2023.06.23-án, az SE Pető András Kar Kútvölgyi úti épületében került megrendezésre a Kar, a Konduktív Pedagógiai Központ tanévzáró ünnepsége. A rendezvényt Feketéné dr. Szabó Éva Konduktív Pedagógiai Központ igazgatója nyitotta meg. Ünnepi beszédet tartott Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea dékán asszony. 

Az ünnepségen összesen 51 kollégát köszöntöttük jubileumuk, egyetemi-és egyéb kitüntetésük, valamint nyugdíjba vonulásuk alkalmából. 

Egész éves támogatásukért köszönetet mondtunk a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványnak, A Pető Intézet Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítványnak, valamint a Konduktív Óvodáért Alapítványnak. 

Az ünnep fényét emelte a zene, amit a konduktor ének-és zenekar, valamint Márton Virág Csilla végzős PAK hallgató előadásában hallgathattak meg a résztvevők. 

A hivatalos ünnepség után jó hangulatú, kötetlen formában folytatódott a tanév lezárása, a hagyományos gulyáspartin. 

Ezúton is köszönetet mondunk a Pető András Karnak, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének, valamint Karunk alapítványainak, akiknek a támogatása nélkül nem valósulhatott volna meg a tanévzáró ünnepség. 

Minden kollégánknak örömteli, élményekben gazdag szabadásgot, feltöltekezést és pihenést kívánunk a nyárra.