A Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói az alábbi csoportosításban felsorolt intézményeknél kedvezményekre jogosultak, amelyet a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve dolgozói belépőkártya bemutatásával vehetnek igénybe. A lista folyamatosan bővül.

KATTINTSON IDE AZ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK MEGTEKINTÉSÉHEZ

 

Színház, koncert

 

Színház elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

j_a_szinhazJózsef Attila Színház

1134 Budapest, Váci út 63.
Jegypénztár: +36-1- 270-7514
http://jozsefattilaszinhaz.hu/

Az épületet eredetileg művelődési háznak szánták, de 1953-ban színházként kezdett működni. 1955 őszétől a József Attila Színház lett a neve. Széles tömegeket elérni kívánó, népszínházi feladatkört ellátó teátrum volt. Napjainkban is elsősorban zenés és sikerdarabok, krimik, könnyebb fajsúlyú előadások szerepeltek és szerepelnek napjainkban is a repertoárban. Szándékosan nem rétegszínház, széles közönséghez és több generációhoz kíván szólni, így a felnőtteknek szóló darabok mellett mesejáték is megtekinthető a színházban. A József Attila színház színpadján olyan neves színészekkel találkozhatunk, mint Esztergályos Cecília, Pikali Gerda, Vándor Éva, Rékasi Károly vagy Nemcsák Károly, aki egyben a színház igazgatója is.  

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • munkatársaknak -10% bármelyik előadásra (a teljes jegyárból)
 • diákoknak -20% bármelyik előadásra (a teljes jegyárból)
 • József Attila Színház éves bérletekből 5% kedvezmény

Kedvezmények érvényesítése: A József Attila Színház minden értékesítési pontján jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya felmutatásával.

Karinthy Színház

1115 Budapest, Bartók Béla út 130.
 +36-1-203-8994
http://karinthyszinhaz.hu/ 
info@karitnthyszinhaz.hu

Buda egyetlen folyamatosan játszó, önálló kőszínháza úttörő tevékenységű. A Karinthy Színház még jóval a rendszerváltás előtt alakult, vállalkozásként, alapítója és vezetője Karinthy Márton, Karinthy Frigyes unokája. A színház, amely alapprogramja szerint elsősorban magyar szerzők sorát tartja műsorán, egy olyan sajátos szellemiséget hordozó színházi műhely, amely mind a szakma és a kritika, mind a közönség támogatását élvezi.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • A teljes jegy árából 15% bármelyik előadásra

Kedvezmények érvényesítése:

A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Színház jegyirodájában (1115 Budapest Bartók Béla 130. szervezés), illetve a színházban működő szervezésen tudják kedvezményes áron átvenni, a diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya felmutatásával.

rozsavolgyiRózsavölgyi Szalon

1052 Budapest, Szervita tér 5.
+36-1-266-8337
szalon@rozsavolgyi.hu
http://szalon.rozsavolgyi.hu

A magyarországi zenei életben kiemelkedő fontosságú Rózsavölgyi és Társa céget több mint másfél évszázada alapította Rózsavölgyi Gyula és tőkéstársa Grinzweil Norbert. A napközben kávéházként, esténként kamaraszínházként működő szalon műsorán színházi és irodalmi estek, kulturális talkshow-k, komolyzenei koncertek, jazz estek, könyvbemutatók, valamint gyerekprogramok szerepelnek.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

a teljes jegy árából -10% bármelyik előadásra.

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK:

Bizonyos előadásokhoz kapcsolódóan 15% kedvezmény a Rózsavölgyi Zeneműbolt könyvválasztékából.

Egyedi akciók keretén belül 20-50% kedvezmény.

Kedvezmények érvényesítése:

A Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában, e-mailen vagy telefonon egyeztetés esetén a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya megjelölésével, valamint a jegyátvételkor felmutatásával.

Katona József Színház

Budapest, V. kerület, Petőfi Sándor u. 6.
Telefon: +36-1-266-5200
szervezes@katonaszinhaz.hu
http://katonajozsefszinhaz.hu

Színház és találkozóhely a belváros szívében: a “Katona” és társulata – melynek jelenleg többek között Nagy Ervin, Borbély Alexandra, Ónodi Eszter és Keresztes Tamás is a tagja – az elmúlt évtizedekben fogalommá vált Budapest kulturális életében, s mára a színházi előadások mellett könyvbemutatókkal, koncertekkel és egy kávézóval várják az érdeklődőket.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

a teljes jegy árából -10% bármelyik előadásra.

Kedvezmények érvényesítése:

A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Színház jegyirodájában (cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 6.) tudják kedvezményes áron átvenni munkavállalói kártya vagy diákigazolvány felmutatásával. Egy azonosító felmutatásával egy előadásra két darab jegy vásárolható kedvezményesen.

