A Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói – alkalmanként hozzátartozói – kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak az alábbi intézményekben, amelyet a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve fényképes, sorszámozott belépőkártya bemutatásával vehetnek igénybe. Az oldalt érdemes rendszeresen meglátogatni, mert a lista folyamatosan bővül, vagy regisztrálni a Hírlevélre, hogy a legfrissebb kedvezményekről elsők között értesüljön.

KATTINTSON IDE AZ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK MEGTEKINTÉSÉHEZ

 

Színház

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

Aranytíz Kultúrház

1051 Budapest, Arany János utca 10.
+36 (1) 354 3400
jegyrendeles@aranytiz.hu; http://www.aranytiz.hu

Klasszicizmusba illesztett modernség és ezerszínű kulturális élet. Ez az Aranytíz.
Programok kicsiknek és nagyoknak – néha külön, néha együtt, ahogy tetszik. Az állandó programok mellett színvonalas színházi előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, kiállítások, tánc, képzőművészet, a magyar nép hagyományainak színes palettája várja az ideérkezőket, ahol a kerületi és országos civil szervezetek, klubok is helyet kapnak.

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmények a színház egyes előre meghatározott darabjaira érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.

 • a teljes jegy árából diákoknak, dolgozóknak minimum 33%
Az előadásra – az évad végére való tekintettel – kivételesen bármennyi jegy igényelhető. A kedvezményes jegyvásárlás feltétele az előzetes jelentkezés a jegyrendeles@aranytiz.hu email címen.

Bethlen Téri Színház

1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
06 (1) 700 1433
www.bethlenszinhaz.hu
jegy@bethlenszinhaz.hu

A Bethlen Téri Színház 2012 januárjától befogadó- és produkciós színházként működik. A színház küldetése, hogy a hazai és alkalomszerűen a nemzetközi kortárs előadóművészetek (elsősorban tánc, színház, bábszínház és képzőművészet) kiemelt budapesti befogadó színházi intézménye legyen, szem előtt tartva Erzsébetváros és szűkebb környezete, külső-Erzsébetváros érdekeit és igényeit is. Célja új élettel telíteni a helyet, az alkotóművészet területein aktív, fiatal művészek bevonásával, műfaji megkötések nélkül.

KEDVEZMÉNYEK:

 • hallgatók, közalkalmazottak és azok családtagjai részére 20%-os kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy programra 4 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 2 db tiszteletjegy

Budapesti Nyári Fesztivál / Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

1122 Városmajor hrsz 6835/17
Telefon: +36 (1) 301 0147; +36 (1) 269 0470
http://www.szabadter.hu

A Budapesti Nyári Fesztivált az ország két nagy múltú nyári színházában: az 1938-ban megnyitott Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és az 1952-ben megnyitott Városmajori Szabadtéri Színpadon évente rendezik meg. A június, július és augusztus hónapokban több mint száz programot kínáló fesztivál kiemelt jelentőségű eseménysorozat Budapest szívében, egyben az ország leghosszabb és legnagyobb kulturális fesztiválja.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke a színház saját szervezésű előadásai esetében az egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 20%.
 • Egy azonosító felmutatásával 4 darab jegy vásárolható egy előadásra.

Kedvezmények érvényesítése és jegyrendelés: 
A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Szabadtér Jegyirodában (1052 Budapest, Bárczy István utca 1.) tudják megvásárolni.

Nyitva tartás: hétfő 12-18 óra között, kedd-péntek 10-18 óra között. Érdeklődni az iroda@szabadter.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 301 0147-es telefonszámon lehet.

Budapest Táncszínház

1097 Budapest, Koppány utca 15.
06 (1) 283 4892, vagy +36 (20) 240 8792
Jegyrendelés: Lelkes-Sághy Erzsébet, distribution.bpdt@gmail.com info@budapestdancetheatre.hu +36 (20) 240 8792
www.budapestdancetheatre.hu

A Budapest Táncszínház, melyet 1991-ben Földi Béla Harangozó-, és Jeszenszky-díjas, Köztársasági Érdemkeresztben részesült, továbbá 2017-ben az „Év alkotója” elismerést elnyert koreográfus és táncművész, valamint Táncművészetért-díjas táncpedagógus alapított, melynek azóta is szakmai vezetője, a hazai kortárs táncélet egyik meghatározó együttese. 2016 óta kiemelt kategóriájú táncegyüttes, évente átlagosan 50 darabot adnak elő; gyermek-, ifjúsági – beavató táncszínházi, és felnőtt kategóriában. A Nemzeti Táncszínház szervezésében az együttes rendszeresen szerepel Budapest és az ország legjelentősebb kőszínházaiban is (pl. MÜPA, Várkert Bazár, Pécsi Nemzeti Színház), továbbá részt vesz a hazai nagynevű vidéki táncfesztiválokon, számos szakmai elismerést szerezve. 2011. decemberétől saját játszóhellyel is rendelkeznek a DEPO Tánc Stúdiójában, Budapesten. A Budapest Táncszínház jelentős oktatói munkát is folytat.

KEDVEZMÉNYEK:

 • Előadás jegy: 20% az egyetem hallgatói és munkatársai részére
 • Esti elite óra jegy (balett): 20% az egyetem hallgatói és munkatársai részére
 • Esti elite óra jegy (kortárs): 20% az egyetem hallgatói és munkatársai részére

Holdvilág Kamaraszínház

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ – 1131 Budapest, József Attila tér 4.
Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház – 1138 Budapest, Dagály u. 15/a.
Jegyrendelés: +36 (1) 405 8759
szinhaz@holdvilag.hu; 
http://holdvilag.hu/

„Részben a korszerű gyermekszínház, részben az új formanyelvet kereső, ifjúságnak és felnőtteknek szóló előadások létrehozása a célunk. Hogy miért egyik alapvető tevékenységünk értékes gyermekdarabok létrehozása és műsoron tartása? Mert ezek segítenek kezelni a konfliktusokat, mert ezek választ adhatnak a kimondott és ki nem mondott kérdésekre, mert ezek megoldásokat is kínálnak, mert ezek segítenek eligazodni a nagyvilágban! Gyerekeknek és felnőtteknek is! Anyának és apának is! Nagymamának és nagypapának is! De úgy ám!” – Koltai Judit színész, művészeti vezető, az egyesület elnöke

KEDVEZMÉNYEK:

 • diákoknak 10%
 • dolgozóknak 8%
 • gyermek előadásokra 4 alkalmas éves bérlet vásárlása esetén egységesen a 10% kedvezmény

Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 4 darab jegy, egy évadra 2 bérlet vásárolható kedvezményesen.

PÉNZTÁR – JEGYVÁLTÁS:
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ – előadás előtt egy órával, illetve minden szerdán 15:30 és 19:30 óra között elérhető

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház – előadás előtt egy órával, illetve minden pénteken 15:00 és 19:00 óra között elérhető

József Attila Színház

1134 Budapest, Váci út 63. 
Jegypénztár: +36 (1) 270 7514
http://jozsefattilaszinhaz.hu/

A József Attila Színház 1956 szeptemberében nyílt meg a Váci úton. Az azóta eltelt hatvan évben komoly változásokon ment át mind az épület-, mind a színház társulata, repertoárja. Évadaink összeállításakor arra törekszünk, hogy értékteremtő előadásaink egyszerre szórakoztassanak és elgondolkodtassanak. Kínálatunkban elsősorban emberi-polgári értékeket felmutató színművek, vígjátékok és zenés darabok szerepelnek. E sokszínűség mellett mindig kiemelt fontossággal bírt beavató színházi programunk, ami a tizenéveseket szólítja meg. A Gaál Erzsébet Stúdióban egy alternatív színházi gondolatot, underground szellemiséget igyekszünk meghonosítani.

KEDVEZMÉNYEK:

 • munkatársaknak és hallgatóknak 10% kedvezmény jegyekre (a teljes jegyárból)
 • munkatársaknak és hallgatóknak  5% kedvezmény bérletekre

Karinthy Színház

1115 Budapest, Bartók Béla út 130.
telefon/fax: 06-1/203-8994, 06-1/783-5030
www.karinthyszinhaz.hu
info@karinthyszinhaz.hu

A Karinthy Színház még jóval a rendszerváltás előtt alakult, vállalkozásként. Úttörő tevékenysége, Buda egyetlen folyamatosan játszó, önálló kőszínházaként, a színházi struktúraváltás egyik példája is, mely ma már sajátos szellemiséget hordozó színházi műhellyé válva mind a szakma és a kritika, mind a közönség támogatását élvezi.

A Karinthy Színház mindig ragaszkodik koncepciójához: igyekszik a világ drámairodalmának izgalmas és kimondottan színpadra írt művei bemutatására, elfeledett színpadi művek újrafelfedezéséhez.

 

 KEDVEZMÉNYEK: 

 • hallgatók, közalkalmazottak és azok családtagjai részére garantálja a 15%-os állandó kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy előadásra 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 20 fő fölött 1 db tiszteletjegyet biztosít az Egyetem részére

Magyar Színház

1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.
+36 (1) 226 1613
szervezes@mszinhaz.hu
http://pestimagyarszinhaz.hu/

A Magyar Színház társulata Zalán János igazgató vezetésével azon dolgozik, hogy a színház ajándék lehessen mindenkinek. A gyerek- és családi előadások mellett , színvonalas, szórakoztató vígjátékokkal, klasszikus musicalekkel és a kortárs irodalmi alkotásokkal várja a kicsiket, a nagyobbakat és a felnőtteket is, mert a színházba járást nem lehet elég korán kezdeni.

Meghatározó előadásai: A muzsika hangja (2015), Valahol Európában (2016), SunCity – a Holnap tali!-musical (2017), A fösvény (2017), Naptárlányok (2017), A karmester szeretője (2017), Utánképzés (2018), Időfutár (2018), Tündér Lala (2018), Legyetek jók, ha tudtok (2019), Ópiumkeringő (2019), A Maratonfutók tiszteletkört futnak (2019).

KEDVEZMÉNYEK:

A színház saját szervezésű előadásai esetében az egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 10% kedvezmény vehető igénybe fényképes, sorszámozott egyetemi belépőkártya, illetve érvényes diákigazolvány felmutatásával.

ESETI KEDVEZMÉNYEK:

Egyedi, 20-50% kedvezmény a Semmelweis Egyetem dolgozói, hallgatói részére a színház által előre meghatározott előadásokra.

Kedvezmények érvényesítése és jegyrendelés:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Dalszínház utcai Jegyirodában (1061 Budapest, Dalszínház utca 10.) és a Színház Jegypénztárában (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.) tudják megvásárolni.

Örkény Színház

1075 Budapest, Madách Imre tér 6.
+36 (1) 267 3770
szervezes@orkenyszinhaz.hu
https://www.orkenyszinhaz.hu/

Az Örkény István Színház a Madách Kamaraszínház utódjaként 2004. szeptember 21-én nyílt meg önálló társulattal rendelkező repertoárszínházként, Mácsai Pál vezetésével. Szakítva a bulvárszínházi múlttal, mára a magyar színházi élet egyik legkiemelkedőbb és legsokoldalúbb művészeti központja.

KEDVEZMÉNYEK:

 • hallgatóknak a teljes jegy árából 20% kedvezmény
 • dolgozóknak a teljes jegy árából 10% kedvezmény

ESETI KEDVEZMÉNYEK:

A színház egyes előre meghatározott darabjaira érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.

 • a teljes jegy árából diákoknak, dolgozóknak minimum 20% kedvezmény

Radnóti Színház 

1065 Budapest, Nagymező utca. 11.
Jegyiroda: 06 (1) 321 0600/119
Jegypénztár: 06 (1) 321 0600/112; 06 (1) 343 6792  
szervezes@radnotiszinhaz.hu
http://www.radnotiszinhaz.hu/

A Radnóti Színházban színre kerülnek a világszínház klasszikus és modern vonulatának jelentős alkotásai éppúgy, mint a magyar polgári dráma néhány kiemelkedő opusza. Emellett rendszeresen szemezgetnek a kortárs magyar irodalom műveiből is, és időnként könnyű, zenés műfajok is színpadra kerülnek. A színház az irodalmi hagyományokat is ápolja különböző előadóestek szervezésével.

