Kiosztották a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ (EMK) Tudás, gyakorlati alkalmazás, változtatásvezetés, hozzáállás a járvány kezelésében – Menedzsmenttudással a járvány ellen című pályázatának díjait.

Az EMK május végén hirdette meg Tudás, gyakorlati alkalmazás, változtatásvezetés, hozzáállás a járvány kezelésében – Menedzsmenttudással a járvány ellen című pályázatát, melyen azok indulhattak, akik részt vettek az EMK valamelyik képzésén (egészségügyi menedzser szakirányú továbbképzés vagy MSc képzés, minőségügyi és betegbiztonsági menedzserképzés, szociális vezetőképzés, EFOP 1.8.0. projekt keretében meghirdetett jógyakorlat képzések, stb.) és aktív résztvevői voltak a Covid-19 járvány elleni védekezésnek.

Galéria

4kép

A pályázatra 1000-2000 karakteres szövegeket vártak, melyben a pályázó leírja, hogyan segítették őt a járványügyi védekezés során azok az ismeretek, amelyeket az EMK oktatási és egyéb programjain sajátított el. Összesen 27 pályázat érkezett be, ezekből választotta ki a négytagú, szakmai zsűri a díjazottakat.

Az első helyezettnek Hermánné Bedics Rita pályázatát választották, második lett dr. Velkey György, a harmadik pedig Zebundia Szilvia. Különdíjat vehetett át Csépleő Viktória és Tankó Ágota. A díjátadó ünnepséget június 8-án tartották az EMK előadótermében, a díjakat dr. Szócska Miklós, az Egészségügyi Közszolgálati Kar dékánja, az EMK igazgatója, valamint dr. Gaál Péter egyetemi docens adták át.

Szabó Ádám
Fotó: EMK

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.