2024.04.24-én a Hári 100 – Jubileumi Emlékév Programsorozat részeként nagy sikerrel lezajlott a Hári 100 Rajz-és festménypályázat díjátadója.

Az ünnepségen a Pető András Gyakorló Óvodájába, a Konduktív Gyakorló Általános Iskolába, valamint a Szakiskolába járó gyermekek, fiatalok vehették át oklevelüket, ajándékcsomagjukat. A nyertes pályázók mellett a felkészítő tanárok is kaptak elismerő oklevelet.
Összesen 32 gyermek és 12 pedagógus kapott díjat. 

Az esemény díjátadói voltak Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea Dékán Asszony, Baranyai Dorisz, a Pető Intézet Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány elnöke, Schumicky András, a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány elnöke, valamint Karunk vezető munkatársai. 

Az ünnepség fénypontja a gyermekek kicsattanó jókedve volt, ahogy örültek egymás és saját maguk sikerének. Minden díjazottnak gratulálunk!

A DÍJAZOTTAK HIVATALOS LISTÁJA, valamint a nyertes alkotások megtekinthetőek honlapunkon.

Ezúton is köszönjük a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványnak, a Pető Intézet Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítványnak, valamint az SE Pető András Karnak, hogy támogatásuk által  a nyertesek méltó, személyre szabott művészeti ajándékokat kaphattak. 

A nyertes hallgatók, valamint Karunk dolgozói május 14-én vehetik át oklevelüket és jutalmukat a FISE Galériában.