Az Oxygen Wellness Naphegy Magyarország egyik legexkluzívabb fitnesz-wellness klubja, amely több ezer négyzetméteren kínálja a világviszonylatban is kiemelkedően magas színvonalú és széleskörű szolgáltatásait. Az Oxygen középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.

A szolgáltatások listája ezen a linken érhető el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Az Oxygen Wellness Naphegy kétféle havi bérlettípust kínál a Semmelweis Egyetem dolgozóinak és hallgatóinak.

A kedvezményes bérlet:

 • Egész napos belépésre jogosít
 • Korlátlan Fitness és Wellness használattal
 • Törölköző és szaunalepedő biztosításával minden belépésnél
 • Játszóház használattal

Bérlettípusok
Az I. típusú kedvezményes havi bérletet 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe, ami egyszeri belépést biztosít a sportlétesítménybe 11.00 és 16.00 között, a parkoló használata nélkül.

Az II. típusú kedvezményes havi bérletet 30%-os kedvezménnyel vehetik igénybe, ami egyszeri belépést biztosít a sportlétesítménybe időkorlát és a parkoló használata nélkül.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Power Fitness I.

1083 Budapest, Szigony u.13.
+36 (20) 416 3690
http://powerfitness1.hu
http://facebook.com/powerfitnessbudapest

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyitotta meg kapuit, célja az volt, hogy a hobbisportolóktól a versenyzőkig mindenki megtalálja a felkészüléséhez szükséges eszközöket. A géppark összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre, illetve arra, hogy a különféle, változatos eszközökkel az adott izomcsoportot a lehető leghatékonyabban, több szögből lehessen edzeni.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi korlátlan bérlet vásárlása esetén 50%.

Szolgáltatások: fitness, kardió, személyi edzés

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

River Fitness by Getfit

1138 Budapest, Révész utca 29.
+36 (20) 555 0060
www.riverfitness.hu
www.facebook.hu/getfitriverfitness  

Legyen a cél akár fitnessversenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy “csak” egy fittebb, egészségesebb, boldogabb életmód kialakítása, mi olyan motiváló környezetet  biztosítunk, ahol a testi és lelki felfrissülést, a jó fizikai erőnlét megszerzését kitűnő trénerek, segítőkész és figyelmes személyzet segíti. Változatos programokkal funkcionális tréning, illetve aerobic terem , továbbá wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére.

 

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi kondi bérlet vásárlása esetén 17%, illetve havi aerobic bérlet vásárlása esetén 23%.

A belépőket a kedvezményre jogosultak Sportlétesítmény jegypénztárában tudják kedvezményes áron átvenni diákigazolvány / egyetemi belépőkártya felmutatásával.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

aycmSportkártya

1024 Budapest, Margit krt. 11. félemelet 1.
06 (1) 368 5419, +36 (20) 533 8202 
info@sportkartya.hu
http://sportkartya.hu/

A Sportkártya egy olyan sportbérlet, amivel közel 400 magyarországi sportlétesítményben lehet sportolni változatosan egy átlagos, havi edzőtermi bérlet áráért. 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK

A saját igényeket legjobban kielégítő Sportkártya csomagot kizárólag a Semmelweis Alumni tagjaként lehet igényelni átlagosan 35% kedvezménnyel.

További információk erre a linkre kattintva érhetők el…

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

web-3006Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep

1107  Budapest, Zágrábi utca 14.
06 (1) 215 9337, 06 (1) 264 1408; +36 (20) 825 0667 
porta: 06 (1) 262 5529

http://semmelweis.hu/sportkozpont/

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpontja irányítja az ÁOK, a FOK,  a GYTK és az EKK hallgatói részére a kötelező testnevelést, valamint a tanórán kívüli sportot, emellett a munkatársak és a hallgatók számára számos szabadidős sportlehetőséget is biztosít ingyenesen, vagy kedvezményes áron.