KEDVEZMÉNYEK:

 • teljes jegy árából 20% bármelyik előadásra hallgatóknak és munkatársaknak egyaránt
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 1 db tiszteletjegy
 • egy azonosító felmutatásával egy előadásra 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen

Rózsavölgyi Szalon – Városi Színház Nonprofit Kft.

1052 Budapest, Szervita tér 5. 
+36 (30) 463 8822

http://szalon.rozsavolgyi.hu/hu/nyitolap.html

A Rózsavölgyi Zeneműbolt Pest legrégibb üzlete, amely 165 éve végzi ugyanazt a tevékenységet mind a mai napig. Az épület fennállásának 100. évfordulója alkalmából a bolt is megújult, azzal egybenyitva 2012. április 11-én, a költészet napján pedig megnyílt a Belváros új kávéháza és művészeti központja: a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café. A Rózsavölgyi Szalon művészeti koncepciójának lényeges gondolata, hogy hazai színpadokon még nem játszott, elsősorban  kortárs magyar és nemzetközi műveket mutasson be,. Ezek közül több olyan színpadi adaptáció, mely valamely ismert regény alapján, kifejezetten a Szalon felkérésére íródott.

KEDVEZMÉNYEK:

A Színház vállalja, hogy kedvezményes jegyeket biztosít az egyetem részére, melyeket a Semmelweis Egyetem dolgozói, hallgatói előre meghatározott, kedvezményes áron tudnak megvásárolni.

A kedvezmény mértéke 10% a teljes jegyárból bármelyik előadásra.

Jegyrendelés:
+36 (30) 463 8822 – hétköznap 12:00-18:00 között, jegy@rozsavolgyi.hu, honlapunkon keresztül a kosárba helyezés után az RvSzKa2018  kuponkód segítségével az alábbi linken: http://szalon.rozsavolgyi.hu/hu/onlinejegy.html

RS9 Színház

1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 9.
+36 (1) 269 6610
Jegyrendelés: jegy@rs9.hu 
https://rs9.hu

Az RS9 Színház a Rumbach Sebestyén utca 9. szám alatt nyitott meg az egyik első alternatív színházként 1990-ben. Hazai és külföldi kortárs darabok, klasszikus drámák, gyerekelőadások, koncertek, kiállítások színhelye.

KEDVEZMÉNYEK:

A teljes jegy árából 15% bármelyik előadásra hallgatóknak és munkatársaknak egyaránt.

Előadásnapokon a jegyiroda 18:00 órakor nyit.

Thália Színház

1065  Budapest, Nagymező utca 22.
Telefon: +36 (1) 312 4236
Jegypénztár: +36 (1) 331 0500

http://www.thalia.hu/

A Thália Színház társulata 1995 óta a VI. kerületi Nagymező utca 22–24. szám alatti épületben játszik, ahol a közönség három játszóhely előadásait tekintheti meg: Nagyszínpad, Új Stúdió, Arizona Stúdió. A (poszt)modern darabok mellett színvonalasan szórakoztató színjátékokat is megtekinthetnek a látogatók, melyek közül néhány sikerének titka a lehengerlő egyéniségű színészek előadó művészete.

KEDVEZMÉNYEK:

 • Dolgozók és diákok számára 10 %-os állandó kedvezmény
 • Egy azonosító felmutatásával egy előadásra korlátlan számban vásárolható kedvezményes jegy
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 30 fő felett 2 darab tiszteletjegy

Továbbá a Thália Színház egyes darabjaira az egyetem dolgozói és hallgatói számára 10-50%-os eseti kedvezményt biztosít.

Trafó – Kortárs Művészetek Háza 

1094 Budapest, Liliom utca 41.
Jegyfoglalás és információ: Zöllner Anna, anna@trafo.hu, +36 (20) 400 6080
https://trafo.hu/

A budapesti Trafó Kortárs Művészetek Háza Magyarországon egyedülálló, a nemzetközi kortárs színtérbe beágyazott befogadó hely, ahol a különböző műfajok – színház, tánc, újcirkusz, zene és vizuális művészetek – egyedi és autentikus módon jelennek meg.

A posztindusztriális térben működő intézmény szakmai programja egységes szemlélet szerint szerveződik, ugyanakkor sokoldalú, egyszerre kísérletező szellemiségű és nézőbarát, az új irányokra és a kulturális emlékezetre egyaránt épít, és mind hazai, mind külföldi művészek bemutatkozásának teret enged.

KEDVEZMÉNYEK:

 • Hallgatóknak 30%, dolgozóknak 10% kedvezmény
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 1 db tiszteletjegyet biztosít az egyetem részére
Turay Ida Színház

1089 Budapest, Kálvária tér 6.
Jegypénztár: +36 (70) 607 2620, jegyiroda@turayidaszinhaz.hu
 

A Turay Ida Színház 14 év vándorszínházi lét után, állandó otthonra lelt. A kőszínház épülete Budapesten, a Józsefváros központjában, az újonnan átalakított Kálvária téren található. A 300 nézőt befogadni képes teátrum a 2014/2015-ös évadtól kívül-belül felújítva, igazi közönségváró előadásokkal, ősbemutatóval nyitja meg a színházi évadot és a következő 14 évet…

KEDVEZMÉNYEK:
 • A kedvezmény mértéke a Színház előadásai esetében az Egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 20%.
 • Egy azonosító felmutatásával egy programra 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

 

Újszínház

1061 Budapest, Paulay Ede utca 35.
Telefonszám: +36 (1) 269 6021 Jegypénztár: +36 (1) 351 1406
https://ujszinhaz.hu/

Az Újszínház Budapest szívében, az Andrássy úttól mindössze 2 perc sétára található. Repertoárján találkozhat a néző kortárs drámával, klasszikus írók műveivel és fiatal tehetségek bemutató előadásaival.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke a színház előadásai esetében az egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 15%.
 • Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Vidám Színpad

EuroCenter, MiMozink nagyterem, I. emelet
Cím:1032 Budapest, Bécsi út 154.
Tel.: +36 (70) 370 5441
jegypenztar@vidamszinpad.hu
www.vidamszinpad.hu

Színházunk új helyszínen, Óbudán az EuroCenterben, az I. emeleten várja a szórakozni vágyó közönséget havonta új színházi bemutatóval, változatos családi- és gyermek programokkal.

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke a Színház előadásai esetében az Egyetem hallgatói és dolgozói részére egyaránt 20%.

A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Vidám Színpad igazgatóságán, illetve jegyirodájában tudják kedvezményes áron átvenni munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával. Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Zichy Szín-Műhely 

Az előadások helyszíne: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai utca 6.)

http://zichyszinmuhely.hu/
info@zichyszinmuhely.hu
Telefon: + 36 (70) 385 7013

Színes és elgondolkodtató  összművészeti előadások, gondosan összeállított repertoár jellemzi társulatunk, a Zichy Szín-Műhely darabjait, amely szórakoztat és edukál egyszerre.

Az összművészeti produkciók témái a mai Magyarország fontos társadalmi kérdései, így színházunk a közösséget szolgálja, és ha kell, házhoz viszi a kultúrát. Repertoárunk színes, a legkisebbektől a nagykamaszokon át, a felnőttekig minden korosztálynak van mondanivalónk. A “Színház az iskolákba megy” sorozattal, amely tartalmazza az “Arany Balladák – másképp”, a készülő “Ady 100” előadásokat, valamint az “Irodalmi érzékenyítő programot”, a költészet, a zene, a színművészet, a festészet  elemeinek segítségével olyan komplex előadásokat és foglalkozást viszünk a tanintézményekbe, amelyek minden korosztályt képesek megszólítani szórakoztató, oktató és társadalmi nevelő célzattal. Zenés mesejátékunkkal – Csukás István: Utazás a szempillám mögött -, a legkisebbekhez szólunk.  A mese kalandos világán keresztül tanulhatunk barátságról, önfeláldozásról és az emberi kapcsolatok esszenciális aspektusairól.

KEDVEZMÉNYEK:

 
 • hallgatók, közalkalmazottak és azok családtagjai részére 15%-os kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy programra 5 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 20 fő fölött 2 db tiszteletjegy

Különleges, gyereknapi akció!
A májusi előadásokra most 25%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet a Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói.

 • A kedvezmény online és a jegypénztárban érvényesíthető. A gyerekeknek kis meglepetésajándékkal is kedveskedünk.

 

Koncert

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

Concerto Budapest

1094 Budapest, Páva u. 10–12.
Jegyrendelés: jegy@concertobudapest.hu
https://www.concertobudapest.hu/

A Concerto Budapest Magyarország egyik vezető nagyzenekara, történelmi múlttal és a fiatal zenészek dinamizmusával. Nagyívű műsor-szerkesztésével elkötelezetten képviseli a progresszív és sokszínű, egyedülálló repertoárt, mely a közkedvelt mesterművektől a legújabb, 21. századi kortárs darabokig terjed. Visszatérő vendégei olyan világhírű művészek, mint Gidon Kremer, Jevgenyij Koroljov, Boris Berezovsky, Isabelle Faust vagy Sir James Galway. Rendszeres külföldi fellépéseinek köszönhetően a Liszt- és Bartók–Pásztory-díjas Keller András vezette együttes a nemzetközi komolyzenei életnek is ismert és elismert szereplője.

 

KEDVEZMÉNYEK:

 • munkatársaknak 15% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)
 • diákoknak 30% kedvezmény egyes koncertek esetén (a teljes jegyárból)

Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 6 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Generáció Koncert Média 
koncertmedia@gmail.com

Marton Gyula hangversenyrendező, művészeti menedzser 1980-tól dolgozik kulturális területen, 1992-től a Budapesti Fesztivál zenekarnál, Nemzeti Filharmonikusoknál, Zeneakadémián. 2000-től önálló koncertrendezőként a Generáció Koncert Média ügyvezetőjeként tevékenykedik.

Koncertrendezőként két kiemelt szempont vezérli:

 • Japán művészek, művészegyüttesek hazánkban történő felléptetése
 • Non-profit koncertekkel a szerényebb jövedelmű Zenebarátoknak egy-egy színvonalas koncertlehetőség biztosítása

KEDVEZMÉNYEK:

A szervező, programjaira az Egyetem hallgatói és alkalmazottai részére 7-10% kedvezményt biztosít.

 

Mága Zoltán – Budapesti Újévi Koncertiroda

1054 Budapest, Szemere utca 10.
06 (1) 267 3282; +36 (70) 361 9587 
magazoltan@magazoltan.com 
www.magazoltan.com

Egyedi, első hallásra azonnal felismerhető virtuóz játékát, a klasszikus zene, a népzene, a popzene és egyéb irányzatok ötvözésével kialakított jellegzetes crossover stílusát világszerte elismerik, méltatják. Művészi repertoárja a népzenétől a klasszikus darabokon át a jazzig, sőt a könnyűzenéig terjed. Művészetének jellemzői a virtuozitás, az átütő erő, a lélek mélyéből fakadó adni vágyás, és a remény, hogy a zene és az abban megjelenő szeretet eszköz lehet a világ jobbá tételéhez.

Jótékonysági koncertjeivel képes ezreket mozgósítani és összekapcsolni. Példa nélküli mindazon kezdeményezése, melynek keretében Magyarország zenekedvelő lakosságát társadalmi felelősségvállalásra tudta felkérni. Ezért is nevezik művészi körökben és a közönség berkeiben egyaránt a Szeretet Hegedűsének.

Mága Zoltán célja, hogy több millió embert varázsoljon el a koncertek alkalmával, s hogy minden korosztály megtapasztalhassa a klasszikus- a könnyű- és a népzene szépségét, a magyar zenei kultúra egyetemességét.

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmények egyes előre meghatározott elődadásokra érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk
 
 • a teljes jegy árából hallgatóknak, dolgozóknak 30%

Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a Partner Székházában/jegyirodában (Budapesti Újévi Koncertiroda, 1054 Budapest, Szemere utca 10.) tudják kedvezményes áron átvenni fényképes, sorszámozott belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.

