Márkás (és törhetetlen) szemüvegkeretek 30% kedvezménnyel!

Az exkluzív ajánlat keretében a Semmelweis Egyetem munkatársai és családtagjaik 30% kedvezményt vehetnek igénybe minden törhetetlen gyerek és felnőtt szemüvegkeretre, gyerek napszemüvegre a torhetetlenszemuvegek.hu weboldalon, valamint minden márkás szemüvegkeretünkre a komplettoptika.hu webshopban leadott rendelése esetén, vagy a partnereknél. 

Mert törhetetlen szemüveg valóban létezik!

A torhetetlenszemuveg.hu weboldalon, a kizárólag itt forgalmazott Nano Vista és Bflex törhetetlen szemüvegek, speciális és rendkívül rugalmas, úgynevezett Siliflex anyagból készülnek. Ennek az anyagnak köszönhetően, ezek a szemüvegkeretek ellenállnak a legtöbb hétköznapi életben előforduló behatásnak. 

A gyerek szemüvegek már egészen kicsi, fél éves kortól a kamaszokig széles választékban, szín-, és formavilágban megtalálhatóak a webshopban. A speciális rugalmas anyag megakadályozza a kicsiket abban, hogy kárt tegyenek a drága szemüvegben. A termékek “legószerűen”, egyszerűen szétszedhetők és az alkatrészek akár otthon is könnyen cserélhetőek. Így elkerülhető, hogy teljesen új szemüveget kelljen készíttetni. Természetesen a rugalmas keretek a gyermekek számára is nagyobb biztonságot jelentenek.

A felnőtt törhetetlen szemüvegek, az aktív életet élőknek nyújtanak biztonságos szemüveg viselést, illetve mindenkinek, akik akár foglalkozásuk, akár az életvitelükből adódóan nem tudnak kellően vigyázni a szemüvegükre. Ezekkel a szemüvegekkel nem fordulhat elő, hogy leejtésből, ráülésből, rálépésből fakadó balesetek érjék!

A szemüvegekhez könnyen cserélhető sportpánt is rendelhető, ami stabil rögzítést biztosít sportolás közben is. Bizonyos modellek napszemüveg előtéttel is rendelhetőek, több esetben pedig a felnőtt modellek kifejezetten vezetéshez alkalmas előtéttel is elérhetőek. Ezzel is biztosítva, hogy a szemüvegkeretek tényleg minden körülmények között használhatóak legyenek!

A komplettoptika.hu webshop pedig azoknak szól, akik inkább szeretnének kitűnni a tömegből! Kizárólag itt forgalmazott – magyar celebritások által is szívesen viselt – dizájner márkák kínálatában olyan termékek érhetők el, amik eleve alacsony darabszámban kerülnek gyártásra, így a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy olyan terméket választottak, amik egyediséget biztosítanak részükre.

A vonBogen, Forbes, Guy Laroche, Rover és további  prémium business márkáink pedig azoknak a vásárlóknak nyújtanak termékkínálatot, akik megjelenésükben is szeretnék a minőséget és az üzleti elköteleződésüket tükrözni.

Kedvezmény érvényesítésének menete:

Online:

  • Látogasson el a torhetetlenszemuveg.hu vagy a komplettoptika.hu weboldalra.
  • Válassza ki az Ön számára tetsző keretet.
  • Fizetésnél írja be a SEMM24 kuponkódot és a megjegyzés rovatban tüntetsse fel a Semmelweis kártyájának számát.

+1 A torhetetlenszemuveg.hu-n rendelése csomagjában talál majd a terméken kívül egy 5.000 Ft-os kupont is, amit bármelyik partneroptikában beválthat márkás szemüveglencse vásárlására.
Ezt a kupont akár törhetetlen lencse vásárlására is beválthatja, így alkotva teljesen törhetetlen szemüveget. Ennek részleteiről érdeklődjön a partneroptikákban