Bük és Bükfürdő Magyarország nyugati részén található, termálvizeiről híres települések, sőt a bükfürdői  gyógy- és élménycentrum az egyik legnagyobb és legnépszerűbb gyógyfürdőhely az országban, mely évről évre számos turistát vonz.

A Bükfürdő Thermal & Spa több mint 32 medencével rendelkezik, és széleskörű wellness-szolgáltatásokat kínál. A termálvíz rendkívül gazdag ásványi anyagokban, és kiválóan alkalmas különféle mozgásszervi, reumatikus és idegrendszeri betegségek kezelésére. Az élményfürdő része csúszdákkal, hullámmedencével és gyermekmedencékkel biztosítja a szórakozást minden korosztály számára.

A büki gyógyvíz kiválóan alkalmas szinte valamennyi mozgásszervi betegség kezelésére, hatékonyan alkalmazható: meszesedés (spondylosis), porckopás (arthrosis), csontritkulás (osteoporosis), discopathia, lumbágó, Bechterew-kór, krónikus ízületi gyulladás, köszvény, lágyrész-reumatizmus, ortopédiai és idegsebészeti műtétek utáni rehabilitáció, baleseti utókezelés, krónikus nőgyógyászati és urológiai gyulladások, krónikus gyomorhurut, fekélybetegség, emésztési zavarok esetén.

Programlehetőségek Bük és környéken

  • A közeli Kőszegi-hegység számos túraútvonalat kínál, ahol élvezhetjük a gyönyörű panorámát és felfedezhetjük a helyi flórát és faunát.
  • Az Írottkő Natúrpark egy másik tökéletes helyszín a természetjárásra, számos tanösvénnyel és kilátóponttal.
  • Bük környéke kitűnő kerékpáros útvonalakkal rendelkezik, amelyek jól kiépítettek és biztonságosak. 
  • Sárvár közeli városa is számos látnivalót kínál, mint például a Sárvári Arborétum és a Nádasdy-vár.
  • Kőszeg történelmi városközpontját és a Jurisics-várat is érdemes meglátogatni.
  • Több lovarda is található a környéken, ahol lovaglási lehetőségek várják a látogatókat, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Ráadásul az egyetem munkavállalóinak élményekben gazdag kikapcsolódását az egyedülálló Hotel Piroska**** Bük óriási kedvezménnyel támogatja!

A szálloda az egyetlen négycsillagos hotel, mely Bük város szívében található, így a vendégeknek lehetőségük nyílik bekapcsolódni a városi programokba. 

Munkatársunk visszajelzése: „Szeretném megköszönni, ezt a felejthetetlen hétvégét. Fantasztikus és pihentető volt, melyet jórészt a szálloda fantasztikus csapatának köszönhetünk.”

A hangulatos épületkomplexumban 88 szoba, 210 férőhellyel, színvonalas étterem, saját, 3 medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat is garantálja az odalátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását, mindezt másfél hektárnyi területen.

AZ IDEÁLIS CSALÁDI SZÁLLODA

Gyermekwellness babamedencével és külön pihenővel a legkisebbeknek, játszószoba a kicsiknek, nagyobbaknak tini játszóház billiráddal, csoscsóval, ping-pong asztallal, játékkonzolokkal. A parkban füves focipálya, ugráló vár és csúszdás medence várja gyerkőcöket. Büfévacsoránknál külön Kid’s Buffet a picik kedvenc ételeivel. Júliusban és augusztusban gyermekanimáció a 14 év alattiak részére.

ÉLMÉNYEK A CSALÁDNAK

A hotel Feng shui szerint épült élményfürdője változatos kikapcsolódási lehetőségeket nyújt az egész család részére. Belső élménymedence pezsgőfürdővel, nyakzuhannyal, masszázsfúvókákkal, kültéri pezsgőfürdő, szezonális külső medence napozóterasszal, szaunavilág: finn szauna, bio szauna, infra szauna, tepidárium színterápiával), gőzfürdő.

A szálloda étterme az egész családnak egészséges változatos házias ízvilágú ételeket kínál.


A Semmelweis Polgárok kikapcsolódására különleges ajánlatot állított össze a szálloda: 

A Hotel Piroska**** Bük kiemelt ajánlata kizárólag Semmelweis Kártyával rendelkező munkavállalók vehetik igénybe, a SEMC24 promóciós kód felhasználásával.

15% kedvezmény a mindenkor szobaárakból!

Speciális gyerekkedvezmények:

  • 5 helyett 7 éves korig térítésmentesen szállhatnak meg a szülőkkel egy szobában a gyerekek
  • 12 helyett 14 éves korig 50% kedvezmény a felnőtt árból
Ajándék!
  •  gyermekeknek 6 éves kor felett egy Funcity belépő és egy szabadon választott játék
Foglalás:

Hotel Piroska****

Bük, Kossuth u. 60

www.hotelpiroska.hu

Galéria

4kép