 • Egy azonosító felmutatásával egy előadásra 40 darab jegy vásárolható kedvezményesen.
 • Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát az előadás helyszínén a jegyszedők ellenőrizhetik.
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 100 fő fölött 10 db tiszteletjegyet biztosít az egyetem részére.
Nemzeti Filharmonikusok – MNF Nonprofit Kft. 

1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Jegyrendelés: Komoretto Gábor, komoretto.g@filharmonikusok.hu

+36 (30) 411 6671

www.filharmonikusok.hu

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar története 1923-ban kezdődött az akkor még Székesfővárosi Zenekar nevet viselő együttes megalakulásával. 1952-ben az akkor Magyar Állami Hangversenyzenekar néven működő együttes élére Ferencsik János, a második világháború utáni évtizedek legjelentősebb Magyarországon maradt karmestere került, 1987-től tíz éven át a japán dirigens, Kobayashi Ken-Ichiro állt a zenekar élén. 1997-ben ismét új fejezet kezdődött, amikor Kocsis Zoltán lett a főzeneigazgató. A közel két évtizedben a zenekar megújult, sokoldalúan látja el a nemzeti szimfonikus együttes feladatait: megszólaltatja – a klasszikus művek mellett- a megszokott repertoárból hiányzó fontos alkotásokat, megismerteti közönségével a közelmúlt és napjaink magyar zenéjét, emellett népszerűek kamarazenei és ifjúsági koncertsorozatai is. Kocsis Zoltán halála után 2017. márciusától a a zenekarnál korábban éveken át első állandó karmesterként közreműködő, komoly nemzetközi karriert maga mögött tudható, Liszt Ferenc-díjas Hamar Zsolt tölti be a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatói posztját.

KEDVEZMÉNYEK:
 
Hangversenybelépők 30% kedvezménnyel hallgatóknak és munkatársaknak.
 
Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak személyesen és online tudják megvásárolni nfz.jegy.hu és a jegy.hu oldalakon, sorszámozott, fényképes közalkalmazotti belépőkártya, vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával, kuponkóddal. Egy azonosító felmutatásával egy előadásra tetszőleges számú jegy vásárolható kedvezményesen. 
 
Kuponkód: FILHARM30

Kiállítás

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

Budapesti Történeti Múzeum – Vármúzeum

1014 Budapest, Szent György tér 2. – Budavári Palota “E” épület
kapcsolat@mail.btm.hu 
http://www.btm.hu/

A Budapesti Történeti Múzeum Budapest egyik legjelentősebb múzeuma, melyet négy tagintézmény alkot: az Aquincumi Múzeum, a Vármúzeum, a Kiscelli Múzeum és a Budapest Galéria. A múzeum az őskortól napjainkig tartó időszakokból gyűjti és őrzi a hazai és a fővárosi régészeti, történeti és művészeti emlékeket; elsődleges feladata a gyűjteményeiben található tárgyi és szellemi örökség kutatása, tudományos megalapozottságú újraértelmezése, kiállítása, és hozzáférhetővé tétele. A kortárs szellemi áramlatokra nyitott, sokoldalú tudományos műhely, mely korszerű muzeológiai szemlélettel, hitelesen, magas szakmai színvonalon, ugyanakkor közérthetően tárja a látogatók elé és teszi átélhetővé a múlt és a jelen emlékeit.

Központja az I. ker., Szent György tér 2. szám alatt található Vármúzeum, ahol a középkori várpalota feltárt maradványai és a várostörténeti kiállítások láthatóak.

A Vármúzeum állandó kiállításai: Ősi népek, antik kultúrák; Gótikus szobrok a budai királyi palotából; A magyar-Anjou címeres selyemkárpit; Buda “a királyi méltóság széke és trónusa” – A középkori királyi palota; A főváros 1000 éves története.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A BTM – Vármúzeum minden kiállítására a hallgatók 30%-os kedvezménnyel, a dolgozók 25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet.
 • A kiemelt időszaki kiállítások ideje alatt fizetendő, emelt árú múzeumi helyett a kedvezményre jogosultak a normál jegyárhoz biztosított kedvezményes áron látogathatják a Múzeumot.
 • Egy fő egyetemi hallgató vagy közalkalmazott, a megjelölt kedvezményes áron vásárolhat belépőjegyet a vele érkező nem egyetemi kísérője számára.
 • A kedvezményre jogosultak 18 év alatti gyermekei számára, amennyiben szüleikkel érkeznek, a belépés ingyenes.
 • A Vármúzeumban vásárolt kedvezményes belépőjeggyel a megvásárlást követő 30 napon belül ingyenes belépési lehetőség a BTM társintézményeibe (Aquincumi Múzeum, Kiscelli Múzeum, Budapest Galéria), az időszaki és az állandó kiállításokra.

Csokoládé Múzeum 

1162 Budapest, Bekecs utca 22.
+36 (30) 822 1881
http://www.csokolade-muzeum.hu/

Árpádföldön, a Bekecs utca 22. sz. alatt található Csokoládé Múzeumban fenséges ízutazáson és további programokon (pl. Praliné túra, Fejedelmi túra, Deli’Do Extra program) vehetünk részt. A Csokoládé Múzeum kiállításán százéves csokoládékészítő és boltos eszközöket, régi nagy csokoládé gyárosok remekre sikerült termékeit, csomagolásait tekinthetik meg, majd pedig saját csokoládéjukat is elkészíthetik a látogatók.  Forró csokoládéval a kezükben beülhetnek a filmmúzeumba, a program részeként  egy előadást is hallhatnak a csokoládéról és feltehetik kérdéseiket  az előadónak. Befejezésképpen a Csokoládé Múzeum mintaboltjában kedvükre válogathatnak a legfinomabb csokoládékból.

KEDVEZMÉNYEK:

 • Hallgatók és dolgozók részére 10%-os kedvezmény
 • Egy azonosító felmutatásával egy programra 4 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • Csoportos jegyvásárlás esetén 15 fő fölött 1 db tiszteletjegy

A Csokoládé Múzeumba egyéni és csoportos látogatást előre be kell jelenteni, időpontot kell egyeztetni!

Mai Manó Ház

1065 Budapest, Nagymező utca 20.
+36 (30) 505 0455
maimano@maimano.hu

A Mai Manó Ház fotográfiai kiállításoknak teret adó XIX. század végi műteremház, melyet névadója, Mai Manó (1855–1917) császári és királyi udvari fényképész építtetett. A nyolcszintes, neoreneszánsz műemléképület a magyar fotóművészeti élet egyik központja, kortárs és történeti, hazai és nemzetközi trendeket bemutató egyéni és csoportos fotográfiai kiállításoknak ad otthont. Szakmai programjaival, könyvesbolti kiadványaival és szakkönyvtárában található köteteivel segíti az ismeretszerzést a fotográfia iránt érdeklődőknek.

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmények a Mai Manó Ház kiállításaira és egyes előre meghatározott programjaira, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.

A teljes jegy árából hallgatóknak, dolgozóknak 10%.

Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum 

1118 Budapest, Ménesi út 65.
Telefonszám: +36 (30) 201 1073
https://www.mcpmuzeum.hu/

Molnár-C. Pál (1894-1981) festőművész a Gellérthegy oldalában a Ménesi úti villában élt és alkotott 50 éven át, ahol ma a legrégibb, családi gondozásban lévő magánmúzeumot tekinthetik meg a látogatók. A múzeum 2011 óta közérdekű muzeális gyűjtemény. A témában, stílusban, technikai megoldásban szokatlanul változatos életmű mellett a művész személyes használati tárgyai és a családi emlékezet keltik életre az alkotót. A gazdag művészeti hagyaték keresztmetszetét mutatja be az állandóan változó MCP kiállítás, amelynek anyaga időről időre témák szerint változik. 2008 óta a Tavasz Teremben nagy mesterek, családi gondozásban levő gyűjteményei láthatóak „a művész is ember” alapgondolattal.

KEDVEZMÉNYEK:

 • hallgatók részére 50%-os, dolgozók részére 20%-os kedvezmény a teljes jegy árából
 • egy azonosító felmutatásával egy alkalommal 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • csoportos jegyvásárlás esetén 10 fő fölött 2 db tiszteletjegy

 

Óbudai Múzeum

1033 Budapest, Fő tér 1.
+36 (1) 250 1020; http://www.obudaimuzeum.hu/

Goldberger Textilipari Gyűjtemény
1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
+36 (1) 250-102; http://www.textilmuzeum.hu/
 
Az Óbudai Múzeum a tradíciók és a modernitás együttes színtere, a helyi kultúra őrzője és továbbörökítője korszerű muzeológiai eszközökkel. A nyitott múzeum több generáció számára kínál találkozási pontot térben és időben, az élményszerű formális és informális tanulás helyszíne, gyűjteményén és programjain keresztül élő kapcsolatot tart Óbuda lakosságával és az idelátogatókkal.
 
2012. január 1-jén a Goldberger Textilipari Gyűjtemény – az Óbudai Múzeum külön intézményi egysége – a korábbi Textilmúzeum felújított épületében kapott helyet, ahol a Goldberger család és az általuk alapított gyár történetét bemutató „A Goldberger…” című állandó kiállítás 2013 szeptembere óta látogatható.
KEDVEZMÉNYEK:
 
 • hallgatók és dolgozók részére 50% kedvezmény
 • egy azonosító felmutatásával egy programra egy darab jegy vásárolható kedvezményesen
 • A kedvezmények érvényesek az Óbudai Múzeumra (1033 Budapest, Fő tér 1.) és a Goldberger Textilipari Gyűjteményre (1036 Budapest, Lajos utca 136-138.)

Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

1051 Budapest Vigadó tér 2.
+36 (1) 328 3300
http://www.vigado.hu

A főváros szívében található impozáns Pesti Vigadó színfoltja a budapesti rendezvényhelyszínek palettájának. Az 1865-ben Feszl Frigyes tervei alapján épült Vigadó korának meghatározó kulturális és társasági eseményeinek adott otthont. A felújított és új terekkel gazdagodott épület ünnepélyes megnyitóját 2014. március 14-én tartotta a Magyar Művészeti Akadémia, Magyarország művészeti köztestülete. A Pesti Vigadó új korszakában folyamatosan változó kiállításokkal és tárlatvezetésekkel, zenei és színházi programokkal, nyolc nyelven induló idegenvezetésekkel, továbbá a Pesti Vigadó – és elődje, a Redoute – történelmének gazdagságát bemutató Idővonal című állandó épülettörténeti kiállítással várja látogatóit.

Utóbbi bepillantást nyújt az épület figyelemre méltó múltjába. Otthonául szolgált Strauss, Liszt, Erkel, Wagner, Bartók, Brahms, Saint-Saëns, Debussy, Dohnányi koncertjeinek, az első népképviseleti országgyűlésnek, Ferenc József koronázási bankettjének, Budapest megszületésének ugyanúgy, mint Bleriot XI-es repülőgépe bemutatásának vagy az aktuális korszak legnépszerűbb báljainak.

KEDVEZMÉNY:

 • A Pesti Vigadó a hallgatók és a közalkalmazott munkatársak részére 67%-os kedvezményt biztosít éves kiállításbérletéből.
 • A névre szóló bérlet a kiváltás napjától számított 365 napig korlátlan számú belépési lehetőséget biztosít a Pesti Vigadóban található kiállításokra.
 • A kártyát kedvezményes áron megvásárolni érvényes diákigazolvány vagy fényképes, sorszámozott dolgozói belépőkártya felmutatásával lehetséges.

 

Szabadidő

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

3D Gallery Budapest

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17.
+36 (30) 211 8863
info@3dgallerybudapest.hu 
https://3dgallerybudapest.hu

Légy részese a művészetnek! Kreáld meg az egyedi kompozíciód, valósítsd meg saját elképzelésed, a kép adott! A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthesd, aktívan részt vegyél a képed megszerkesztésében. Szórakozhatsz, játszva tanulsz, miközben átéled a művészet csodáit, annak részévé válsz, mert minden, ami művészet, belőled fakad! Légy te is fotós, profi festő, művész vagy rendező! Miközben a 3D hatás, optikai illúziók és térjátékok csalfa világán keresztül szemléled saját alkotásod!

Hozz magaddal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részed nap, mint nap, mikor a képeket visszanézed!

