A helloklimax® felhívását teljes terjedelmében, változatlan tartalommal közöljük. Amennyiben szeretne feliratkozni a helloklimax® csoport hírlevelére, ide kattintva megteheti. 

Biztosan már te is rengeteget olvastál a klimax tüneteiről és bombabiztos megoldásokról, illetve sikertelen próbálkozásokról is. Én is pontosan ugyanígy voltam, amikor a makacs tüneteim nem múltak el. Igaz, ez még bő hat évvel ezelőtt volt és akkor a nőgyógyászom álláspontja az volt, hogy ki kell bírni, majd elmúlnak azok a fránya tünetek…  hát nem múltak el.

Ha akkor tudtam volna azt, amit ma már tudok, hogy a kibírni több okból sem opció, akkor biztosan nem betegedtem volna meg. Hogy miért, azt biztosan el fogom mondani a webináron.

Amellett, hogy az összes fontos információt megosztom veled a webináron, az összes kérdésedet is meg fogom válaszolni.

Az ingyenes webinárom címe: „Hogyan csökkentheted a klimaxos tüneteidet és javíthatod az egészséged akár már 60 nap alatt anélkül, hogy újabb csalódások érnének?”

Mikor lesz a webinár? Február 22-én 19.00 órakor találkozunk élőben.

A webináron több történetet osztok meg veled és megmutatom azt is, miért tudjuk hatékonyan felvenni a kesztyűt a klimaxos tünetek ellen.

Hamarosan találkozunk, ne felejts el regisztrálni itt:

regisztráció

Szeretettel,

Koch Marika
helloklimax® program alapító