 

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Kedvezményes ping-pong, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, floorball és foci lehetőség. Kedvezményesen teniszezni egy salakos és két műfüves pályán lehet a Zágrábi úton illetve átmenetileg az Építők sporttelepe is rendelkezésre áll. Részletek:

Yacht Rent Balaton
+36(30) 271-8897
info@yachtrentbalaton.hu  

http://yachtrentbalaton.hu/

 

Mottónk: 
“Elérhetővé tenni a balatoni vitorlázás élményét, valamennyi ember számára!”  

Élményt, igazi kalandot, valódi kikapcsolódást nyújtunk, a vitorlázás nagyszerű élvezetén keresztül. Jöjjön és legyen ennek részese, béreljen hajót tőlünk, vitorlázzon velünk a Balatonon, túravezető igény szerint biztosított!

 

ÁLLANDÓ  KEDVEZMÉNYEK

Az egyetem hallgatói, dolgozói és családtagjaik számára a 20% kedvezményen túl, még további 15% kedvezmény vehető igénybe!

Részletek a Sportközpont honlapján…

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

 

Amennyiben szeretne rendszeres értesítést kapni az új és aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK

Összes kulturális kedvezmény →

Kulturális és szabadidős kedvezmények – Semmelweis Hírek

Beszámolók és képek a Semmelweis Egyetemről

József Attila Színház – kedvezményes jegyvásárlási lehetőség

A József Attila Színház különleges akciója keretében 30%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásokra. Helyszín: József Attila Színház – 1134 Budapest, Váci út 63. Program: A pápanő Időpontok: 2018. november 27. (kedd), 19.00, vagy november 29. (csütörtök), 19.00 Program: Csókos asszony Időpont: 2018. december 1. (szombat), 19.00 Program: Veszek egy éjszakát Időpont: 2018. december 2. (vasárnap), 15.00 Program: …

Budapesti Operettszínház – kedvezményes jegyvásárlási lehetőség


A Budapesti Operettszínház különleges akciója keretében 20%-os kedvezmény-kupont kínál a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és munkatársainak az alábbi decemberi előadásokra: A kupon beváltható a felsorolt előadásokra, 2018. november 21-ig, a Budapesti Operettszínház szervezési irodájában (1065 Budapest, Nagymező u. 19. Telefon: 06-1/3532172) és online, az alábbi linken: https://operett.jegy.hu/?event_disabler=396 , a DECEMBER20 kedvezménykód megadásával. Az akcióban részt vevő előadások: December 10. …

Magyar Virtuózok gála-koncertje – kedvezményes jegyvásárlási lehetőség

A Generáció Koncert Média különleges akciója keretében 67%-os kedvezményes jegyeket kínál a földszint 16-17. sorokba a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi koncertre: 30 éves a Magyar Virtuózok gálakoncert Helyszín: 1123 Budapest, Jagelló út 1-3. – Budapest Kongresszusi Központ Időpont: 2018. december 9. (vasárnap), 19.30 Program: Saint-Seans/Vivaldi/R.Strauss/Donizetti/Mozart/Mendelssohn Hódos Dániel -hegedű, Szenthelyi Judit -zongora, Faludi Judit -cselló, Megyimórecz Ildikó …

Budapesti Operettszínház – kedvezményes bérletvásárlási lehetőség

A Budapesti Operettszínház különleges akciója keretében 10%-os kedvezményes Zikkurat bérleteket kínál.   A Zikkurat bérlet tartalma: Előadás: István, a király című rockopera ünnepi, koncertváltozata Helyszín: 1143 Budapest, Stefánia út 2. – Papp László Budapest Sportaréna Időpont: 2018. december 17. (hétfő), 19.00 Előadás: Apáca Show című musical Szente Vajk rendezésében Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező utca 17. – …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség hallgatóknak a Budapesti Operettszínházban!