Spirit Színház

Budapest, II. kerület,
Árpád fejedelem útja 3-4. 
 +36-1-269-8211 
http://spiritszinhaz.com/ 
info@spiritnyar.hu, jegy@spiritnyar.hu

A 2011-ben alakult színház egyéni repertoárral rendelkező, minden érdeklődő néző számára elérhető, professzionális körülmények között, saját épületében, neves magyarországi színészekkel és alkotókkal dolgozó magánszínház. A 2017-es év “Az összetartozás évada”, vagyis minden bemutató az “egyedül nem megy” filozófiájának fontosságára, az egymásra figyelés jelentőségére hívja fel a figyelmet. Madách híres mondata lehetne a szlogen: “Ma nékem, holnap néked, édesem”. Mindannyian eshetünk bűnbe, kerülhetünk bajba, és érhet hatalmas öröm is úgy, mint a színházban. A közösségformáló erő hegyeket mozgathat meg, a darabok összeállítása is e gondolatok mentén formálódott.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • A teljes jegyár árából 20% kedvezmény bármelyik előadásra 
 • 11 főt elérő csoportos jegy esetén a teljes jegy árából 25% kedvezmény bármely előadásra

Kedvezmények érvényesítése:

A Spirit Színházban jegyvásárláskor felmutatott Semmelweis diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával; online vásárláskor egyéni kuponkód feltüntetésével.

Örkény Színház

1075 Budapest, Madách Imre tér 6.
+36-1-267-3770
https://www.orkenyszinhaz.hu/ 
szervezes@orkenyszinhaz.hu

Az Örkény István Színház a Madách Kamaraszínház utódjaként 2004. szeptember 21-én nyílt meg önálló társulattal rendelkező repertoárszínházként, Mácsai Pál vezetésével. Szakítva a bulvárszínházi múlttal, mára a magyar színházi élet egyik legkiemelkedőbb és legsokoldalúbb művészeti központja.

 
ESETI KEDVEZMÉNYEK:
A kedvezmények a színház egyes előre meghatározott darabjaira érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.
 
 • a teljes jegy árából diákoknak minimum 20 %
 • a teljes jegy árából dolgozóknak minimum 10 %
Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak a színház székházában (1075 Budapest, Madách Imre tér 6.), a diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya felmutatásával  vehetik át.

      Aranytíz Kultúrház
                                              1051 Budapest, Arany                                                          János utca 10.

                                              +36 1 354 – 3400
                                               http://www.aranytiz.hu
                                               jegyrendeles@aranytiz.hu

Klasszicizmusba illesztett modernség és ezerszínű kulturális élet. Ez az Aranytíz. 
Programok kicsiknek és nagyoknak – néha külön, néha együtt, ahogy tetszik. Az állandó programok mellett színvonalas színházi előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, kiállítások, tánc, képzőművészet, a magyar nép hagyományainak színes palettája várja az ideérkezőket, ahol a kerületi és országos civil szervezetek, klubok is helyet kapnak.
 
 

 

ESETI KEDVEZMÉNYEK:
A kedvezmények a színház egyes előre meghatározott darabjaira érvényesek, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.
 
 • a teljes jegy árából diákoknak minimum 33 %
 • a teljes jegy árából dolgozóknak minimum 33 %
Kedvezmények érvényesítése:
A jegyeket a kedvezményre jogosultak a kultúrház székházában (1051 Budapest, Arany János utca 10.), a diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya felmutatásával  vehetik át.

 

 

Múzeumok

 

Múzeum elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

mucsarnok_kepMűcsarnok

1146 Budapest, Dózsa György út 37.
Telefon: +36 1 460 7000
weboldal: http://www.mucsarnok.hu/

Magyarországon a kortárs képzőművészet kánonformáló nemzeti intézménye a XIX. század vége óta folyamatosan működő Műcsarnok, amelynek legfőbb hivatása a jelenkori magyar művészeti törekvések és a nemzetközi irányzatok legjavának bemutatása. Meghatározó feladata a hazai képzőművészet nemzetközi pozícionálása is – külföldi kiállítások kezdeményezése és publikációk révén. A budapesti Hősök terén található művészeti központ a hazai vizuális kultúra teljes spektrumára nyitottan, életkori és ideológiai kötöttségek nélkül, esztétikai értékek mentén működik.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Állandó kedvezmény: -20% 

Kedvezmények érvényesítése:

A múzeum jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató maximum 2 db jegyet vásárolhat egyidejűleg. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

btm_kepBudapesti Történeti Múzeum – Vármúzeum

1014 Budapest, Szent György tér 2. – Budavári Palota “E” épület.
e-mail: kapcsolat@mail.btm.hu 
weboldal: http://www.btm.hu/

A Budapesti Történeti Múzeum Budapest egyik legjelentősebb múzeuma, a főváros történetének dokumentumait, tárgyi emlékeit gyűjti. Központja Budapesten az I., Szent György tér 2. szám alatt található a Vármúzeumban, ahol a középkori várpalota feltárt maradványai és a várostörténeti kiállítások láthatóak. Állandó kiállítások: Ősi népek, antik kultúrák;  Gótikus szobrok a budai királyi palotából; A magyar-Anjou címeres selyemkárpit; Buda “a királyi méltóság széke és trónusa” – A középkori királyi palota;  A főváros 1000 éves története.

