Mi történik a nőkkel és a férfiakkal 40 év körül? Ha megértjük, már nem is lesz olyan félelmetes, ugye? Csatlakozzon hozzánk június 18-án! Ugyanis a VáltozóKör idei második eseményén ismét Koch Mária, menopauza kutató kalauzol bennünket az életközepi krízis útvesztőjében!

Az életközepi krízissel mindannyian találkozunk, ugyan eltérő mértékben, de nem lehet megúszni. Több ilyen kritikusnak mondott életkori szakasszal is találkozunk, azonban talán az életközepi az, amely sok szempontból átírja az eddigi viselkedési mintáinkat és az életmódunkat is.

Még az érett személyiséggel és magasszintű öngondoskodó képességekkel rendelkezők is megtapasztalhatják, hogy milyen az, amikor az irányítás ideiglenesen kicsúszik a kezükből…

Miért éljük át törvényszerűen ezt az életkori szakaszt, milyen tényezők hatnak nőkre és férfiakra, vannak-e és hol érhetők tetten a közös pontok a nemek között és hogyan idomulhatunk a legkisebb zökkenőkkel változó énükhöz? Milyen tulajdonságainkat érdemes erősíteni és hogyan maradhatunk fittek, fiatalosak és  lelkiekben is rugalmasak még évtizedeken keresztül?

Ezeket a témákat fogjuk boncolgatni ebben a számos példával színesített előadásban, mert ami nem történik meg velünk, az majdnem biztos, hogy megtörténik másokkal.

Szeretettel várjuk minden munkatársunkat  a VáltozóKör júniusi rendezvényére!

regisztráció

Fontos információk:

  • A program hibrid módon kerül megrendezésre.
  • Az online résztvevőknek az előadás napján küldjük ki a linket, ahol be tudnak csatlakozni az előadásba.
  • Személyesen az EOK-ban találkozunk! (Cím: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.)