KEDVEZMÉNYEK:

10% kedvezmény az egyetem közalkalmazottai és hallgató részére.

 • A jegyeket a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a 3D Gallery Budapest-ben tudják kedvezményes áron átvenni fényképes, sorszámozott  belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.
 • iskolás program, csapatépítő és interaktív tárlatvezetés esetén, a megfelelő minimum létszám mellett, további 10% kedvezményt biztosít az Egyetem közalkalmazottai és hallgatói részére.

Alkotásutca – élményfestés több helyszínen

+36 (70) 230 5949
info@alkotasutca.hu
https://www.alkotasutca.hu

Gondolkoztál már azon, hogy kipróbálod magad festőként? Az élményfestés lehetőséget ad művészi éned kibontakoztatására és kreatív energiáid felszabadítására Budapest szívében. Eseményeinken híres klasszikus és kortárs festők alkotásait készítheted el profi instruktoraink segítségével. Válaszd ki a kedvenced és foglalj most!

 

 

KEDVEZMÉNYEK:

 • 20% kedvezmény élményfestésre
 • Foglaláskor a diákigazolvány számának vagy a munkatársak igazolványszámának, a családtagoknak a kollégához kötődő igazolvány számának, illetve a „Semmelweis Egyetem” intézmény megjelölésével a „megjegyzés” mezőben a www.alkotasutca.hu oldalon keresztül érvényesíthető a kedvezmény az alábbi kóddal
 • Egy azonosító felmutatásával egy foglalásnál 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen. Amennyiben több jegyet szeretne kedvezményesen vásárolni, úgy a foglalást több alkalommal kell elindítani

Élményfestés – Alkotásutca 20%: AUSMW20

Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát a szolgáltatás helyszínén az eseményvezetők ellenőrizhetik.

Virutális valóság – Bad Chiken VR Center

1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 17.
+36 (20) 507 0472
hello@badchickenvr.hu
https://www.badchickenvr.hu/

Virtuális valóság Budapest központjában, akár 5 főnek egyszerre!Mi ez az egész? A VR egyszerre a legmenőbb szórakozás és maga a jövő. Itt tényleg minden lehetséges. Biztos volt már, hogy nagyon beszippantott egy játék, vagy egy 3D-s film. Na a VR ennél is sokkal jobb. Itt tényleg minden lehetséges. Szeretnél lebegni egy nagyváros felhőkarcolói között? Delfinekkel, bálnákkal úszkálni a tengerben? Vagy éppen űrhajóval lövöldözni a virtuális térben? Esetleg ahhoz sem vagy csirke, hogy átéld a legkeményebb rémálmaidat? Csak vedd fel a VR szemüveget, és mindez valóra válik.

Gyere el Budapest legmenőbb VR központjába, és nézd meg a saját szemeddel a legújabb csúcstechnológiát. Mindenki erről beszél, de még sokan ki sem próbálták. Te most az elsők között rögtön a legtutibb eszközön és legmenőbb játékokon keresztül ugorhatsz fejest a jövőbe.
 
De csak akkor, ha nem vagy csirke. Te bevállalod? Ha igen, akkor biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részed. Ja és még mielőtt megijednél: állítólag jó arcok vagyunk. Szóval nyugodtan kérdezhetsz. Mutogatunk, magyarázunk segítünk. Nyugi, a VR-ban még mindenki noob.

KEDVEZMÉNYEK:

 • 20% kedvezmény VR kirándulásra
 • Foglaláskor a diákigazolvány számának vagy a munkatársak igazolványszámának, a családtagoknak a kollégához kötődő igazolvány számának, illetve a „Semmelweis Egyetem” intézmény megjelölésével a „megjegyzés” mezőben a https://www.badchickenvr.hu/ oldalon keresztül érvényesíthető a kedvezmény az alábbi kóddal
 • Egy azonosító felmutatásával egy foglalásnál 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen. Amennyiben több jegyet szeretne kedvezményesen vásárolni, úgy a foglalást több alkalommal kell elindítani

VR kirándulás – Badchicken 20%: BCSMW20

Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát a szolgáltatás helyszínén az eseményvezetők ellenőrizhetik.

 

Bringóhintó

1138 Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd sétány 1.
+36 (20) 423 4600
bringo@bringohinto.hu
http://www.bringohinto.hu/

“Alapelvünk, hogy a vendégeink ne csak azt kapják, amit várnak, de többet adjunk, mint amennyit ígérünk nekik.” A Szi­get két pont­ján is meg­ta­lál­ható a Bringóhintó, ahol a különféle járgányok között mindenki megtalálhatja a gye­re­ke­i mére­té­nek és ked­vé­nek meg­fe­lelőt.  

„Számunkra természetes, hogy mindent megteszünk azért, hogy örömeinket, sikereinket minél többen élvezhessék.” – vallják a bringósok.

KEDVEZMÉNYEK:

10% kedvezmény az egyetem közalkalmazottai és hallgatói részére.

Fényképes, sorszámozott belépőkártya, vagy érvényes diákigazolvány felmutatása szükséges

Cambridge Nyelviskola

1114 BudapestBartók Béla út 79.
+36 (70) 369 2001
info@cambridge.hu    http://www.cambridge.hu/  

Nyelviskolánk 1993 óta áll a nyelvtanulók szolgálatában. A nagy igényre való tekintettel 1998-ban az angol kurzusok mellett beindítottuk német tagozatunkat is.

Oktatási módszerünket a négy alapkészség (beszéd, szövegértés, írás, olvasás) párhuzamos fejlesztése képezi úgy, hogy a beszédkészségre és a hallás utáni szövegértésre kiemelt hangsúlyt fektetünk.

Középhaladó (intermediate) szint felett anyanyelvi tanáraink is bekapcsolódnak a tanításba a folyékony beszéd ösztönössé tétele érdekében.

Célunk, hogy felnőtt és gyermek diákjaink optimális idő alatt elérjék azt a biztos tudásszintet, ahol képessé válnak önálló kommunikációra mind szóban, mind írásban.

KEDVEZMÉNYEK:

 • A kedvezmény mértéke eltérő lehet, a Nyelviskola az általa felkínált csoportos tanfolyami helyek esetében az Egyetem hallgatói és közalkalmazottai részére garantálja a 15%-os kedvezményt.
 • A tanfolyamokra a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a megadott beiratkozási helyszínen (Szent Margit Gimnázium, 1114 Budapest, Villányi út 5/7.) tudnak beiratkozni, munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy tanfolyamra 1 személy tud kedvezményesen jelentkezni.

Magánórák esetén, 10.00-16.00 óra között 10%-os kedvezményt biztosít az Egyetem közalkalmazottai és hallgatói részére. A magánórák időpontja közös megegyezés tárgyát képezik.

Csodák Palotája

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
info@csopa.hu
www.csopa.hu

Tudtad, hogy Óbudán, a Kolosy térnél van egy tudományos szórakoztatóközpont, ahol 250 interaktív játékot próbálhattok ki, szabadulószobák rejtélyeit oldhatjátok meg, biliárdfocizhattok, csocsózhattok, eljöhettek randizni, a bárban pedig science koktélokat szürcsölhettek? Hogy mi ez a hely? A megújult, 5000 m2-es Csodák Palotája, ami már nemcsak egy családoknak szóló játszóház,  hanem egy menő programhelyszín!

Nem egyszerű különleges randihelyszínt találni? Mi most ajánlunk egyet!

Ha egy kalandos együttlétre vágytok, ahol úgy repül az idő, hogy szinte beszélgetni sincs idő a sok nevetéstől, játéktól és rácsodálkozástól, a Csopa szuper helyszín lesz. Ha szeretnéd elbűvölni párod, mennyire érted a tudományos dörgést, gyere el és magyarázd el neki, amit ő a játékokon keresztül megismert. Látogatásotok végére a koronát egy szív alakú héliumos lufi teszi fel.

KEDVEZMÉNYEK:

 • 15%-os állandó kedvezmény az Egyetem hallgatói és alkalmazottai részére a felnőtt, gyermek/diák vagy családi belépőjegyből.
 • Egy azonosító felmutatásával egy alkalommal 10 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

 

Exittheroom – szabaduló szoba

1067 Budapest, Csengery utca 76.
info@exittheroom.hu
www.exittheroom.hu
+36 (20) 779 1925

Az Exit the room három kontinensen üzemeltet Szabadulószobákat 2012 óta.
A különböző tematikájú szobákat, mint a Bomba, Madness, Prison, Zombie mind egy-egy izgalmas történet, melyben te vagy a főszereplő. A szabadulós játék során meglepő fordulatok, fény-, és hangeffektek garantálják azt, hogy magával ragadjon játék hangulata és atmoszférája.

60 perces élő kijutós játék családoknak, barátoknak, kollégáknak.
A szabadulós játék neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A kijutós játékok próbára teszik a logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Ahhoz, hogy sikerrel járj a szabadulószobában, szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.
Minden szabadulószoba egy-egy izgalmas történet, melyben te vagy a főszereplő. A szabadulós játék során meglepő fordulatok, fény-, és hangeffektek garantálják azt, hogy magával ragadjon játék hangulata és atmoszférája.

KEDVEZMÉNYEK:

 • 20% kedvezmény szabaduló szobás játékra
 • Foglaláskor a diákigazolvány számának vagy a munkatársak igazolványszámának, a családtagoknak a kollégához kötődő igazolvány számának, illetve a „Semmelweis Egyetem” intézmény megjelölésével a „megjegyzés” mezőben a www.exittheroom.hu oldalon keresztül érvényesíthető a kedvezmény az alábbi kóddal
 • Egy azonosító felmutatásával egy foglalásnál 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen. Amennyiben több jegyet szeretne kedvezményesen vásárolni, úgy a foglalást több alkalommal kell elindítani

Szabaduló szoba – Exit the room 20%: ETRSMW20

Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát a szolgáltatás helyszínén az eseményvezetők ellenőrizhetik.

Flippermúzeum (ÚJ!)

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 18. 
info@flippermuzeum.hu
http://www.flippermuzeum.hu/hu/

A XIX. század flipperelődeitől a legmodernebb flipperekig minden időszak játékgépeit felvonultató, interaktív állandó kiállításunkkal (több mint 130 kipróbálható géppel) közel 400 négyzetméteren.

Akár egy kerek évforduló is lehetne az apropó. Pontosan negyed évszázada annak, hogy a legendás Data East vállalat piacra dobta Time Machine (Időgép) elnevezésű flippergépét. A megnevezés azóta új, szimbolikusabb értelmet is kapott. Mára a flipperek mind időgépekké váltak, egy régi kor relikviáivá – azonban még ha eredeti közegüket, a játéktermeket meg is haladta az idő, ma már egyre nagyobb számban találkozhatunk velük gyűjtőknél.

Az emlékeinkben élő pillanat, ahogy gyerekként a fémesen csillogó masinák előtt állunk, vagy izgatottan a sorunkra várunk a játékteremben, nem múlik el soha: a flippergépek és videojátékok fényei, hangjai és színei mögött egy misztikus gyermeki álomvilág sejlik fel, mely a mai napig, már felnőttként is mégoly elevenen él bennünk.

Ezt az álomvilágot: ezeket a fényeket, ezeket a színeket és hangokat keltjük életre “időgépeinkkel” ebben a gondosan válogatott gyűjteményben, mely a bennünk élő Gyermekkel hív mindünket egy felejthetetlen találkozásra.

KEDVEZMÉNYEK:

 • az egyetem hallgatói részére 25% (-500 Ft/jegy), közalkalmazottai részére 17% (-500 Ft/jegy) kedvezmény a budapesti Flippermúzeumba
 • A jegyeket a kedvezményre jogosultak előre egyeztetett időpontban, a Flippermúzeumban tudják átvenni fényképes, sorszámozott munkavállalói kártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy látogatásra legfeljebb 50 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát az előadás helyszínén a jegyszedők ellenőrizhetik.

Imagine Budapest – tematikus városnéző túrák 

1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.
+36 (20) 454 1916
info@imaginebp.hu
http://www.imagine.hu/

Mindenkinek vannak titkai. Még Budapestnek is. A házak falai, az utcák kövei, a templomok tornyai, az udvarok fái régi titkokat őriznek. Alternatív városnéző sétáinkon a titkok tudójává válhat mindenki: megismerheti a város izgalmas történetét, megbújó szépségeit, hajdani lakóinak sorsát.