A Budapesti Történeti Múzeumhoz tartozik az Aquincumi Múzeum, a Kiscelli Múzeum és a Budapest Galéria is. Az állandó kedvezmények első két pontja csak a Vármúzeumra érvényes!  

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Semmelweis diákjegy 600 Ft, Semmelweis dolgozói jegy 1200 Ft
 • Családi jegyvásárlás: a felnőtt családtaggal érkező, legfeljebb 2 fő 6-18 éves gyermek részére a belépés ingyenes, ebben az esetben a +1 fő kedvezményes belépés nem érvényesíthető, kivéve, ha a másik felnőtt is az Egyetem dolgozója.
 • A Vármúzeumban vásárolt kedvezményes belépőjeggyel a megvásárlást követő 30 napon belül ingyenes a belépés a társintézményekben található állandó kiállításokra is (Aquincumi Múzeum, Kiscelli Múzeum, Budapest Galéria)

Kedvezmények érvényesítése: 

A múzeum jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató maximum 1+1 db jegyet vásárolhat (kivétel: családi jegyvásárlás). A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Sportlétesítmények

 

Sportlétesítmény elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

web-3006Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep

1107  Budapest, Zágrábi utca 14.
telefon: 215-93-37, 264-1408
porta: 262-5529
mobil: 06-20-825-0667 
http://semmelweis.hu/sportkozpont/

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpontja irányítja az ÁOK, a FOK,  a GYTK és az EKK hallgatói részére a kötelező testnevelést, valamint a tanórán kívüli sportot, emellett a munkatársak és a hallgatók számára számos szabadidős sportlehetőséget is biztosít ingyenesen, vagy kedvezményes áron.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Kedvezményes ping-pong, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, floorball és foci lehetőség. Kedvezményesen teniszezni egy salakos és két műfüves pályán lehet a Zágrábi úton illetve átmenetileg az Építők sporttelepe is rendelkezésre áll. Részletek:

erzsebeti_uszodaESMTK Pesterzsébeti Uszoda

1204  Budapest, Zodony utca 1.
telefon: 920-0155
info@esmtkuszoda-pesterzsebet.hu
http://www.esmtkuszoda-pesterzsebet.hu

A Pesterzsébeti Uszoda kellemes környezetben várja úszni, sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeit! Szolgáltatások: 33 m-es verseny medence, 20 m-es tanmedence, wellness részleg, úszásoktatás, vizilabdaoktatás, szinkronúszás, aquafittness, elkülönített parkoló, bicikli tároló,  születésnapi rendezvények medencebérléssel.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Egész évben ingyenes úszási lehetőség biztosított a Semmelweis Egyetem hallgatói számára, amelyet az érvényes diákigazolvány felmutatásával vehetnek igénybe. 

Az egyetem munkatársai kedvezményes bérletet vásárolhatnak a maguk és családtagjaik részére is. A 10 alkalmas bérlet 30%-os kedvezménnyel vásárolható,  előzetes időpont egyeztetés után. Az uszodában Tánczos Tünde koordinátort kell keresni, a 920-0155 telefonszámon, vagy az esmtk.uszoda@gmail.com elektronikus levélcímen.

Power Fitness I.

1083 Budapest, Szigony u.13.
Telefon: +06-20-416-3690
http://powerfitness1.hu
http://facebook.com/powerfitnessbudapest

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyitotta meg kapuit, célja az volt, hogy a hobbisportolóktól a versenyzőkig mindenki megtalálja a felkészüléséhez szükséges eszközöket. A géppark összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre, illetve arra, hogy a különféle, változatos eszközökkel az adott izomcsoportot a lehető leghatékonyabban, több szögből lehessen edzeni.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi korlátlan bérlet vásárlása esetén 50%.

Szolgáltatások: fitness, kardió, személyi edzés

 

 

Power Fitness III.

1086 Budapest, Baross utca 104.
telefon: +06-20-416-3690 weboldal:
http://powerfitness3.hufacebook 
http://facebook.com/powerfitnessbudapest3

A Power Fitness 3. 2018 január óta üzemel, ahol főként csoportos foglalkozásokra van lehetőség, mint például az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Funkcionális edzése, TRX, Fit-ball valamint Mobility órák.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi korlátlan bérlet vásárlása esetén 30%.

