1000 darab, szépségápolási termékeket tartalmazó ajándékcsomagot ajánlott fel köszönetképp a L’Oréal Magyarország a Semmelweis Egyetemen dolgozó ápolóknak

Világszerte május 12-én ünneplik az ápolók nemzetközi napját az 1820-ban ezen a napon született Florence Nightingale brit ápolónő emlékére, aki az ápolóképzés kiemelkedő alakja volt. Idén, a koronavírus okozta járványhelyzet miatt az eddigieknél is fontosabbá vált az egészségügyben dolgozók munkája, így a jeles nap alkalmából a L’Oréal Magyarország ajándékcsomagokkal mondott köszönetet.

Galéria

4kép

A Semmelweis Egyetem Klinikai Központ ápolói 1000 darab, szépségápolási termékekből álló csomagot vehettek át, melyek a L’Oréal csoport nyolc szépségápolási márkájának (L’Oréal Paris, L’Oréal Professionnel, Vichy, La Roche-Posay, Kiehl’s, Lancôme, Urban Decay és a Biotherm) termékeit tartalmazzák. A cég Magyarországon 2 300 csomagot osztott szét a Semmelweis Egyetem, az Országos Onkológiai Intézet és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet dolgozói között. Magyarországon kívül Csehországban és Szlovákiában is ajándékot kaptak az egészségügyben dolgozók, így mintegy 6 400 csomaggal és 25 000 termékkel hálálták meg az ápolók munkáját. „Ez a szakma nap mint nap kihívások elé állítja a benne dolgozókat, ez pedig különösen igaz ezekben a nehéz időkben. Reméljük, hogy sikerül örömet szerezni velük az intézményükben dolgozó ápolóknak és kifejezésre juttatni feléjük hálánkat és elismerésünket munkájukért” – fogalmazott Mikházi Ildikó, a L’Oréal Magyarország Vállalati kommunikációs igazgatója.

Fotó forrás: L’Oréal Magyarország

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.