A dokumentum erre a linkre kattintva letölthető.

A Semmelweis Egyetem (1085 Budapest, Üllői út 26-28.), továbbiakban Kiíró, az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X.4.) Kormányrendelet alapján nyilvános, egyfordulós, nem közbeszerzési pályázatot hirdet a Semmelweis Egyetem vagyonkezelésében lévő

Budapest XII. kerület Kútvölgyi út 4. szám alatti Kútvölgyi Klinikai Tömbben lévő 12,7 m2 alapterületű optikai segédeszköz szaküzlet működtetésére, bérletre a

Budapest XII. kerület Kútvölgyi út 4. szám alatti Kútvölgyi Klinikai Tömbben lévő 21,7 m2 alapterületű audiológiai segédeszköz szaküzlet működtetésére, bérletre és a

Budapest XII. kerület Kútvölgyi út 4. szám alatti Kútvölgyi Klinikai Tömbben lévő 39,5 m2 alapterületű általános gyógyászati segédeszköz szaküzlet működtetésére, bérletre.

Kiíró a pályázatokat a pályázatok rangsorolásakor a forgalmazandó termékek ára, választéka, a szolgáltatási terület kulturált kialakítása, megajánlott havi fix és változó bérleti díj mértéke, szakterületen szerzett gyakorlat, referenciák, kedvezmény nyújtása szempontok alapján külön-külön bírálja el.

A megkötendő szerződés típusa: A pályázat nyertesével határozott idejű, 3 évre szóló bérleti szerződés köthető.

A hasznosításra vonatkozó fontosabb feltételek:

A bérlőt üzemeltetési kötelezettség terheli.

A rendeltetésszerű használathoz szükséges berendezési- és felszerelési tárgyak és hatósági engedélyek beszerzéséről, bejelentések megtételéről a bérlő gondoskodik. A közüzemi költségeket a bérlőnek kell, a bérleti díjon felül megfizetnie.

Az üzemeltetési és hasznosítási feltételeket a Részletes Pályázati Dokumentáció tartalmazza.

A vagyonelem használatáért járó ellenérték teljesítésére vonatkozó előírások:

Kiíró a legkisebb bérleti díj összegét a

 Budapest XII. kerület Kútvölgyi út 4. szám alatti Kútvölgyi Klinikai Tömbben lévő 12,7 m2 alapterületű optikai segédeszköz szaküzlet működtetése esetében 100.000 Ft + ÁFA /hó összegben köti ki, a

Budapest XII. kerület Kútvölgyi út 4. szám alatti Kútvölgyi Klinikai Tömbben lévő 21,7 m2 alapterületű audiológiai segédeszköz szaküzlet működtetése esetében 110.000 Ft + ÁFA/hó összegben köti ki, és a

Budapest XII. kerület Kútvölgyi út 4. szám alatti Kútvölgyi Klinikai Tömbben lévő 39,5 m2 alapterületű általános gyógyászati segédeszköz szaküzlet működtetése esetében 120.000 Ft + ÁFA/hó összegben köti ki.  

Az ajánlatban vállalt bérleti díj megfizetése havonként előre, 8 napos fizetési határidővel esedékes.

A Kiíró a bérleti díjat a KSH által közölt hivatalos fogyasztói árindex szerinti mértékben évenként megemeli.

A pályázaton való részvétel feltételei, a pályázati ajánlat kötelező tartalmi elemei és érvényességi feltételei a Részletes Pályázati Felhívás elnevezésű pályázati dokumentációban találhatók meg.

A pályázati ajánlat érvényes, ha azt a pályázó a Részletes Pályázati Felhívás megvásárlását követően, az ajánlattételi határidőben nyújtotta be és a pályázó eljárása és ajánlata megfelel a jelen pályázati felhívásban, az egyes Részletes Pályázati Felhívásban és a jogszabályokban (ideértve a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI törvényben előírt átlátható szervezet követelményét is) foglalt feltételeknek.

A Részletes Pályázati Felhívás, átvételi igazolás mellett megvásárolható a Semmelweis Egyetem Vagyongazdálkodási Igazgatóságán (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba) péntek kivételével, munkanapokon 9.00-től 15.00 óráig.

A Részletes Pályázati Felhívások árai bruttó 35.000 Ft, amely postai csekken fizethető be. Csekk átvehető (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba) péntek kivételével, munkanapokon 9.00-től 15.00 óráig. 

Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a Részletes Pályázati Felhívásban közölt feltételeknek, illetve a vonatkozó jogszabályok érvényességi feltételeinek nem megfelelő ajánlatokat, vagy a pályázat egészét érvénytelennek, vagy eredménytelennek nyilvánítsa, vagy a pályázatot az ajánlattételi határidő lejártáig módosítsa, vagy visszavonja, továbbá, hogy amennyiben a pályázat érvénytelenségének, vagy eredménytelenségének alapjául szolgáló körülmény – ideértve a Kiíró gazdálkodási, vagy működési érdekeit is – a pályázat elbírálását követően következett be, akkor a szerződés megkötésétől egyoldalúan, és minden kártérítési kötelezettség nélkül elálljon.

Kiíró a Részletes Pályázati Felhívásba előzetes betekintést megenged, de érvényes pályázatot csak az nyújthat be, aki a dokumentációt megvásárolta és ennek tényét igazolja. A dokumentáció nem ruházható át.

A pályázat benyújtásának módja:

Magyar nyelven, 1 eredeti és 1 másolati példányban, roncsolásmentesen megbonthatatlan fűzött formában.

A pályázat benyújtásának határideje: január 15. 8.30., helye: Semmelweis Egyetem Vagyongazdálkodási Igazgatóságán (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 13. I. emelet 102. szoba)

A pályázati ajánlat elkészítésére, és tartalmára vonatkozó szabályokat részletesen a Részletes Pályázati Felhívás dokumentációi tartalmazzák.

A szerződéskötés és birtokba adás tervezett időpontja: 2015. március 01.

Az üzemszerű működés megkezdésének legkésőbbi időpontja:

A Részletes Pályázati Felhívásban

A pályázati eljárással kapcsolatban felmerült technikai kérdésekben felvilágosítás kérhető a Vagyongazdálkodási Igazgatóság titkárságán a 459-1500/57735 telefonszámon, illetve a vagyon@semmelweis-univ.hu e-mail címen.