A LisztMIX egy fiatal, lendületes, vevő-központú, 100%-ban hazai fejlesztésű és gyártású GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES lisztkeverékeket gyártó vállalkozás.

Számunkra a legfontosabb az, hogy a termékeinkből elkészült finomságok is ugyanolyan ízzel és állaggal bírjanak, mint azok a forgalomban lévő termékek, melyekben jelen vannak a lisztérzékenységet, illetve laktózintoleranciát kiváltó összetevők.

-vallják a LisztMIX alapítói.

 LisztMIX lisztkeverékek tasakjaiban szinte minden összetevő megtalálható, mely egy adott gluténmentes sütemény vagy éppen péksütemény elkészítéséhez szükséges. Sőt, még az alapreceptet is biztosítják a sütéshez! Ez persze nem azt jelenti, hogy csak az alaprecept elkészítésére alkalmas egy gluténmentes lisztkeverék: ennél sokkal több rejlik ezekben a tasakokban! 

Természetesen az adott összetevők bármikor tovább bővíthetők és személyre szabhatók. Akinek a sütés élménye örömet okoz és esetleg táplálkozási szokásain is változtatni kíván, vagy csak szimplán érdekli az egészséges életmód, annak csak ajánlani tudjuk, hogy próbálja ki a termékeket!

Néhány termék kizárólag növényi eredetű összetevőkből ál, ezért ezek tökéletesen beilleszthetők a vegán étrendbe is.

A kedvezmény mértéke és felhasználásának módja: 

  • 15%-os kedvezmény, minimum 3.500 Ft-os kosárérték esetén.
  • Webshop: Lisztmix
  • kedvezménykód: SWLMX15
  • Más kedvezményekkel nem összevonható.
  • LisztMIX – GLUTÉNMENTES MIX, valamint CUKORMENTES/ÉDESÍTŐS MIX kategóriában lehetséges CSAK a kuponkód használata.
  • 2024. december 31-ig érvényes a kuponkód.