Színes sportesemény zajlott a Semmelweis Egyetem Zágrábi úti csarnokában december elején. A Radiológiai és Onkoterápiás Klinika szervezésében asztalitenisz bajnokságot rendeztünk, melyre minden egyetemi radiológust valamint munkatársait meghívtuk.

A hagyományteremtő rendezvényen klinikánkon kívül részt vettek a Transplantációs és Sebészeti Klinikáról, a Cardiovascularis Centrumból és a Nukleáris Medicina Tanszékről.

A kupagyőztes Tőtős Annamária lett (SE Cardiovascularis Centrum). A második helyen Dr. Doros Attila (SE Transplantációs és Sebészeti Klinika), a harmadikon dr.Bérczi Viktor (SE Radiológiai és Onkoterápiás Klinika), a negyediken Dr. Csobai Novák Csaba (SE Cardiovascularis Centrum) végzett.

A kupa Vigaszágát Horváth Éva (SE Nukleáris Medicina Tanszék) nyerte. Mögötte dr. Györke Tamás (SE Nukleáris Medicina Tanszék) és Dr. Kaposi Novák Pál  (SE Radiológiai és Onkoterápiás Klinika) végeztek.

Reméljük, hogy e hagyományteremtő rendezvényen jövőre is sokan leszünk, mely a sportolási alkalom mellett a radiológiai, képalkotó tevékenységet végző egyetemi munkatársaknak alkalmat ad kötetlen beszélgetésekre is.

 

 

Dr. Bérczi Viktor, egyetemi tanár, igazgató
SE Radiológiai és Onkoterápiás Klinika