Tematikus városnéző túráinkon a régi várost keltjük életre – a ma díszletei között. Szándékunk az, hogy olyan tudást, érzést és hangulatot adjunk át a résztvevőknek, amely segít a mai körülmények között oly nehezen létrejövő kötődések kialakulásában. Hisszük, hogy egy városban, Budapesten nemcsak a mában lehet élni, s hogy a múltba nézés nem feltétlenül jelent egyet a siránkozással, sőt! Mert ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat valahol, okvetlenül érdemes megismerkedni személyesen is a hely szellemével – hátha kiderül, hogy nem is olyan félelmetes az a szellem!

KEDVEZMÉNY:

 • 15% kedvezmény az Imagine Budapest városi sétáira 
 • A jegyeket a kedvezményre jogosultak minden munkanap 9 és 17 óra között az Imagine Budapest irodájában (1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.) lehet átvenni fényképes munkavállalói belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy sétára 2 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Katedra Nyelviskola

1061 Budapest, Anker köz 1-3.
https://budapest.katedra.hu/

Az 1990-ben alapított Katedra Nyelviskola a felnőttképzés meghatározó, piacvezető intézménye Magyarországon. A nyelviskola hallgatóinak sikerei annak a személyre szabott figyelemnek köszönhetők, amelyben minden tanfolyami csoportjuk, hallgatjuk és oktatójuk részesül. Az intézmény a tanórákon igyekszik megtartani az egyensúlyt a magas színvonalú szakmai munka és a barátságos, kellemes hangulatú oktatási körülmények között.

 • a nyelviskolában havonta 1000-nél is többen tesznek sikeres nyelvvizsgát
 • a tanulóik 95%-a sikeres tanfolyamzáró vizsgát tesz
 • a tanulóik 97%-a kifejezetten ajánlja az iskolát ismerőseinek

KEDVEZMÉNY:

A nyelvtanfolyamok árából hallgatóknak, dolgozóknak 10% kedvezmény.

Kedvezmény érvényesítése:

 • A kedvezmény kizárólag a csoportos nyelvtanfolyamokra érvényes, más aktuális kedvezményekkel nem összevonható.
 • A kedvezmény a Katedra Nyelviskola Budapest iskoláiban váltható be munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával.
 • Egy azonosító felmutatásával egy nyelvtanfolyamra, egyszeri kedvezmény váltható be.

Kockapark – LEGO Kiállítás

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
06 (31) 781 3470
info@kockapark.com
https://kockapark.com 

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből. Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai széles repertoárt képeznek, a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.

Kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is szól. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több tízezer látogató fogadása esetén is.

KEDVEZMÉNY:

 • hallgatók részére garantálja az 25% kedvezményes jegyárat
 • az dolgozók  részére a 20%-os kedvezményt a belépőjegy árából
 • 10% kedvezményt az eladásra szánt árukészlet összegéből

A jegyeket a kedvezményre jogosult a helyszínen lehet átvenni munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával.

 • Egy azonosító felmutatásával 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen.
 • Diákjegy vásárlása esetén a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát az előadás helyszínén a jegyszedők ellenőrizhetik.

Líra Könyv Zrt.

1086 Budapest, Dankó u. 4-8.
06 (1) 210 9600
https://www.lira.hu/
https://www.facebook.com/lirakonyv/

A gazdag múltra visszatekintő, több mint huszonöt éve alapított Líra Könyv Zrt. körébe tartozik Magyarország egyik vezető könyvterjesztő- és könyvesbolt-hálózata és egy webshop.
A Líra Könyv Zrt. könyvesbolt-hálózata jelenleg kilencvenkettő boltból áll. Ötvenkét Líra könyvesbolt és könyváruház, huszonhat Líra–Móra üzlet, tizenöt franchise partnerek által működtetett és három zenei kínálatra specializálódott bolt, amelyeket a csoportba tartozó Rózsavölgyi és Társa, Magyarország legrégebbi zenemű kiadója üzemeltet.

KEDVEZMÉNY:

Fényképes, sorszámozott dolgozói belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával a Semmelweis Egyetem dolgozói és diákjai számára 7% kedvezmény könyvekre (kivéve akciós könyvek és tankönyvek).

Magyar Nemzeti Cirkusz 

Jegyigénylés: +36 (70) 701 9141 – Deák Zsuzsanna
http://magyarnemzeticirkusz.hu/
szervezes@magyarnemzeticirkusz.hu

Az 1995-ben alapított Magyar Nemzeti Cirkusz idén ünnepli 25 éves fennállását. A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia arra, hogy Európa egyik legszínvonalasabb klasszikus cirkuszműsorát élvezheti a közönség.

A 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas artistaművésze, ifj. Richter József – extra produkciókkal kápráztatja el a nagyérdemű közönséget az idei jubileumi gálaműsorban.

 

Az aktuális helyszínekről és időpontokról a Cirkusz honlapján tájékozódhat!

KEDVEZMÉNY:
 
 • Az egyetem hallgatói, közalkalmazottai és családtagjai részére 10% kedvezmény (2.700 Ft/fő), kizárólag az A szektorba, bármelyik előadásra.
 • Csoportos jegyár (20 fő felett érvényes) 11% kedvezmény (2.000,- Ft/fő, 20 fő feletti csoport esetén). B szektorba, bármelyik előadásra.

Jegyeket – a kiválasztott cirkuszi előadás – e-mailben, vagy telefonon lehet igényelni (Deák Zsuzsanna, +36 (70) 701 9141, szervezes@magyarnemzeticirkusz.hu), amelyről voucher érkezik a megadott e-mail címre.  A kinyomtatott vouchert a fényképes munkavállalói belépőkártya/érvényes diákigazolvány felmutatásával lehet átvenni a cirkusz pénztárában. 

FONTOS! Mind e-mailben, mind telefonon, hivatkozni kell az egyetemre, illetve, meg kell adni a várost, előadást, jegyek darabszámát. 

MiniPolisz Gyerekváros 

1061 Budapest, Király utca 8-10., 1. e.
+36 (30) 584 6626
info@minipolisz.hu
http://www.minipolisz.hu/hu/

A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak. Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, darukezelő, bankos, virágárus, manikűrös de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. Az alkalmi „városlakók” szakavatott segítők kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a szemetet, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül.

KEDVEZMÉNYEK:
 
15% kedvezmény a Semmelweis Egyetem hallgatói és dolgozói részére a Murder – A gyilkos tárlat és a MiniPolisz gyerekváros jegyárból.

 

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Móra Könyvkiadó

1066 Budapest, Jókai u. 6.
+36 (1) 320 4740
mora@mora.hu
www.mora.hu

A Móra Könyvkiadó 1950 óta generációkat ajándékozott és ajándékoz meg az olvasás örömével, olvasni szerető gyerekekből olvasni szerető felnőttek lettek, akik mindezt továbbadták a következő nemzedéknek.

A Móra név a hagyományőrzés, az értékteremtés, a progresszivitás mellett a tartalmas, esztétikus, értékes és tartós, egyszóval a minőségi magyar könyv fogalmát jelenti. Olyan igazi MagyarBrand, amely ismeretet ad, tanít, nevel, szórakoztat.

A több mint fél évszázadnyi idő a hagyományok őrzése mellett időtálló értékeket teremtett a magyar gyermekirodalomban, felfedezett és naggyá tett sok szerzőt, akik viszonzásképpen a kiadót tették naggyá. A Kiadó kiemelt figyelmet fordított a hazai alkotókra, könyveinek döntő többsége a magyar szerzők és grafikusok munkáját dicséri.

KEDVEZMÉNYEK:

30% kedvezmény a Semmelweis Egyetem hallgatói és dolgozói részére.
 
Az online kedvezmény a kiszállítási díjra nem vonatkozik. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel össze nem vonható.
 
A kedvezmény meghatározott kuponkód felhasználásával vehető igénybe a webáruházában online, illetve a kuponkód felmutatásával a Mintaboltban.
 
Kuponkód: Semmelweis18
 
A kedvezményt dolgozói fényképes, sorszámozott belépőkártyájának, illetve érvényes diákigazolványának felmutatásával lehet igénybe venni.

PánIQ Szoba – Baltadobálás
Dürer Rendezvényház

1146 Budapest, Ajtósy Dürer sor 19-21.
+36 (30) 955 8587
http://www.baltadobalas.hu

Baltadobálás? Így van, jól olvasod! Nálunk baltákat dobálhattok barátaiddal, cégeddel, családoddal.

A sportág Kanadában terjedt el először a Földön, azóta több tucat balta dobálós hely nyílt ott és a déli szomszédban, az Egyesült Államokban is.

Ebben a sportban egyénileg és csapatban is lehet játszani. A szabályok szerint körversenyről van szó, tehát mindenki saját körén belül dobhat baltájával, játékostársát követve. Ebből kifolyólag nincs limit pályánként a játékosok számát illetően, ahogy egy bowling bajnokság esetében is bármennyien lehet játszani, hiszen az új kör az utolsó játékos hajítása után kezdődik!

A biztonságról a mindentől elszeparált pályák és a közöttük felállított kerítésháló mellett kollégáink is gondoskodnak.

KEDVEZMÉNYEK
 
Az Egyetem dolgozói és hallgatói számára biztosított kedvezmény fejenkénti  mértéke  29% százalék 10 főnél kevesebb, 21% tíz főnél nagyobb csapat esetén. 
 
Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Scavenger Escape – Szabadulószobák 

1075 Budapest, Asbóth utca 15
+36 30 668 3936
budapest@scavengerescape.com
https://www.scavengerescape.com

A Scavenger Escapeben ötvöztük a hagyományos kincskeresés izgalmait egy ultramodern, második generációs szabadulós játékkal. A csapatoknak egy órájuk van a különböző témájú és nehézségű küldetéseket teljesíteni és kijutni a szobákból.

Szobák:

 • Egyiptomi kaland
 • Mozart nyomában
 • Rejtélyes rendelő
 • A Városi Kincsvadászat a Scavenger Escape legújabb, izgalmas és egyedülálló kalandjátéka. Célja, hogy a játékosok nyomokat követve rejtvényeket, logikai feladatokat oldjanak meg Budapest belvárosában barangolva, felhasználva a Kezdőcsomag eszközeit, melyek között található térkép, napló, UV-lámpa és távcső is.
KEDVEZMÉNYEK
 
A Scavenger Escape 20 % kedvezményt biztosít  a Semmelweis Egyetem hallgatói és alkalmazottai részére.
 
A kedvezmény felhasználható a Scavenger Escape Franchise budapesti és külföldi szabadulószobáira is az alábbi lokációkon: Budapest, Málta, Bécs, Salzburg, Madrid.
 
Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.
Online foglalásnál az alábbi kuponkódot felhasználva lehet érvényesíteni a 20% kedvezményt: ESCAPESE20

 

SkyLandPark Budapest

2011 Budakalász, Omszk park 1. (Auchan áruházban)
+36 (26) 324 444
budapest@skylandparks.com
https://skylandparks.com/

SkylandPark Budapest trambulin- és élménypark 3800 négyzetméteren kínál remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt.

A kisebbek, 4 éves kortól a négyemeletes játszóvárban közel 13-féle játékot próbálhatnak ki, a család többi tagja pedig további 11 különleges trambulinos játékon tesztelheti ügyességét.

A különleges, izgalmas, egyben biztonságos játékok – közel 120 trambulin – mellett akár 200 fő befogadására is alkalmas rendezvényhelyszín, három 10-12 fős szülinapi ház, és 2 nagyobb rendezvényhelyszín (melyből egy különterem) is várja a látogatókat.

SkylandPark Budapest így céges rendezvények vagy csapatépítő programok kiváló otthona is!

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke az Egyetem közalkalmazottait és azok családtagjai, valamint hallgatói részére garantálja az 5% kedvezményt.

A jegyeket a kedvezményre jogosultak a SkyLandPark recepicóján/pénztárában tudják kedvezményes áron megvásárolni fényképes, sorszámozott belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával.

