Rácalmás egy festői település a Duna partján, Fejér vármegyében, tökéletes hely a kikapcsolódásra, feltöltésdésre. A környék számos kulturális, történelmi és természeti látnivalót kínál.

Néhány környékbeli nevezetesség és programlehetőség:

Rácalmás

  • A Duna partja kiváló hely a kikapcsolódáshoz, sétákhoz, horgászáshoz és piknikezéshez. A környék számos túra- és kerékpárútvonallal rendelkezik, amelyek a Duna mentén és a környező vidéken vezetnek keresztül.
  • A Rácalmási-szigetek természetvédelmi terület a Duna-ágban, amely gazdag növény- és állatvilággal rendelkezik. Kiváló hely kirándulásra, madármegfigyelésre, fotózásra.
  • A Jankovich-kúria egy gyönyörű, történelmi épület, amely ma kulturális központként és szállodaként működik. A kúria körül egy gyönyörű park terül el, amely ideális hely sétákhoz és pihenéshez.

…és környéke:

Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark

  • A gyönyörű arborétum és vadaspark Pákozdon található, és ideális hely családi kirándulásokhoz. Az arborétumban különféle növényfajokat, míg a vadasparkban őshonos állatokat figyelhetsz meg.

Velencei-tó

  • A Velencei-tó népszerű üdülőhely, ahol strandolás, vitorlázás, horgászat és kerékpározás is lehetséges. A tó környékén számos étterem és kávézó várja a látogatókat.

Székesfehérvár

  • A Bory-vár különleges építészeti remekmű, amelyet Bory Jenő saját kezűleg épített. A vár romantikus kertjei és egyedi épületei igazi látványosságot nyújtanak.
  • Székesfehérvár történelmi belvárosa számos látnivalót kínál, köztük a Püspöki Palotát és a Romkert-et, ahol Magyarország első királyainak nyughelyei találhatók.

Ráadásul az egyetem munkavállalóinak kényeztető pihenését a páratlan Jankovich Hotel**** óriási kedvezménnyel biztosítja!

NEMESI BIRTOK

A Jankovich Hotel, a XVIII. században épült nemesi kúria ősfás parkjában található, az ország szívében, Rácalmás ófalujának központjában. A szálloda a Duna-parttól és a természetvédelmi területnek minősített Rácalmási Nagyszigettől 200 méternyire helyezkedik el. Budapestről az M6-os autópályán alig egy óra alatt, könnyen odajuthat. Az elektromos autóval érkező vendégek számára töltőállomás is rendelkezésre áll. A szálloda hangulatos étterme európai és koreai ételkülönlegességekkel kínál páratlan kulináris élményt az idelátogatóknak.

LUXUS ENTERIÖR

A hotel szobái, lobbyja és közösségi terei egyedi belsőépítészettel, letisztult formavilággal és harmonikus színekkel várják a vendégeket, akik 20 Superior és 24 Deluxe szoba közül választhatnak. A mozgássérült vendégek számára speciálisan kialakított, akadálymentesített szoba, a családoknak egybenyitható Superior szoba-párok állnak rendelkezésükre. A kiváló minőségű Billerbeck matracok biztosítják a vendégek nyugodt álmát.

WELLNESS&SPA

A SPA & Wellness Sziget közel 500 m2-en kínál teljes újjászületést! Engedje magát elvarázsolni az elegáns tér minden nyugalmával, harmonikus színeivel, mindig más fényeivel! A teljes kényelemhez a bárpultnál gőzölgő gyümölcsteát és friss kristályvizet talál. Itt komolyan veszik a felnőtt vendégek kikapcsolódási igényét, ezért 18 óra után gyerekektől mentes relaxációs órákat biztosítanak számukra.

ÉLMÉNY

„Örülünk, ha vendégeink úgy távoznak, hogy már tudják is, mikor térnek vissza hozzánk.” Ehhez a barátságos szoba, kényelmes ágy, kiváló gasztronómia és teljes kikapcsolódást kínáló wellness mellett további változatos, különleges programokat kínál a szálloda. Aktívat és szórakoztatót, kint vagy bent, csendeset és nyüzsgőbbet. Mindenki választhat igénye szerint.


A Semmelweis Polgárok kikapcsolódására különleges ajánlatot állított össze a szálloda: 

10% kedvezmény a mindenkori reggelis vagy félpanziós szobaárból:

  • Kiemelt időszakok, ünnepnapok, hosszú hétvégék kivételével egész évben
  • Foglalási feltétel: legkorábban az érkezést megelőző 14 nappal adható le a foglalási igény
  • A kedvezmény igénybevétele Semmelweis kártyához kötött. Egy kártyabirtokos egy alkalommal legfeljebb két szobát foglalhat kedvezményes áron!

Időszakos kedvezmény:

  • 20% kedvezmény a mindenkori reggelis vagy félpanziós szobaárból
  • Foglalható: 2024.06.01-2024.08.31., minimum 2 éjszakára, kiemelt időszakok, ünnepnapok, hosszú hétvégék kivételével
  • Foglalási feltétel: legkorábban az érkezést megelőző 10 nappal adható le a foglalási igény
  • Alkalmanként legfeljebb négy egybefüggő éjszakára foglalható szálláshely, és egy Semmelweis kártyabirtokos legfeljebb két szobát foglalhat kedvezményes áron
  • A szálloda – az egyeztetést követően – az igénylést visszaigazolja, de az üzletpolitikai
    érdekből bármikor módosítható, visszavonható.

A kedvezmények egymással, illetve egyéb kedvezménnyel nem vonhatók össze.

Foglalás:
https://jankovichhotel.hu/

Feltétel: virtuális vagy plasztik Semmelweis Kártya megléte! 

Galéria

3kép