Szolgáltatások: fitness, kardió, személyi edzés, csoportos órák
Csoportos edzések: Crosstraining, TRX, fit-ball, mobility

Flat Fitness Body and Soul Studio

1111 Budafoki út 9-11 magasföldszint 4.
telefon: 06-30-5371-372
info@flatfitness.hu 
https://www.flatfitness.hu/

A lakásfitnesz kiváló alternatívát kínál azoknak, akik nem szeretik a zsúfolt edzőtermeket, mert a személyi és félprivát (max. 3 fő) edzéseken nem kell gépre és eszközre várni, garantáltan maximális figyelmet kapnak a résztvevők, valamint az igényeknek és az egészségügyi állapotnak leginkább megfelelő edzéstervet állítják össze számukra.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY:

Egy fő személyi edzése 23% , 2 fős edzés 20 %, 3 fős edzés 17% kedvezménnyel vehető igénybe.  4 alkalmat előre kifizetve a belépők a sportlétesítmény jegypénztárában igényelhetők.

Előzetes bejelentkezés szükséges.

life1-corvin-wellness-klub-portalLife1

CORVIN WELLNESS
1082 Budapest, Futó u. 48-50.
NYUGATI FITNESS
1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. (II.-III.emelet)
http://life1.hu/

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 19 %-os kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt.

A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

River Fitness by Getfit

1138 Budapest, Révész utca 29.
telefon: 06 20 555 0060
www.riverfitness.hu www.facebook.hu/getfitriverfitness  

Legyen a cél akár fitnessversenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy “csak” egy fittebb, egészségesebb, boldogabb életmód kialakítása, mi olyan motiváló környezetet  biztosítunk, ahol a testi és lelki felfrissülést, a jó fizikai erőnlét megszerzését kitűnő trénerek, segítőkész és figyelmes személyzet segíti. Változatos programokkal funkcionális tréning, illetve aerobic terem , továbbá wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi kondi bérlet vásárlása esetén 17%, illetve havi aerobic bérlet vásárlása esetén 23%.

A belépőket a kedvezményre jogosultak Sportlétesítmény jegypénztárában tudják kedvezményes áron átvenni diákigazolvány / egyetemi belépőkártya felmutatásával.

crossfitCrossFit Trafo

1089 Budapest, Korányi S. u. 3/b.
telefon: 785 1634, 06-30-204-1180
www.crossfittrafo.com
info@crossfittrafo.com
https://www.facebook.com/crossfittrafo

A CrossFit Trafo egy erő és kondíció fejlesztő edzőterem. Budapest belvárosában közel 500 m2-en, minőségi eszközökkel felszerelve biztosít mindent a hatékony és élvezetes, kompromisszum mentes CrossFit edzésekhez. Az edzésprogramunkkal széleskörűen használható és kézzelfogható fittségre tehet szert a sportolók széles skálája.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Korlátlan havi tagság vásárlása esetén 15% kedvezmény

atmaAtma Center Jógastúdió

1085 Budapest, Üllői út 6.
telefon: 06-30-951-3107
info@atmacenter.hu
http://atmacenter.hu/

Hátfájásra, gerincpanaszokra, stresszoldásra, betegségek megelőzésére és az egészséges állapot megtartására a jóga az egyik leghatékonyabb módszer. Az Atma Center Jógastúdiók Pesten a Kálvin téren, Budán a Széll Kálmán téren várják a jógázni vágyókat több, mint 10 féle hot és normál hőmérsékletű jógaórával, kezdőtől a haladó szintig.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke 8, 10, 12 alkalmas jógabérlet vásárlása esetén 10%.

Millennium_WellnessMillennium Wellness

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
telefon: +36 30 521 8800
info@millenniumwellness.hu
http://millenniumwellness.hu/

Minden sportolni, kikapcsolódni vágyót vár a Millennium Wellness. Mit talál nálunk? 30 db tévével felszerelt Life Fitness kardiógép, legmodernebb erősítőgépek és szabadsúlyok, Cross Training állvány, 2 aerobik terem, spinning terem 30 db teremkerékpárral, havi 300 csoportos óra. Wellness részleg: finn szaunák, gőzkabin, jacuzzi és wellness terasz.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

egyszeri belépésre jogosító jegy esetén: 10% bérlet vásárlása esetén: 10%

A kedvezményes belépők a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: fitness terem használat, 1 választott aerobik óra, wellness részleg korlátlan használat. A kedvezmény nem vonatkozik a Sportlétesítmény kedvezményes napi jegyére és kedvezményes havi bérletére, melyek 6:00-tól 15:00-ig történő belépéssel érvényesek.

Yacht Rent Balaton

http://yachtrentbalaton.hu/

Két órás sétahajózás vagy akár többnapos vitorlástúra a Balatonon. Hajó és túravezető ingyenesen biztosított. 