Egy azonosító felmutatásával 1 darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Jegyvásárláskor a jegyet felhasználó személy, kedvezményre jogosultságát a helyszínen, a recepción/pénztárban a recepciósok, jegyet eladó személyzet ellenőrzik.

A fenti kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható, de vonatkozik a publikusan elérhető, 2-5 fős létszámra kialakított jegyárakra is.

A jegyek online jegyvásárlása a publikus áron lehetséges, mely esetben a fenti kedvezmény nem érvényes. A kedvezmény a helyben, a pénztárnál megváltott jegyek esetében érvényesíthető.

A fenti kedvezmény a speciális ugráló zoknijára nem érvényes.

Tisza-tó Élményfalu – a Tisza-tó turisztikai központja

3386 Sarud, Kossuth Lajos utca 68.
+36 (30) 377 2255
sarud@elmenyfalu.hu   http://www.elmenyfalu.hu


A Tisza-tó mellett az egyetlen hely, ahol mindent egyben megtalál Strand, Étterem és Szállás, amelynek célja egyedi kikapcsolódási és sportolási lehetőség biztosítása.
Vízi-játszótér, több, mint 2400 négyzetméter alapterületen!

KEDVEZMÉNY:

 • Kalandpart – az Élményfalu Strandja, Aquaglide Vízijátszótér, TrambulinPart ugrólópark, HuculUdvar Lovasközpont, ÖkoPort Vízibázis, HarcMező játékos csatatér (Paintball Airsoft), sporteszközök bérlete: 10% kedvezmény
 • Túrák, szervezett csapatépítő programok programköltsége: 10%
 • Táborok szállásdíj költsége: 5%
 • Szálláshelyek (Matula Közösségfejlesztő Központ, Csapatbázis Egymásrafigyelő Központ, Élményporták – privát parasztházak): 5%

A kedvezmény nyújtásához jogosultság igazolása a fényképes, sorszámozott belépőkártya vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával történik.

Tisza-tavi Kalandsziget – Magyarország legnagyobb kalandszigete

5350 Tiszafüred, Kistisza u. 2.
+36 (20) 921 4112
info@kalandsziget.hu
https://kalandsziget.hu/

A Kalandsziget a Tisza-tó közepén Tiszafüreden helyezkedik el és számtalan élményekkel teli programot kínál mindenki számára a sport és szabadidő aktív eltöltésére egy csodálatos, 18 hektáros erdei környezetben.

A Kalandszigeten található játékok és élmények mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtanak. A 15 m magas mászótorony és kilátó, a 140 akadályból álló kalandpálya rendszer, az Óriás csúszópályák a gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt kínál izgalmas és vidám perceket. 

KEDVEZMÉNYEK:

15% kedvezményt biztosít a Kalandsziget-Tiszafüred egyéni és kombinált belépőjegyeinek (gyerek, diák, felnőtt, családi) árából.

A kedvezmény felhasználható az 5350 Tiszafüred, Kistisza u. 2. Kalandsziget-Tiszafüred helyszínen, figyelembe véve a Kalandsziget szezonális nyitvatartási rendjét.

A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más, az Egyetemmel fennálló hallgatói vagy foglalkoztatási jogviszonyt igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

Sport

 

Elérhetőség és bemutatás Kedvezmény mértéke, típusa

ABS Sportcentrum és Bowling Club

2040 Budaörs, Szabadság út 299.
06 (23) 445 072
info@abs-sport.hu
http:// www.abs-sport.hu

Az ABS Sportcentrumban nyitáskor, 2003-ban azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minden eszközzel igyekezzen a sportot és a sport egészségre gyakorolt pozitív hatását minél szélesebb körben elterjeszteni. Azóta is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körnek át tudják adni a sport szeretetét.

Szolgáltatások:

 • fitness terem (300 m2, Technogym és Life Fitness géppark)
 • aerobic terem (100 m2)
 • 2 ízületkímélő sportparkettás teremfocipálya (162 m2 / pálya)
 • 1 squash pálya
 • 1 tatamival borított terem (60 m2)

Az ABS üzemelteti a környéken egyedülálló, 6 pályás bowling termet, amely kiváló kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, egyedül vagy baráti társasággal csakúgy, mint céges rendezvény alkalmával.

KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem minden munkatársa és hallgatója számára elérhető kedvezmények:

 • 2 alkalmas bérlet (aerobic / fitness) vásárlása esetén 10%,
 • 10 alkalmas bérlet (aerobic / fitness) vásárlása esetén 10%,
 • 10 alkalmas kombinált bérlet (aerobic + fitness) vásárlása esetén 10%,
 • squash pálya óradíjból 10%,
  foci pálya óradíjból 10%,
 • bowling pálya használati díjból 10%.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

All You Can Move Sportpass

1053 Budapest Károlyi utca 11.
06 (1) 445 1563
info@allyoucanmove.hu
http://allyoucanmove.hu/

Az All You Can Move (röviden: AYCM) SportPass, egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek segítségével a naponta más-más mozgásformát próbálhat ki vagy gyakorolhat. 

KEDVEZMÉNYEK:

A sportbérlet igénylése és működése

Az AYCM hatféle csomagja közül (XS-től XXL-ig) választani. Sportpass kártyát csak a Semmelweis Egyetem alkalmazottja igényelhet. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj – mely kártyaigényléstől számítva tárgy év végéig tartó hűségidővel fizetendő – és a látogatható létesítmények száma. A kártya névre szól, nem átruházható és naponta egy létesítményben egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni. 

Crossfit B’Bros 2 

1094 Budapest, Márton utca 4.
06 (1) 784 1708 
hello@crossfitbbros2.hu
http://crossfitbbros.com/bbros-2/

 

Csapatunkkal azt a szemléletet valljuk, hogy a CrossFit mozgásforma az átlagemberek számára lett kifejlesztve, soha nem válik unalmassá, és mindenki számára tartogat kihívásokat, mindeközben pedig folyamatos fejlődési lehetőséget tartogat mindenki számára a kezdőktől a haladókig.

A szolgáltatások listájáért kattintson ide.

KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai és hallgatói számára biztosított kedvezmény 10% kedvezmény a bérlet árából, mely kedvezmény a nyitvatartási időben a következő időintervallumban vehető igénybe: nyitástól a 16.00 óráig kezdődő edzéseken, valamint a 20.20 órakor kezdődő edzéseken.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

crossfitCrossfit Trafo

1089 Budapest, Korányi S. u. 3/b.
06 (1) 785 1634, +36 (30) 204 1180
www.crossfittrafo.com
info@crossfittrafo.com
https://www.facebook.com/crossfittrafo

A CrossFit Trafo egy erő és kondíció fejlesztő edzőterem. Budapest belvárosában közel 500 m2-en, minőségi eszközökkel felszerelve biztosít mindent a hatékony és élvezetes, kompromisszum mentes CrossFit edzésekhez. Az edzésprogramunkkal széleskörűen használható és kézzelfogható fittségre tehet szert a sportolók széles skálája.

KEDVEZMÉNYEK:

Korlátlan havi tagság vásárlása esetén 15% kedvezmény

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

life1-corvin-wellness-klub-portalCorvin Wellness (Life1)

1082 Budapest, Futó u. 48-50.
+36 (70) 331 3133; +36 (1) 951 1789
info.corvin@life1.hu       http://life1.hu/

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

KEDVEZMÉNYEK:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 19%-os kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt.

A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Dagály Fürdő és Strand

1138 Budapest, Népfürdő u. 36.
Telefon: +36 20 375-2658
E-mail: dagaly@spabudapest.hu
Web: www.dagalyfurdo.hu 

A Dagály fürdő 1948-ban nyitotta meg először kapuit, az évek során pedig jelentős bővítéseken és felújításokon esett át. A fürdő vízellátását a Béke kút biztosítja, széles körű gyógyszolgáltatást biztosítva vendégei részére. Jelenleg 8 különböző formájú és hőmérsékletű medence található a kellemes, festői környezetben.

2000-ben a strand területén található 2 nagy méretű termál ülőmedencét átépítették 4 modern vízszűrő-forgató berendezéssel ellátott medencévé, melyek gyermek-, termál-, ülő-, élmény- és oktatómedencékként üzemelnek. Az élménymedence számos szolgáltatást – pl. sodrófolyosó, pezsgőágy, whirlpool, nyakzuhanyok, buzgárok, tocsogós napozók – nyújt a fürdeni vágyóknak.

A medencékről bővebben ezen a weboldalon olvashat.                          

KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai számára biztosított kedvezmény 10% kedvezmény a napijegy árából, mely magában foglalja a fürdő valamennyi  szolgáltatásának igénybevételét.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Dandár Gyógyfürdő
1095 Budapest, Dandár u. 3.
Telefon: +36 (1)215-70-84 
Web: www.dandarfurdo.hu
E-mail: dandar@spabudapest.hu

 

2013-ban kezdődött meg a gyógyfürdő teljes körű felújítása, melynek keretében a többi között kültéri medencék és szaunavilág is kialakításra kerültek a beltéri élményvilág rekonstrukciója mellett. Vízminősége a Gellért Gyógyfürdő vizével közel azonos. 

Az elérhető szolgáltatásokról bővebben ezen az oldalon lehet olvasni.

KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai számára biztosított kedvezmény 10% kedvezmény a napijegy árából, mely magában foglalja a fürdő valamennyi  szolgáltatásának igénybevételét.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

DownDog Jóga Egyesület
(5 budapesti helyszín!)

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
+36 (30) 746 1749
+36 (30) 384 4133
http://downdogjoga.hu/
                                                       downdogjoga@gmail.com

Jelenleg öt budapesti helyszínen várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha, ashtanga, dinamikusabb hatha, vinyasa flow és gerincjóga óráinkra egyaránt. Heti 2-3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet. Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír. Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony hatásainak köszönhetően rengeteg betegséget kúrálhatsz és előzhetsz meg. Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van előzetes időpont-egyeztetéssel.

KEDVEZMÉNYEK:

Egész napos belépést biztosító bérletek árából 20%.

A kedvezmény a DownDog Jóga összes termébe érvényesíthető:

 • BLAHA – VII. kerület, Szövetség utca 9. Fsz. Tel.: +36 (70) 413 0078 
 • OKTOGON – VI. kerület, Eötvös utca 26/c. II/12. Tel.: +36 (70) 413 0078
 • MARGIT KRT. – II. kerület, Margit Krt. 60. Tel.: +36 (70) 469 8687
 • BUDA XI. kerület, Bartók Béla út. 23. Tel: +36 (30) 384 4133
 • CORVIN VIII. kerület, József Krt. 60. II/10. Kaputelefon: 19 Tel: +36 (70) 413 0078

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

erzsebeti_uszodaESMTK Pesterzsébeti Uszoda

1204  Budapest, Zodony utca 1.
06 (1) 920 0155
info@esmtkuszoda-pesterzsebet.hu
http://www.esmtkuszoda-pesterzsebet.hu

A Pesterzsébeti Uszoda kellemes környezetben várja úszni, sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeit! Szolgáltatások: 33 m-es verseny medence, 20 m-es tanmedence, wellness részleg, úszásoktatás, vizilabdaoktatás, szinkronúszás, aquafittness, elkülönített parkoló, bicikli tároló,  születésnapi rendezvények medencebérléssel.

KEDVEZMÉNYEK:

Egész évben ingyenes úszási lehetőség biztosított a Semmelweis Egyetem hallgatói számára, amelyet az érvényes diákigazolvány felmutatásával vehetnek igénybe. 

Az egyetem munkatársai kedvezményes bérletet vásárolhatnak a maguk és családtagjaik részére is. A 10 alkalmas bérlet 30%-os kedvezménnyel vásárolható,  előzetes időpont egyeztetés után. Az uszodában Tánczos Tünde koordinátort kell keresni, a 06 (1) 920 0155 telefonszámon, vagy az esmtk.uszoda@gmail.com elektronikus levélcímen.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Flat Fitness Body and Soul Studio

1111 Budafoki út 9-11 magasföldszint 4.
+36 (30) 5371 372
info@flatfitness.hu 
https://www.flatfitness.hu/

A lakásfitnesz kiváló alternatívát kínál azoknak, akik nem szeretik a zsúfolt edzőtermeket, mert a személyi és félprivát (max. 3 fő) edzéseken nem kell gépre és eszközre várni, garantáltan maximális figyelmet kapnak a résztvevők, valamint az igényeknek és az egészségügyi állapotnak leginkább megfelelő edzéstervet állítják össze számukra.

