Coaching

A Doktori Iskola hallgatóinak lehetősége van ingyenes coachingban részt venni. A coaching szolgáltatást a Doktori Iskola Kutatásmenedzsment Munkacsoportja biztosítja, a rendelkezésre álló kapacitás erejéig.

Időpontfoglalás: Kertész Ágnes, tel:  +36-30-016-4358 (munkaidőben)

 

Mi a coaching?

Egy különleges beszélgetés(sorozat) közted és egy coach között, melynek célja, hogy segítsen megfogalmazni és elérni a céljaidat, felszabadítsa a benned rejlő lehetőségeket, kimozdítson elakadásokból, segítsen túljutni nehéz helyzeteken, támogassa a fejlődésedet, tanulásodat, növelje az önismeretedet és hatékonyságodat, hasznos változásokat katalizáljon az életedben. Röviden a cél az, hogy elérd a céljaidat. Hogy azzá válj, aki valóban te vagy.

Hogyan zajlik ez?

Négyszemközt beszélgetsz egy coachcsal, aki meghallgat, kérdéseket tesz fel, visszajelez, figyel rád, irányban tart, motivál, tudatosít, összefoglal, továbblendít. Mintha egy jóbaráttal beszélgetnél, aki most csak rád figyel. A coach és te egyenrangú partnerek vagytok a folyamatban. A coach bizalmasan kezeli mindazt, amit elmondasz, és a teljes jelenlétével támogat abban, hogy az az ember hozzon jó döntéseket az életedről, és vállaljon érte felelősséget, aki annak a legjobb szakértője: te magad.

Mikor és hol lehet részt venni?

A coachingalkalmakra előre egyeztetett időpontokban, a KMMCS irodájában (Selye János Kollégium, 1085 Budapest, Üllői út 22., 1. emelet) kerül sor. Lehetőség van online coachingra is. Ebben az esetben stabil internetkapcsolatra, megfelelő informatikai eszközre, és zavartalan környezetre lesz szükséged.

Kivel fogok ott találkozni?

Dr. Bozó Tamás diplomás coachcsal. Tamás Doktori Iskolánkban szerezte meg a PhD-fokozatát, és jelenleg a Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet adjunktusa. 2022 márciusa óta dolgozik coachként a Doktori Iskola Kutatásmenedzsment Munkacsoportjában.

Érdekel, szeretnék többet megtudni erről a lehetőségről.

További információt IDE KATTINTVA olvashatsz. 0