Az egyetem hallgatói, dolgozói és családtagjaik számára a 20 %-os kedvezményes áron túlmenően még további 15 % kedvezmény igénybe vehető!

Részletek a Sportközpont honlapján…

aycmAll You Can Move Sportpass

1053 Budapest Károlyi utca 11.
telefon: +36 1 445 1563
info@allyoucanmove.hu
http://allyoucanmove.hu/

Az All You Can Move (röviden: AYCM) SportPass, egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek segítségével a naponta más-más mozgásformát próbálhat ki vagy gyakorolhat. 

A sportbérlet igénylése és működése

Az AYCM hatféle csomagja közül (XS-től XXL-ig) választani. Sportpass kártyát csak a Semmelweis Egyetem alkalmazottja igényelhet. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj – mely kártyaigényléstől számítva tárgy év végéig tartó hűségidővel fizetendő – és a látogatható létesítmények száma. A kártya névre szól, nem átruházható és naponta egy létesítményben egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni. 

aycmSportkártya

1024 Budapest, Margit krt. 11. félemelet 1.
telefon: +36 1 368 5419, +36 20 533 8202 
info@sportkartya.hu
http://sportkartya.hu/

A Sportkártya egy olyan sportbérlet, amivel közel 400 magyarországi sportlétesítményben lehet sportolni változatosan egy átlagos, havi edzőtermi bérlet áráért. 

További információk erre a linkre kattintva érhetők el…

A saját igényeket legjobban kielégítő Sportkártya csomagot kizárólag a Semmelweis Alumni tagjaként lehet igényelni átlagosan 35% kedvezménnyel.

 DownDog Jóga Egyesület

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Telefon: +3630 / 746-17-49 , +3630 / 384-41-33
http://downdogjoga.hu/
downdogjoga@gmail.com

Jelenleg öt budapesti helyszínen várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha, ashtanga, dinamikusabb hatha, vinyasa flow és gerincjóga óráinkra egyaránt. Heti 2-3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet. Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír. Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony hatásainak köszönhetően rengeteg betegséget kúrálhatsz és előzhetsz meg. Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van előzetes időpont-egyeztetéssel.

A kedvezmény mértéke: egész napos belépést biztosító bérletek árából 20%.

A kedvezmény a DownDog Jóga összes termébe érvényesíthető:

GYM CITY

1139 Budapest, Lomb utca 16.
Telefon: +36 70/53-53-808
gymcitybuilder@gmail.com
http://builder.gymcity.hu/

A Gym City Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőterme. Gépparkjában a legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon „támadhatod” az adott izomcsoportot. Nálunk edzenek olyan testépítő és fitness versenyzők is, akik a legjobbat akarják kihozni magukból.

A személyi edző csapatunk klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van, emellett számos csoportos edzés közül válogathatsz. Az edzés után infra-, vagy finnszaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel. A pultban a többi közt táplálékkiegészítők, frissítők és kiegészítők (pl. kondikesztyű, shakerek) is megvásárolhatók. AYCM tagságot, Sportkártyát és SZÉP-kártyákat is elfogadunk. A Gym City területen ingyenes Wi-Fi, a pultnál mobiltelefontöltő-állomás áll rendelkezésre.

Kedvezmény: Hallgatóknak és dolgozóknak egyaránt. Gym City teremben a kedvezmény mértéke a 24 éven felülieknek egész napos egyszeri belépést biztosító 30 napig érvényes havi bérletek árából 14%. Továbbá a kedvezmény mértéke az egyszeri belépést biztosító napi jegy árából 7%.

 

GYM CITY OFFICE

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 
+36 1/793-89-95
gymcityoffice@gmail.com
http://gymcityoffice.hu/

A hagyományos fitnesz részleg mellett 260 nm-es aerobic teremmel is rendelkezünk, ahol sokféle csoportos óra mellett Thai-bokszra, funkcionális edzésre, alakformálásra is lehetőség van, és egy nagyméretű funkcionális állvánnyal hatékonyan tud edzeni az a vendégünk is, aki nem szereti a hagyományos konditermi gépeket.

A Gym City Office filozófiája jelentősen eltér a hagyományos fitnesztermekétől. Nem csak a rendszeresen sportolni járó vendégekre gondol, hanem olyan 18 és 70 év közöttiekre is, akik nem versenyszerűen sportolnak, hanem a kondíciójuk és egészségük fenntartása a céljuk.
Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzői csapat. Az edzés után Finn szaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel.

Kedvezmény: Hallgatóknak és dolgozóknak egyaránt, 24 éven felülieknek egész napos egyszeri belépést biztosító 30 napig érvényes havi bérletek árából 16% Továbbá a kedvezmény mértéke az egyszeri belépést biztosító napi jegy árából 29%.

