Tájékoztatom, hogy a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre tekintettel – a 31650-5/KLINK/2020. iktatószámú levélben foglaltaknak megfelelően – az 1. sz. mellékletben felsorolt egészségügyi védőfelszerelések beszerzése és szervezeti egységek közötti kiosztása jelen tájékoztató kiadásának napjától visszavonásig központi irányítással, rektori, illetve Klinikai Központ elnöki hatáskörben történik az alábbi eljárásrend szerint.
1. A szervezeti egységek igényeiket az 2. sz. mellékletet képező táblázatban juttatják el elektronikusan az Egészségügyi Hálózat-irányítási Igazgatóság részére (titkarsag.euhalozat@semmelweis-univ.hu).
2. Az Egészségügyi Hálózat-irányítási Igazgatóság a napi összesített igényeket átadja a Klinikai Központ Elnöke számára, aki az aktuális járványügyi helyzethez igazítva, illetve a betegellátási érdekek és munkavédelmi szempontok figyelembevételével dönt anyagfajtánként a kiadható mennyiségekről. Döntését megküldi az Egészségügyi Hálózat-irányítási Igazgatóság részére.
3. Az Egészségügyi Hálózat-irányítási Igazgatóság írásban visszajelez az igényt leadó szervezeti egységnek (az igényt beküldő számára) a Klinikai Központ Elnökének döntéséről, a jóváhagyott igényekről.
4. Ezzel párhuzamosan az Egészségügyi Hálózat-irányítási Igazgatóság a Klinikai Központ Elnöke által jóváhagyott igényt raktári rendelésként rögzíti az SAP rendszerben.
5. A Központi és Elfekvő Raktár gondoskodik az igények összekészítéséről, kiadásáról és kiszállításáról.
Ezen anyagok kiadása elkülönített, központi keret terhére történik.
A korábban az olah.anett@semmelweis-univ.hu címre megküldött igényeket az ezen tájékoztatóban leírt eljárásrendet betartva kérjük szépen újra megküldeni.
Nem a fent leírt eljárásrend szerint közölt igények semmisnek tekintendők.
A szervezeti egységek által saját hatáskörben bonyolított beszerzések eljárásrendje, illetve szabályai változatlanok.
Budapest, 2020. március „12 „ Tisztelettel:
    Prof. Dr. Szabó Attila                                                  Baumgartnerné Holló Irén
            elnök                                                                            kancellárhelyettes

Tájékoztató_védőfelszerelések beszerzése

1.sz.melléklet 2.sz.melléklet_igénylés

2.sz.melléklet_igénylés