A Budapesti Operettszínház különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem hallgatóinak a Levelek otthonról – Jávori Ferenc „Fegya” szerzői estjére! Levelek otthonról – Jávori Ferenc „Fegya” szerzői estje Helyszín: Kálmán Imre Teátrumban-(az Operettszínházon belül-a volt Moulin Rouge-ban) Időpontok: 2018. november 9. (péntek) 19.00 2018. november 10. (szombat) 19.00 2018. november 11. (vasárnap) 19.00 Ajánló: …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség az Aranytíz Kultúrházban


Az Aranytíz Kultúrház különleges akciója keretében 33%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi novemberi és decemberi előadásokra: Az előadások helyszíne: Aranytíz Kultúrház – 1051 Budapest, Arany János utca 10. Előadás: Csehov: Egyfelvonásos Komédiák Időpontok: 2018.11.21. (szerda) 19.00 2018.11.23. (péntek) 19.00 2018.12.10. (hétfő) 19.00 Ajánló: Medve – Popova Jelena Ivanovna, a fiatal özvegy …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a Rózsavölgyi Szalonban


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a novemberi kínálatából a következő előadásokra a készlet erejéig: Helyszín: Rózsavölgyi Szalon – 1052 Budapest, Szervita tér 5. Előadás: Széllel szemben – poénok és poémák: Jordán Tamás stand up estje Időpont: 2018. november 2. (péntek) 19:30 Ajánló: Jordán Tamás …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Concerto Budapest november 3-i és 4-i koncertjeire!

A Concerto Budapest különleges akciója keretében 50%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi koncertre: BARBER: Adagio vonósokra, op. 11 DVOŘÁK: a-moll hegedűverseny, op. 53 — szünet — SCHUBERT: IX. (C-dúr) szimfónia, D. 944   Közreműködik: Isabelle Faust – hegedű Vezényel: Keller András Időpontok: 2018. november 3. (szombat) 19:30 vagy 2018. november …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a József Attila Színházban

A József Attila Színház különleges akciója keretében 25%-os kedvezményes jegyeket kínál  a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az októberi előadásokra! Az akció október 23-ig érvényes! Helyszín: 1134 Budapest, Váci út 63.       Program: Boldogság – vígjáték Időpont: 2018. október 19. (péntek), 19.00 Szereposztás: Rékasi Károly és Pikali Gerda főszereplésével Program: Az üvegcipő – vígjáték Időpont: 2018. …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Budapesti Történeti Múzeum minikiállítására!

A Budapesti Történeti Múzeum különleges akciója keretében az egyetem hallgatóinak 40%-os, munkatársainak 17%-os kedvezménnyel kínál jegyeket az alábbi minikiállításra, ahol viszonylag ritkának látható tárgyak tekinthetők meg. SZEX ÉS BUDA A KÖZÉPKORBAN – Erotikus minikiállítás és előadások (16+ Múzeumi találkozások) Időpont: 2018. október 26. (péntek), 18.00 Helyszín: Budapesti Történeti Múzeum – Vármúzeum, 1014 Budapest, Szent György …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség az Örkény Színház több októberi előadására


Az Örkény Színház különleges akciója keretében 50%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és alkalmazottainak az alábbi előadásokra.  A jegyigényeket a hb@orkenyszinhaz.hu e-mail címre várják, a kívánt kategória megjelölésével, valamint a Semmelweis Egyetem említésével. Ödön von Horváth: Mesél a bécsi erdő (A Pécsi Országos Színházi Találkozó 2017 legjobb előadás díj nyertese) Időpont: 2018. október 15. (hétfő) …

Hallgatóknak kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a budapesti Operettszínházban


A Budapesti Operettszínház különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem hallgatóinak a VÍG ÖZVEGY előadásokra! Program: Víg özvegy Az előadás előtt vezetett kulisszajárást adnak ajándékba, ahol a nézők betekintést kapnak az Operettszínház izgalmas és különleges háttérmunkájába!  Időpontok: 2018. október 17. (szerda) és 2018. október 18. (csütörtök) Előadás kezdete: 19:00 óra Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Miskolci Szimfonikus Zenekar budapesti vasárnap délutáni sorozatára!