Maya Fitness

1165 Budapest, Arany János u. 57.
+36-20/425-9905
www.mayafitness.hu
info@mayafitness.hu

A Maya Fitness és Mozgás Stúdió több mint 7 éve várja a 16. kerület szívében minden tornázni vágyó vendégét 500 nm-en, három légkondicionált teremmel, heti 100 csoportos órával, személyi edzéssel, gyermekfelügyelettel, masszázzsal és számtalan tanfolyammal. A vendégeink számára fontos a családias környezet és az, hogy változatos óratípusok közül választhatnak (TRX, deepWORK, Zumba, jóga, pilates, gerinctorna, Kangoo, alakformáló és zsírégető órák), kedvező áron, profi oktatók segítségével őrizhetik meg fittségüket.

Kedvezmény: Csoportos órákra szóló bérletvásárlás esetén 10% a listaárakból. Egyéb akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

Erzsébetligeti Strand és Uszoda

1165 Budapest, Újszász utca 106-108.
+36-1-402-2148
http://www.uszaodak16.hu
titkarsag@uszodak16.hu

2008-ban nyitotta meg kapuit az Erzsébetligeti uszoda és strand, amely a következő szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit:

 • 25 m-es úszómedence, feszített víztükör 4 oldalról, 6 sávos, 1,95 m mély, hőmérséklet:27C°
 • 13,5 m –es tanmedence, 0,83 m mély, hőmérséklet: 32C°,
 • (egyénileg csak hétvégén 11.15-től vehető igénybe a csoportos úszásoktatás miatt)
 • pezsgőfürdő: 16 fő, hőmérséklet: 36C°
 • aqua fitness
 • 2 db finn szauna
 • infra szauna
 • merülő medence
 • 2 db csokicsöves álló szolárium
 • sószoba
 • füves napozó terület, gyermekjátékok: csúszda, homokozó, kerti zuhanyok, napozóágyak
 • a karórás beléptető rendszer
 • szekrényes öltözők
 • díjtalan ruhatár, és értékmegőrzés
 • díjtalan hajszárítás
 • lift
 • akadálymentesített uszoda terület, belső használatú kerekes szék, speciális öltöző, WC

Kedvezmények:

Sportlétesítmény mindkét telephelyén a  következő kedvezmények vehetők igénybe diákigazolvány vagy Semmelweis igazolvány felmutatásával az uszoda és strand telephelyén: 1165 Budapest Újszász u. 106-108. 

 • csak úszásra jogosító diákjegy 740 Ft,
 • csak úszásra jogosító felnőttjegy 1320 Ft, (a csak úszásra jogosító belépők téli időszakban 3 óra, nyári időszakban 4 óra bent tartózkodást teszik lehetővé),
 • kedvezményes strand kiegészítő jegy: 650 Ft, amivel jogosult egész napra az uszodát és a strandot is igénybe venni.

Szentmihályi Konrád Ferenc  Uszoda

1162 Budapest,
Segesvár utca 16.
                                                  +36-1-402-2175
                                                  http://www.uszaodak16.hu
                                                  titkarsag@uszodak16.hu

2008-ban nyitotta meg kapuit a Szentmihályi Kondrád Ferenc Uszoda, amely a következő szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit:

 • 25 m-es úszómedence, feszített víztükör 4 oldalról, 6 sávos, 1,90 m mély, hőmérséklet: 26 C°
 • 12,5 m –es tanmedence, 0,70 m mély, hőmérséklet: 32C°°,
 • (egyénileg csak hétvégén 12 órától vehető igénybe a csoportos úszásoktatás miatt)
 • pezsgőfürdő: 12 fő, hőmérséklet: 34C°
 • finn szauna
 • infra szauna
 • 1 db csokicsöves álló szolárium
 • füves napozó terület és terasz, kerti zuhanyok, napozóágyak

Kedvezmények:

Sportlétesítmény mindkét telephelyén a  következő kedvezmények vehetők igénybe diákigazolvány vagy Semmelweis igazolvány felmutatásával az uszoda és strand telephelyén: 1162 Budapest, Segesvár utca 16.

 • csak úszásra jogosító diákjegy 740 Ft,
 • csak úszásra jogosító felnőttjegy 1320 Ft, (a csak úszásra jogosító belépők téli időszakban 3 óra, nyári időszakban 4 óra bent tartózkodást teszik lehetővé),

 

 

Hírlevél

 

Amennyiben szeretne rendszeres értesítést kapni az új és aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK

Összes kulturális kedvezmény →

Kulturális és szabadidős kedvezmények – Semmelweis Hírek

Beszámolók és képek a Semmelweis Egyetemről

Kedvezményes jegyvásárlás a Benczúr kerti estékre


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a “Benczúr kerti esték” következő előadásaira. Kedvezmény mértéke: 20% Az előadások helyszíne: Benczúr kert – 1068 Budapest, Benczúr u. 27. Swingoperett Időpont: 2018. június 27. (szerda) 20:30 (esőnap: június 28.) Szereplők: Fischl Mónika, Simon Panna, Bálint Ádám, Homonnay Zsolt, …

