A ParisLeaf egy természetes arcápoló termékcsalád, amelyet a bőr tisztítására, a bőrpír csökkentésére, a gyulladt pattanások és aknés hegek eltüntetésére terveztek. A Paris Leaf termékek bizonyítottan hatnak a PATTANÁSOK, ROSACEA ÉS EKCÉMA ellen, és a REALSHIELD-nek köszönthetően NYUGTATJÁK A BŐRT, ÉS CSÖKKENTIK A PIROS FOLTOKAT. A hatóanyag eredményesen távolítja el a gyulladásért felelős baktériumokat anélkül, hogy közben kárt okozna a bőr természetes védőrétegében. Emellett a termékek E-VITAMINT is tartalmaznak, amely javítja a BŐR REGENERÁLÓDÁSÁT, ezáltal élettel telibbé teszi a bőrt. 

Realshield

A Paris Leaf termékek alapja a Realshield nevű 12 komponensű homeopátiás gyógynövény-kombináció, amely többek között olyan összetevőket tartalmaz, mint az ÁRNIKA, amely antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása miatt pattanásos és aknéra hajlamos bőrre fejti ki a hatását. A PULSATILLA KOREANA egy hagyományos KOREAI GYÓGYNÖVÉNY, a koreai kökörcsin kivonata. Bőr kondicionáló hatású összetevő, GYULLADÁSCSÖKKENTŐ tulajdonságai révén hatásosan lehet vele különféle gyulladásos megbetegedéseket KEZELNI, széles antimikrobiális spektrummal rendelkező szer. 

A kutatások alapján már 2 hét után látványos változás érhető el a termékek napi kétszeri együttes használatával.

Próbálja ki Ön is a ParisLeaf termékcsalád kezelési csomagját az egészségesebb és ragyogóbb bőrért!

  1. Blemish Control Arctonik: Pórustökéletesítő és tisztító tonik Bio Damaszkuszi Rózsavízzel, Aloe Verával és Realshield-del. Tisztítja és nyugtatja a mitesszeres, problémás bőrt.
  2. Blemish Control Arcszérum: Kiegyensúlyozó szérum pattanásos bőrre Organikus Aloe Verával, esszenciális olajokkal és Realshield-del. A koncentrált formulának köszönhetően célzottan hat a gyulladt, kipirosodott, pattanásos bőrre.
  3. Blemish Control Arckrém: Bőrtökéletesítő hidratáló krém Organikus Aloe verával, Jojobával és Realshield-del. Nyugtatja és hidratálja az érzékeny, megviselt bőrt.

 A kedvezmény mértéke és felhasználásának módja:

  • 20% kedvezmény online vásárlás esetén
  • kuponkód: SEMMELWEIS20