Az összetett pontversenyben harmadik lett a Semmelweis Egyetem (SE) az idei Medikus Kupán. A Semmelweis Egyetem nyerte a vízilabda és a női kézilabda csapatok versenyét, illetve a Medikus Kupa legjobb szurkoló csapata elismerést is a budapesti medikusok kapták.

medikus_kupa_2015Női kézilabdában a legeredményesebb játékos díját Tóth Renáta (SE) kapta meg. Férfi röplabdában második lett az egyetem csapata, legjobb előkészítő játékosként Matics Zsombort (SE) díjazták. A férfi kézilabdacsapat is a második helyen végzett, a legtechnikásabb játékos Vajda Álmos (SE) lett. A férfi kosárlabdacsapat ugyancsak ezüstérmes, a kupán a legtöbb pontot Sinkovics Dániel (SE) dobta. 

medikus_kupa_2015_2Az idei Medikus Kupán öt sportágban csaknem háromezer szegedi, pécsi, budapesti és debreceni hallgató küzdött és szurkolt a kupáért. Címvédőként a Debreceni Egyetem adott otthont március 27-28. között a magyar orvosképző egyetemek évenkénti sporteseményének, a Medikus Kupának. Ebben az évben már negyvenharmadik alkalommal rendezték meg a versenyt. Összesítésben a Debreceni Egyetem nyerte meg a Medikus Kupát, jövőre Szeged ad majd otthont a rendezvénynek.
A részletes eredmények az alábbi linken érhetők el.

Tóth-Szabó Szilvia
Fotók: Facebook, Instagram