KEDVEZMÉNYEK:

Egy fő személyi edzése 23%, 2 fős edzés 20%, 3 fős edzés 17% kedvezménnyel vehető igénybe.  4 alkalmat előre kifizetve a belépők a sportlétesítmény jegypénztárában igényelhetők.

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Go Active Health Club

1075 Budapest, Hungary Holló utca 12-14, Gozsdu “C” Udvar
+36 1 878 1302
hello@goactive.hu http://www.goactive.hu

A Go Active Health Club célja, hogy akár egyedül akár csoportosan, vagy az egész család számára minőségi és egészséges időtöltést biztosítson. Az órarendet és a programokat annak szellemében alakítottuk ki, hogy a család összes tagja számára azonos időben tudjunk programokat biztosítani. Kicsiknek és nagyoknak, időseknek és fiataloknak egyaránt kínálunk különböző intenzitású programokat.

A szolgáltatások listája ezen a linken érhető el. 

KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai és hallgatói számára biztosított kedvezménnyel havi bérlettel 15.000 Ft-ért vehetik igénybe a sportközpont valamennyi (fitness és wellness) szolgáltatását.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Goldance Tánciskola

Több budapesti és Budapest környéki helyszínen
+ 36 30 442 7902
mail@goldance.hu
http://www.goldance.hu

 

Legyen az sportos Zumba®, elegáns Társastánc, forró Salsa, funky West Coast Swing, Rocky, vagy éppen Bachata, nálunk megtalálod a “táncos családtagokat”! .

Órarend ezen a linken érhető el: https://goldance.hu/orarend

Helyszínek listája: https://goldance.hu/helyszinek

KEDVEZMÉNYEK:

 A kedvezmény mértéke az egyetem dolgozói és hallgatói számára a főbérlet vásárlására 30%, amelyre a 25 év alatti, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok további 20% kedvezményt érvényesíthetnek.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

Gym City

1139 Budapest, Lomb utca 16.
+36 (70) 5353 808
gymcitybuilder@gmail.com
http://builder.gymcity.hu/

A Gym City Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőterme. Gépparkjában a legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon „támadhatod” az adott izomcsoportot. Nálunk edzenek olyan testépítő és fitness versenyzők is, akik a legjobbat akarják kihozni magukból.

A személyi edző csapatunk klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van, emellett számos csoportos edzés közül válogathatsz. Az edzés után infra-, vagy finnszaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel. A pultban a többi közt táplálékkiegészítők, frissítők és kiegészítők (pl. kondikesztyű, shakerek) is megvásárolhatók. AYCM tagságot, Sportkártyát és SZÉP-kártyákat is elfogadunk. A Gym City területen ingyenes Wi-Fi, a pultnál mobiltelefontöltő-állomás áll rendelkezésre.

KEDVEZMÉNYEK:

24 éven felüli hallgatóknak és dolgozóknak a napi egyszeri belépést biztosító, 30 napig érvényes havi bérletek árából 14%, továbbá az egyszeri belépést biztosító napi jegy árából 7%.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Gym City Office

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 
06 (1) 793 8995
gymcityoffice@gmail.com
http://gymcityoffice.hu/

A hagyományos fitnesz részleg mellett 260 nm-es aerobic teremmel is rendelkezünk, ahol sokféle csoportos óra mellett Thai-bokszra, funkcionális edzésre, alakformálásra is lehetőség van, és egy nagyméretű funkcionális állvánnyal hatékonyan tud edzeni az a vendégünk is, aki nem szereti a hagyományos konditermi gépeket.

A Gym City Office filozófiája jelentősen eltér a hagyományos fitnesztermekétől. Nem csak a rendszeresen sportolni járó vendégekre gondol, hanem olyan 18 és 70 év közöttiekre is, akik nem versenyszerűen sportolnak, hanem a kondíciójuk és egészségük fenntartása a céljuk.
Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzői csapat. Az edzés után Finn szaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel.

KEDVEZMÉNYEK:

24 éven felüli hallgatóknak és dolgozóknak a napi egyszeri belépést biztosító, 30 napig érvényes havi bérletek árából 16%, továbbá az egyszeri belépést biztosító napi jegy árából 29%.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Maya Fitness

1165 Budapest, Arany János u. 57.
+36 (20) 425 9905
info@mayafitness.hu
www.mayafitness.hu

A Maya Fitness és Mozgás Stúdió több mint 7 éve várja a 16. kerület szívében minden tornázni vágyó vendégét 500 nm-en, három légkondicionált teremmel, heti 100 csoportos órával, személyi edzéssel, gyermekfelügyelettel, masszázzsal és számtalan tanfolyammal. A vendégeink számára fontos a családias környezet és az, hogy változatos óratípusok közül választhatnak (TRX, deepWORK, Zumba, jóga, pilates, gerinctorna, Kangoo, alakformáló és zsírégető órák), kedvező áron, profi oktatók segítségével őrizhetik meg fittségüket.

KEDVEZMÉNYEK:

Csoportos órákra szóló bérletvásárlás esetén 10% a listaárakból. Egyéb akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Millennium_WellnessMillennium Wellness

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
+36 (30) 521 8800
info@millenniumwellness.hu
http://millenniumwellness.hu/

Minden sportolni, kikapcsolódni vágyót vár a Millennium Wellness. Mit talál nálunk? 30 db tévével felszerelt Life Fitness kardiógép, legmodernebb erősítőgépek és szabadsúlyok, Cross Training állvány, 2 aerobik terem, spinning terem 30 db teremkerékpárral, havi 300 csoportos óra. Wellness részleg: finn szaunák, gőzkabin, jacuzzi és wellness terasz.

KEDVEZMÉNYEK:

Egyszeri belépésre jogosító jegy esetén: 10% bérlet vásárlása esetén: 10%

A kedvezményes belépők a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: fitness terem használat, 1 választott aerobik óra, wellness részleg korlátlan használat. A kedvezmény nem vonatkozik a Sportlétesítmény kedvezményes napi jegyére és kedvezményes havi bérletére, melyek 6:00-tól 15:00-ig történő belépéssel érvényesek.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

life1-corvin-wellness-klub-portalNyugati Fitness (Life1)
1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. – II.-III. emelet
+36 70 331 6607
 info.nyugati@life1.hu
http://life1.hu

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Nyugati téren. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Nyugati Fitness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

KEDVEZMÉNYEK:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 19%-os kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt.

A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Oxygen Wellness Naphegy

1016 Budapest, Naphegy utca 67.
+36 (1) 799 0404;
+36 (20) 393 4219
info@oxygenwellness.hu
www.oxygenwellness.hu

Az Oxygen Wellness Naphegy Magyarország egyik legexkluzívabb fitnesz-wellness klubja, amely több ezer négyzetméteren kínálja a világviszonylatban is kiemelkedően magas színvonalú és széleskörű szolgáltatásait. Az Oxygen középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.

A szolgáltatások listája ezen a linken érhető el.

KEDVEZMÉNYEK:

Az Oxygen Wellness Naphegy kétféle havi bérlettípust kínál a Semmelweis Egyetem dolgozóinak és hallgatóinak.

A kedvezményes bérlet:

 • Egész napos belépésre jogosít
 • Korlátlan Fitness és Wellness használattal
 • Törölköző és szaunalepedő biztosításával minden belépésnél
 • Játszóház használattal

Bérlettípusok
Az I. típusú kedvezményes havi bérletet 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe, ami egyszeri belépést biztosít a sportlétesítménybe 11.00 és 16.00 között, a parkoló használata nélkül.

Az II. típusú kedvezményes havi bérletet 30%-os kedvezménnyel vehetik igénybe, ami egyszeri belépést biztosít a sportlétesítménybe időkorlát és a parkoló használata nélkül.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Power Fitness I.

1083 Budapest, Szigony u.13.
+36 (20) 416 3690
http://powerfitness1.hu
http://facebook.com/powerfitnessbudapest

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyitotta meg kapuit, célja az volt, hogy a hobbisportolóktól a versenyzőkig mindenki megtalálja a felkészüléséhez szükséges eszközöket. A géppark összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre, illetve arra, hogy a különféle, változatos eszközökkel az adott izomcsoportot a lehető leghatékonyabban, több szögből lehessen edzeni.

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi korlátlan bérlet vásárlása esetén 50%.

Szolgáltatások: fitness, kardió, személyi edzés

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

River Fitness by Getfit

1138 Budapest, Révész utca 29.
+36 (20) 555 0060
www.riverfitness.hu
www.facebook.hu/getfitriverfitness  

Legyen a cél akár fitnessversenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy “csak” egy fittebb, egészségesebb, boldogabb életmód kialakítása, mi olyan motiváló környezetet  biztosítunk, ahol a testi és lelki felfrissülést, a jó fizikai erőnlét megszerzését kitűnő trénerek, segítőkész és figyelmes személyzet segíti. Változatos programokkal funkcionális tréning, illetve aerobic terem , továbbá wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére.

KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi kondi bérlet vásárlása esetén 17%, illetve havi aerobic bérlet vásárlása esetén 23%.

A belépőket a kedvezményre jogosultak Sportlétesítmény jegypénztárában tudják kedvezményes áron átvenni diákigazolvány / egyetemi belépőkártya felmutatásával.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

aycmSportkártya

1024 Budapest, Margit krt. 11. félemelet 1.
06 (1) 368 5419, +36 (20) 533 8202 
info@sportkartya.hu
http://sportkartya.hu/

A Sportkártya egy olyan sportbérlet, amivel közel 400 magyarországi sportlétesítményben lehet sportolni változatosan egy átlagos, havi edzőtermi bérlet áráért. 

KEDVEZMÉNYEK

A saját igényeket legjobban kielégítő Sportkártya csomagot kizárólag a Semmelweis Alumni tagjaként lehet igényelni átlagosan 35% kedvezménnyel.

További információk erre a linkre kattintva érhetők el…

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Szt. Lukács Gyógyfürdő
1023 Budapest, Frankel Leó u. 25-29.
Telefon: 326-1695
E-mail: lukacs@spabudapest.hu
Web: www.lukacsfurdo.hu

A gyógyfürdő vagy termál részleg három melegvizes medencével rendelkezik (32, 36 és 40 °C fokos gyógyvízzel) és egy kisebb szaunával. Itt található egy gőzfürdő, melyhez 24 °C fokos hidegvizes merülő-medence tartozik. A 40 °C fokos kör alakú medence építészeti szempontból a török-fürdők hangulatát idézi. Úszni két, kültéri medencében lehet. A 2012 decemberében megnyitott szaunavilágban egy jégkásás merülőmedence (22 °C fokos), egy sókristályszauna, egy aromagőzkabin, egy infraszauna, egy finn szauna, egy naturista szauna, egy jégkunyhó, és egy tepidárium található.

A fürdő szolgáltatásairól ezen az oldalon tájékozódhat.

KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai számára biztosított kedvezmény 10% kedvezmény a napijegy árából, mely magában foglalja a fürdő valamennyi  szolgáltatásának igénybevételét.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

web-3006Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep

1107  Budapest, Zágrábi utca 14.
06 (1) 215 9337, 06 (1) 264 1408; +36 (20) 825 0667 
porta: 06 (1) 262 5529

http://semmelweis.hu/sportkozpont/

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpontja irányítja az ÁOK, a FOK,  a GYTK és az EKK hallgatói részére a kötelező testnevelést, valamint a tanórán kívüli sportot, emellett a munkatársak és a hallgatók számára számos szabadidős sportlehetőséget is biztosít ingyenesen, vagy kedvezményes áron.

KEDVEZMÉNYEK:

Kedvezményes ping-pong, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, floorball és foci lehetőség. Kedvezményesen teniszezni egy salakos és két műfüves pályán lehet a Zágrábi úton illetve átmenetileg az Építők sporttelepe is rendelkezésre áll. Részletek:

T-Rex Fitness

1085 Budapest, Kis Salétrom u. 2,
+36 70 424 9642
info@trexfitness.hu
http://www.trexfitness.hu

TRX, CrossTraining vagy személyi edzés: változatos programokkal, funkcionális tréningekkel várunk termünkben!