Csoportos jegy az Operettszínház Ének az esőben című előadására


A Semmelweis Egyetem csatlakozott a Budapesti Operettszínház Zártkörű Diákprogramjához. A kedvezményes előadások minimum 15 fővel látogathatók, a kedvezményeket a rendelkezésre álló jegyek számának erejéig több alkalommal is igénybe lehet venni. 2017/18-as évadban kedvezményesen látogatható az Ének az esőben című musical, amely 3000 Ft/jegy áron vásárolható, az akció csak a hétköznapi, vagy vasárnap esti előadásokra érvényes.  …

Kedvezményes előadások a Rózsavölgyi Szalonban


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a júniusi előadásokra. Helyszín: Rózsavölgyi Szalon, 1052 Budapest, Szervita tér 5. Tóth Krisztina: Pokémon go Időpontok: 2018. június 1. (péntek) 19:30 2018. június 2. (szombat) 19:30 Kedvezmény mértéke: 30% Szereplők: Tímár Éva, Bozó Andrea, Debreczeny Csaba, Sztarenki Pál, Hunyadi Máté …

Kedvezményes előadás a Magyar Állami Operaházban


A Magyar Állami Operaház különleges akciója keretében akár 60-80%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a „Richter János102 – A szakrális Wagner” című zenekari hangversenyre a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának. Richter János102 – A szakrális Wagner zenekari hangverseny Időpont:  2018. május 21. (hétfő) 19.30 (Az előadás kb. 22 óráig tart) Helyszín: Erkel Színház, Nagyszínpad, 1087 Budapest, …

Pünkösdi kedvezmény a József Attila Színházban


PÜNKÖSDI KEDVEZMÉNY A JÓZSEF ATTILA SZÍNHÁZBAN A József Attila Színház pünkösdi akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi darabokra. Kedvezmény részletei: május 15-én 08:00 órától életbe lép a pünkösdi akció, mely keretein belül a színház 25% kedvezményt biztosít minden nagyszínpadi és stúdió előadás árából, illetve 50% kedvezményt az …

Kedvezményes bérletek a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjeire


A Generáció Koncert Média különleges akciója keretében 8%-os kedvezményes bérleteket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjére az Olasz Intézetbe. A bérlet megváltásával az alábbi két koncertet lehet meghallgatni. Helyszín: Olasz Intézet, 1088 Budapest, Bródy Sándor u. 8. Kedvezmény mértéke: 8 % Koncert az Olasz Intézetben I. Időpont: 2018. november 25. …

Kedvezményes vitorlázási lehetőség az egyetem hallgatóinak és dolgozóinak


Kedvezményes balatoni vitorlázási lehetőség az Egyetem hallgatói, dolgozói és családtagjai számára! Az Egyetem hallgatói, dolgozói és családtagjaik a feltüntetett 20 % kedvezményen túlmenően még további 15 % kedvezményt kapnak!

Születésnapi kedvezmény a Rózsavölgyi Szalonban


A Rózsavölgyi Szalon különleges születésnapi akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak minden előadásra. A Rózsavölgyi Szalon hatodik születésnapját ünnepli idén. A megálmodott irodalmi, zenés kávéház, mára egy egyedülálló színházi műhellyé nőtte ki magát, ahová szeretnek járni a nézők, ahol igazi közösségi élet van. A Rózsavölgyi Szalon továbbra is várja …

Kedvezményes előadások a Rózsavölgyi Szalonban


A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 30%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi akció keretében.   Eric-Emmanuel Schmitt: Az ismeretlen Magyarországi bemutató Időpontok: 2018. április 7. (szombat) 16:00 és 19:30 Szereplők: Fodor Tamás, Sztarenki Dóra, Varga Ádám, Sütő András Rendező: Császi Ádám Ajánló: Bécs, 1938 márciusa. Nem sokkal az Anschluss …

Kedvezményes jegyek a Concerto Budapest koncertjére


A Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a Pesti Vigadóban rendezett “Hommage à Mihály András” koncertre.   Hommage à Mihály András Időpont: 2018. március 10. (szombat) 19:30 Kedvezményes jegyárak: I. kategória: 1-8. sorig 1450 Ft /db áron II. kategória 9-14. sorig 1000 Ft /db áron …

