Az Egyenlítő Alapítvány ingyenes belépést biztosít a Semmelweis Polgárok számára a 12. Nemzetközi Nőnapi Konferenciára.

A konferencia a ‘Hol látjuk gyermekeinket 2034-ben?’ alcímet viseli, a nap során a gyermekvállalás, gyermeknevelés mellett a nemi szerepek változása, az eltérő generációs igények, személyes történetek, kerekasztal-beszélgetések és viták mentén boncolgatják a témát a szakértőkkel.

  • Időpont: 2024. március 8., 8:00 – 17:00
  • Helyszín: Magyar Telekom Székház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.), de az esemény ZOOM-on is követhető

Ízelítő a programból:

  • Személyes történetek befogadásról, esélyegyenlőségről, kihívásokról és lehetőségekről (Berecz Balázs (Access4you). Tibenszky Moni Lisa (Felelős Szülők Iskolája), Nyáry Luca (író), Dr. Temesvári Orsolya (Reziliencia Coach, Tréner, Inspirációs előadó))
  • Kerekasztal a nemi szerepek változásáról (Dr. Beneda Attila (családügyekért felelős helyettes államtitkár), Fazekas Barbara (Bobcats Coding), Horváth János (MVÜK Zrt.), Mészáros Antónia (UNICEF Magyarország) – moderátor)
  • Berúgja az ajtót a Z generáció?! (kerekasztal beszélgetés: Erős Zita (KPMG in Hungary), Varga Dorottya (etikus hekker, CMT), Varju-Jones Eszter (Tesco Business Solutions))
  • Amit észre sem veszünk: tabuk, mindennapi szexizmus és mikroagresszió (Kemény Péter (E.ON Hungária), Dr. Zorigt Burtejin (politológus és társadalmi nemek szakértő), Zsiga Melinda (kètszeres kickbox világbajnoki bronzèrmes, magyar bajnoki 2. helyezett ökölvívó))

A konferenciára a regisztráció kötelező! Az ingyenes jegyet a regisztráció során, az EDU kódot írják be a „befizetést igazoló referencia szám” mezőbe. 

A teljes programot, előadókat és a regisztrációs felületet ITT találja.