KEDVEZMÉNYEK:

Az egyetem  munkatársai és hallgatói számára biztosított kedvezmény mértéke a délelőtti havi bérlet vásárlása esetén 20%.

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

Yacht Rent Balaton
+36(30) 271-8897
info@yachtrentbalaton.hu  

http://yachtrentbalaton.hu/

 

Mottónk: 
“Elérhetővé tenni a balatoni vitorlázás élményét, valamennyi ember számára!”  

Élményt, igazi kalandot, valódi kikapcsolódást nyújtunk, a vitorlázás nagyszerű élvezetén keresztül. Jöjjön és legyen ennek részese, béreljen hajót tőlünk, vitorlázzon velünk a Balatonon, túravezető igény szerint biztosított!

KEDVEZMÉNYEK

Az egyetem hallgatói, dolgozói és családtagjaik számára a 20% kedvezményen túl, még további 15% kedvezmény vehető igénybe!

Részletek a Sportközpont honlapján…

Kedvezmények érvényesítése:
A kedvezmény felhasználható a helyszínen és más kedvezménnyel nem adódik össze. A kedvezmény csak diákigazolvány, belépőkártya vagy más egyetemhez tartozást igazoló dokumentummal vehető igénybe.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Amennyiben szeretne rendszeres értesítést kapni az új és aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK

Összes kulturális kedvezmény →

Kulturális és szabadidős kedvezmények – Semmelweis Hírek

Beszámolók és képek a Semmelweis Egyetemről

30%-os kedvezményes vásárlási lehetőség a Várkert Bazárban – október 29-i programra

A Várkert Bazár különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásokra:  Borkóstolóval egybekötött tárlatvezetés Gianni Annoniva „Táncsics 9.” – 1014 Budapest, Táncsics u. 9. 2019. október 29. (kedd), 18:00 Tarts velünk egy rendhagyó tárlatvezetésre a Várnegyed szívében található középkori erődítményben, Az első bástya kiállításban! A 2018-ban feltárt …

Kedvezményes jegyvásárlás az József Attila Színházba! – október 27. és október 30.

A József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásokra:   Előadás: Lila akác Időpont: október 27. (vasárnap), 15:00  A klasszikus darab modern feldolgozásban. Az első szerelem meséjét a nyolcvanas évek underground zenéje helyezi más megvilágításba. A darab különlegessége még, hogy a zenekar élőben játszik a színpadon! Cseh Tamás, Csókolom …

Kedvezményes jegyvásárlás az Erkel Színházba – Erkel Ferenc — Doppler Ferenc Erzsébet – II. felvonás lemezfelvétel és hangverseny


Az Erkel Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyet kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásokra: Erkel Ferenc — Doppler Ferenc Erzsébet – II. felvonás lemezfelvétel és hangverseny Az előadás helyszíne: 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30. Időpontja: 2019. október 19. (szombat), 19:30 Megközelítés tömegközlekedéssel: M4 metró II. János Pál pápa tér megálló …

Kedvezményes jegyek a …mint fának susogása című előadásra – Nemzeti Filharmonikusok


A Nemzeti Filharmonikusok különleges akciója keretében kedvezményes jegyet kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásra: 2019. október 13. (vasárnap), 19:30 Pesti Vigadó | Díszterem …mint fának susogása Wolfgang Amadeus Mozart A-dúr szimfónia, K. 201 Paul Hindemith Versenymű fafúvós hangszerekre, hárfára és zenekarra Georges Bizet C-dúr szimfónia Kovács Imre – fuvola Horváth Béla – …

50%-os kedvezményes jegyvásárlási lehetőség október 31-ig a Várkert Bazár Testőrpalotájába


A SZUBJEKTÍV – Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban című kiállításhoz kapcsolódó tárlatvezetés és családi nap Kuponkód: ANN1825ma  Tárlatvezetések: 2019. október 19., november 09., november 23., december 14. (szombat), 15:00 A múzeum legtöbbünk számára a kiállítást jelenti, holott valójában jóval árnyaltabb és sokszínűbb szakmai munkát képvisel. A tárlat az Iparművészeti Múzeum mindennapi működésébe …

33% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek az Aranytíz előadásaira


Az Aranytíz 33%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és munkatársainak az alábbi előadásaira 2019. október 20. (vasárnap), 19.00 Csehov: Egyfelvonásos komédiák A ritkán játszott Csehov-komédiákban Bata Éva és Rusznák András (A mi kis falunk Tecája és Bazsója) merít mélyet az orosz szerző ritkán díjazott parádés humorából és kivételes emberismeretéből. Az újrafelfedezés lehetősége e …

Évadnyitó 20% kedvezmény a József Attila Színházban!

A József Attila Színház különleges akciója keretében 20%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásokra:     2019. október 13. (vasárnap), 17:00 – Filuména házassága Nápolyi komédia két részben. Főbb szerepekben: Vándor Éva, Nemcsák Károly, Ujréti László, Kocsis Judit… 2019. október 16. (szerda), 19:00 – Vesztegzár a Grand Hotelben 2019. október 17. (csütörtök), 19:00 – Vesztegzár …

50% KEDVEZMÉNYES JEGYVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG AZ ÚJSZÍNHÁZBAN!

Az Újszínház különleges akciója keretében 50%-os kedvezményes jegyet kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásokra: Helyszín: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 35.   Előadások: október 17. (csütörtök) és 18. (péntek), 19 óra – Csíksomlyói Passió október 19. (szombat) – A kegyelmesasszony portréja október 26. (szombat) – Sári bíró október 29. (kedd) – Országjáró Mátyás király október 31. (csütörtök) …

ORIGÓ – Eötvös Péter és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar – kedvezményes jegyvásárlás

Időpont: 2019. október 31. (csütörtök), 19:30 Helyszín: Müpa | Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem     ORIGÓ Eötvös Péter és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar EÖTVÖS: zeroPoints EÖTVÖS: Speaking Drums EÖTVÖS: Per Luciano Berio LISZT: Dante-szimfónia, S. 109 JEGYVÁSÁRLÁS  KUPONKÓD: NFZ1500 – A kedvezményes jegyek online-kuponkóddal és hétköznapokon személyesen a Károly körút 21. szám alatt jegypénztárban is megvásárolhatók. …

A Concerto Budapest Nyitó hangversenyeire 50%-os jegyvásárlási lehetőség az egyetem dolgozói és diákjai részére!

2019. szeptember 26. (csütörtök), 19:30 Zeneakadémia BARTÓK: Táncszvit, BB 86 DOHNÁNYI: Változatok egy gyermekdalra, op. 25 – szünet – BERLIOZ: Fantasztikus szimfónia, op. 14 Közreműködik: Fejérvári Zoltán zongora Vezényel: Keller András Az előadásról itt olvashat! 2019. szeptember 27. (péntek), 19:30 Zeneakadémia LISZT: Les Préludes – szimfonikus költemény, S 97 BARTÓK: Brácsaverseny, BB 128 (Serly Tibor átirata …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Zichy Szín-Műhely legújabb bemutatójára


Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Zichy Szín-Műhely legújabb bemutatójára, Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából. Program: ADYnemADYde – kortárs dokumentumszínház Időpont: 2019. szeptember 27. (péntek), 19:00 óra Helyszín: Hatszín Teátrum – 1066 Budapest, Jókai utca 6.   Ajánló: Ady Endrét a legnagyobb modern magyar költőnek tartotta Pilinszky János, csonka tehetségnek Kosztolányi Dezső, és félelmetesen nagy hatással …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a Rózsavölgyi Szalon előadásaira!


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a következő előadásokra a készlet erejéig. Helyszín: Rózsavölgyi Szalon – 1052 Budapest, Szervita tér 5.   Előadás: Jean-Marie Chevret: Amazonok – Három év múlva Időpontok: 2019. június 15. (szombat), 19:30 2019. június 20. (csütörtök), 19:30 2019. június 26. (szerda), 19:30 …

Szuperintenzív (5X4 óra/hét) nyári nyelvtanfolyamok a Cambridge Nyelviskolában!

A Cambridge Nyelviskola állandó akciója keretében 15%-os kedvezményes részvételt biztosít a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak csoportos nyelvtanfolyamjaira! A legközelebbi beiratkozás 2019. június 17-18. (hétfő-kedd), 17:00-19:00 óra között Beiratkozás helyszíne: Szent Margit Gimnáziumban (1112 Budapest, Villányi út 5/7.) További információ: www.cambridge.hu info@cambridge.hu +36 (70) 369 2001

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a Várkert Bazár programjaira!


A PI-ART Bt. különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi programokra! A kedvezmény online érvényesíthető a varkertbazar.jegy.hu oldalon a NAbuKA448 kuponkód felhasználásával a készlet erejéig! VOLT EGYSZER EGY IFIPARK – Koncertsorozat idén is a Várkert Bazárban! Időpontok: 2019. június 23. (vasárnap), 20:00 óra Ivan & The Parazol, vendég: Tátrai Tibor …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Budapesti Operettszínházban!


A Budapesti Operettszínház 20% kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és munkatársainak az alábbi előadásra: Előadás: Molnár Ferenc – CAROUSEL-LILIOM Időpontok: 2019. június 7. (péntek), 19.00 óra és 2019. június 11. (kedd), 19.00 óra Helyszín: Budapesti Operettszínház – 1065 Budapest, Nagymező utca 17. Ajánló: Molnár Ferenc Lilioma, a vagány, de az élet dolgaiban nehezen eligazodó …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek A Budapest Nyári Fesztivál programjaira!


Különleges akció keretében 2019. június 21-ig 30%-os kedvezménnyel válthatnak jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatói és munkatársai a Budapest Nyári Fesztivál alábbi eseményeire!     Vastag Csaba koncert Időpont: 2019. június 29. (szombat) 19.30 Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad Online jegyvásárlás Alan Jay Lerner – Frederick Loewe: My Fair Lady – musical Időpontok: 2019. július 11. (csütörtök) és 12. (péntek) 19:30 Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad Online jegyvásárlás Kamarás Iván: Egy fess pesti este – koncert Időpont: 2019. július 13. (szombat) 19.30 Helyszín: Városmajori …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a Várkert Bazár programjaira és a Szent Efrém Férfikar koncertjére!


A PI-ART Bt. különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi programokra! Program: Várkert jóga Időpont: 2019. augusztus végéig minden kedden! Helyszín: Várkert Bazár, Panoráma Terasz (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.) Ajánló: Csodás panoráma, napsütés, közösségi élmény és testi  lelki feltöltődés, azaz jóga a Várkert Bazárban. Ahogyan a helyszín …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek júniusban a Budapest táncszínházban!


A Budapest Táncszínház különleges akciója keretében 50%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak az alábbi júniusi programokra! Helyszín: DEPO Stúdió – 1097 Budapest, Koppány utca 15.   Program: Breathing Art Company: SUD Időpont: 2019. június 1. (szombat), 20:00 óra Ajánló: Az olasz vendégegyüttes előadása az egész világon oly jól ismert “déli” életérzésről szól, …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Concerto Budapest május 24-i koncertjére!


A Concerto Budapest különleges akciója keretében korlátozott számban 50%-os kedvezménnyel kínál belépőjegyeket  a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi koncertre. Wagner / Bruch / Beethoven / Kraggerud / Znaider Időpont: 2019. május 24. (péntek), 19:30 Helyszín: Zeneakadémia – 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Program: WAGNER: Trisztán és Izolda – Előjáték és Izolda szerelmi halála BRUCH: …

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a Rózsavölgyi Szalon előadásaira!


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket – a készlet erejéig – a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a következő előadásokra. Helyszín: Rózsavölgyi Szalon – 1052 Budapest, Szervita tér 5. Előadás: Henrik Ibsen: Rosmersholm – kuponkód: RvszM2019  Időpont: 2019. május 16. (csütörtök), 19:30 Szereposztás: Johannes Rosmer: Fesztbaum Béla Rebekka West: Láng Annamária Kroll: …