Szabadegyetemi előadás a Budapesti Történeti Múzeumban


A Budapesti Történeti Múzeum szeretettel várja a Semmelweis Egyetem minden munkatársát és hallgatóját a “Migrációk és konfliktusok” című szabadegyetemi előadás sorozat következő előadására. NÉPMOZGÁSOK AZ ELSŐ ÉVEZREDBEN szarmaták, germánok és avarok a Kárpát-medencében különös tekintettel Budapest területére Időpont: február 28. (szerda) 17.00 Előadók: Korom Anita, Mészáros Boglárka, Horváth M. Attila régészek, a Budapesti Történeti Múzeum Aquincumi …

A József Attila Színház Valentin napi akciója


A József Attila Színház Valentin napi akciója keretében 25%-os kedvezményt biztosít a nagy színpadi előadásaira a Semmelweis Egyetem munkatársainak és diákjainak.   Helyszín: József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.) Kedvezmény mértéke: 25% Kedvezmény beváltható: kedvezmény kizárólag a február 14-én vásárolt jegyek esetén érvényesíthető, de érvényes a februári, márciusi előadásokra Kuponkód: VALENTIN25 Akció részletei: Szeretettel várják …

Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar kedvezményes ajánlata


A Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar különleges akciója keretében 50%-os kedvezménnyel kínál jegyeket kizárólag a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a MÜPÁ-ban rendezett “Látomások éjszakája Angela Hewitt-tal” koncertre.   Időpont: 2018.02.18. (vasárnap) 19.30 Kedvezményes jegyárak: 1950,- Ft /db áron: I. emeleti pódiumerkély vagy fsz. 24. sor 1550,- Ft /db áron: II. emeleti középerkély vagy II. emeleti pódiumerkély …

Munkahelyi sportprogram az EMMI háttér intézmények munkavállalói számára


2018. január 1-től az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportegyesülete még szélesebb kínálattal várja az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a minisztérium háttérintézményeinek, így a Semmelweis Egyetemnek a munkatársait, családtagjait és pártoló tagjait. Az EMMI SE 2018. évi munkahelyi sportprogramjának tájékoztatója alább megtekinthető, a kitöltendő tagfelvételi kérelmek lentebb letölthetők. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el az alábbi tájékoztatót, amely …

Kedvezményes jegyek a Pesti Magyar Színház előadásaira


A Pesti Magyar Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi előadásokra. Helyszín: 1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.   Eugene O’Neill: Utazás az éjszakában tragédia két részben Időpont: 2018. jan. 30. (kedd)  19.00 Erre az időpontra érvényesíthető kedvezmény: 50% (eredeti jegyárak 3000 Ft, 2000 Ft)   Időpont: 2018. febr. 27. …

Rózsavölgyi Szalon Valentin napi ajánlata


 A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi akció keretében.   A Rózsavölgyi Szalon Valentin nap alkalmából, online jegyvásárlás esetén 20%-os kedvezményt biztost 02.13-ig, ha páros jegyet vásárol.    Jó szórakozást kívánunk!

József Attila Színház kedvezményes ajánlatai januárra és februárra


KEDVEZMÉNYES ELŐADÁSOK A JÓZSEF ATTILA SZÍNHÁZBAN   A József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi vidéki és határon túli színházak vendég előadásaira.   Helyszín: József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.) Kedvezményes jegyár a vendégelőadásokra: 1500 Ft/fő/előadás   Augusztus Oklahomában tragikomédia két felvonásban Salgótarjáni Zenthe Ferenc …

József Attila Színház kedvezményes ajánlata a La Mancha lovagja c. előadásra


A József Attila Színház különleges programot kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának. A La Mancha lovagja musicelt követően Dúzsi Tamás és családja pincészetének borait kóstolhatják meg a nézők. ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK: Semmelweis diákjegy:  -20% Semmelweis dolgozói jegy: -10%   La Mancha lovagja musical Helyszín: József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.) Időpont: 2017.01.29. (hétfő) 19.00 Ajánló: …

Januári kulturális programok a Budapesti Történeti Múzeumban


A Budapesti Történeti Múzeum különleges akciója keretében kedvezményes programokat kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi januári kulturális programokra.   Belépődíjak: Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a kiállításnál nincs feltüntetve a díjtalan belépés, abban az esetben az állandó kedvezmények érvényesek a jegyváltásra. ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK: Semmelweis diákjegy: 600 Ft Semmelweis dolgozói jegy: 1200 Ft 6 év alatti gyermek: díjtalan …

Magyar Állami Operaház kedvezményes ajánlata a Béla futása / Pikkó hertzeg című előadásra


A Magyar Állami Operaház különleges akciója keretében 1000 Ft-os kedvezményes jegyeket kínál a Ruzitska József, Orbán György: Béla futása / Pikkó hertzeg című előadásra a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának.  Ruzitska József, Orbán György: Béla futása / Pikkó hertzeg Operák magyar nyelven, magyar felirattal Időpont 2018. január 13. (szombat), 19.00 Helyszín Erkel Színház, 1087 Budapest, II. János Pál …