2022.11.15-én nagy sikerrel lezajlott a VII. Nemzetközi Rajz-és festménypályázat díjátadója, mely jubileumi esemény volt, hiszen 10 évvel ezelőtt, 2012-ben került megszervezésre az első Petős rajzpályázat.

Az ünnepségen az SE Pető András Kar Konduktív Gyakorló Általános Iskola tanulói vehették át oklevelüket, valamint a további kreatív alkotó munkát támogató ajándékcsomagjukat. A gyermekek felkészítő tanárai elismerő oklevelet és könyvet kaptak. 

Az esemény kiemelt díjátadói voltak Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea dékán asszonyt, valamint Schumicky András, a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány elnöke. Feketéné dr. Szabó Éva, a Konduktív Nevelési Rendszer Nemzetközi Pető András Társasága nevében üdvözletét küldte az ünnepség résztvevőinek. 

Összesen 139 alkotás érkezett a pályázati felhívásra, amelyből a bíráló bizottság 52 díjat ítélt meg az SE Pető András Kar tanulóinak, valamint felkészítő tanáraiknak.
A DÍJAZOTTAK HIVATALOS LISTÁJA, valamint a gyermekek alkotásai megtekinthetőek honlapunkon.

A DÍJAK ÁTVÉTELÉRŐL KÉSZÜLT KISFILM itt tekinthető meg. 

Ezúton is köszönjük a Semmelweis Egyetem Pető András Karnak, a Konduktív Nevelési Rendszer Nemzetközi Pető András Társaságának, valamint a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványnak, hogy támogatták a pályázat létrejöttét és színvonalas lebonyolítását!

A nemzetközi és határon túl élő gyermekek díjainak átadása, elküldése folyamatban van. 
A Pécsi Éltes Mátyás EGYMI, valamint az Illyefalva, KIDA – Pető Fejlesztő- és Képzőközpont díjátadójára 2022.11.18-án került sor.