A Generáció Média Koncert különleges akciója keretében 6%-os kedvezményes bérleteket és 9%-os kedvezményes napi jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a Miskolci Szimfonikus Zenekar vasárnap délutáni népszerű sorozatára. Helyszín: Budapest – Olasz Intézet, 1088 Bródy Sándor utca 8. Első időpont: 2018. november 25. (vasárnap) 16.00   Program: Wagner: A bolygó hollandi – nyitány Wieniawski: d-moll hegedűverseny, …

Kedvezményes bérletvásárlási lehetőség a Pulzus vonósnégyes koncertjére


A Média Koncert különleges akciója keretében 67%-os kedvezményes öt alkalmas bérleteket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi koncertekre: Kamarakoncertek – a Festetics Palotában 2018-2019 PULZUS vonósnégyes Helyszín: Festetics Palota – Budapest VIII., Pollack Mihály tér 3. Első időpont: 2018. október 2. (kedd) 19.30 Program: Haydn: d-moll vonósnégyes, Op. 76 No. 2 Hugo …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a József Attila Színházban


A József Attila Színház különleges akciója keretében 15%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásra: Program: Feketeszárú cseresznye Helyszín: 1134 Budapest, Váci út 63. Időpont: 2018. október 06. (szombat) 19.00 Ajánló: A történet kezdetén a Bácskában a magyarok az urak, de a barátságok és szerelmek nem a nemzeti hovatartozás szerint …

Akár 90 százalékos kedvezménnyel is vásárolhat jegyet a Hegedűsök gálakoncertjére!


A Generáció Koncert Média kedvezményes jegyet kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a Hegedűsök gálakoncertjére,. A MÁV Szimfonikus Zenekar által kísért programban a legnépszerűbb hegedű műveket hallhatja a közönség (Sarasate, Saint-Saens, Mozart, Paganini), a második rész zárásaként pedig Csajkovszkij D-dúr hegedűversenye szerepel. Kedvezményes jegyár: a jegyek 90-20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg Jegyrendelés (a darabszám megjelölésével) …

Kedvezményes jegyvásárlás az Aranytíz Kultúrházban októberben is- az október 5-i előadás technikai okok miatt elmarad!


Az Aranytíz Kultúrház különleges akciója keretében 33%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a következő októberi előadásokra Az előadások helyszíne: 1051 Budapest, Arany János utca 10. Csehov: Egyfelvonásos Komédiák  Időpont: 2018. október 5. (péntek) 19.00 – technikai okok miatt elmarad!! 2018. október 31. (kedd) 19.00 Medve – Popova Jelena Ivanovna, a fiatal özvegy földbirtokosnő …

Kedvezményes jegyvásárlás a Benczúr kerti estékre


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a “Benczúr kerti esték” következő előadásaira. Kedvezmény mértéke: 20% Az előadások helyszíne: Benczúr kert – 1068 Budapest, Benczúr u. 27. Swingoperett Időpont: 2018. június 27. (szerda) 20:30 (esőnap: június 28.) Szereplők: Fischl Mónika, Simon Panna, Bálint Ádám, Homonnay Zsolt, …

Csoportos jegy az Operettszínház Ének az esőben című előadására


A Semmelweis Egyetem csatlakozott a Budapesti Operettszínház Zártkörű Diákprogramjához. A kedvezményes előadások minimum 15 fővel látogathatók, a kedvezményeket a rendelkezésre álló jegyek számának erejéig több alkalommal is igénybe lehet venni. 2017/18-as évadban kedvezményesen látogatható az Ének az esőben című musical, amely 3000 Ft/jegy áron vásárolható, az akció csak a hétköznapi, vagy vasárnap esti előadásokra érvényes.  Igénybevétel: A jegyeket …

Kedvezményes előadások a Rózsavölgyi Szalonban


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a júniusi előadásokra. Helyszín: Rózsavölgyi Szalon, 1052 Budapest, Szervita tér 5. Tóth Krisztina: Pokémon go Időpontok: 2018. június 1. (péntek) 19:30 2018. június 2. (szombat) 19:30 Kedvezmény mértéke: 30% Szereplők: Tímár Éva, Bozó Andrea, Debreczeny Csaba, Sztarenki Pál, Hunyadi Máté …