AFitness – a legjobb hely a legjobbaknak

Az AFitness számára az egészséges és aktív életmód nem csak egy divatos kifejezés, hanem egy életforma! Amely iránt elkötelezve építik és fejlesztik több mint 10 éve edzőterem hálózatukat.

Céljuk, hogy a vendégek számára magas színvonalú edzésélményt biztosítsanak, amely az egyéni célok elérése mellett hozzájárul a kiegyensúlyozott, teljes élethez. Ezt támogatva az edzőtermek mindegyike a modern géppark mellett rendelkezik:

  • több, különálló teremmel a csoportos órákhoz
  • egy-egy wellness és pihenő-, valamint szauna részleggel,
  • fehérjebárral
  • és értékmegőrzővel.

Egyes termeikben pedig további, testi-lelki feltöltődést támogató szolgáltatások (masszázs, szolárium) is elérhetők.

Szakértői tudás

Büszkék vagyunk arra, hogy hálózatunk munkatársai, edzőink és tanácsadóink a testmozgás, a táplálkozás és az egészséges életmód kiválóságai, akik vendégeink sikereit tűzték ki célul.

Kiváló eszközpark

Valamennyi edzőterem az elmúlt 2 évben teljesen új gépparkkal lett felszerelve a hatékonyabb és komfortosabb edzésélmény biztosítása érdekében. Az újbudai edzőterem Freemotion t10.9b REFLEX Treadmill futópadjai tökéletes választás lehet a csípőt, a térdet és a bokát kímélni vágyók számára.

Kiemelt figyelem

Hisszük, hogy a személyi edzés többől áll, mint az edző által diktált tempó betartásából és a gyakorlatok ismétléséből. Számunkra inkább az egyénre szabott edzéstervet és étrendet, a motivációt és a szakember jelenléte által teremtett biztonságérzetet jelenti.

Együtt az egészségesebb jövőért!

Az edzőterem hálózat szívesen várja az Semmelweis Egyetem dolgozóit, akiknek az egészség és az aktív életmód fontos érték. Mind emellett olyan közösséget kívánnak teremteni, ahol az egészségmegőrzés örömteli és inspiráló tapasztalattá válik. 

A kedvezmény mértéke és felhasználási módja:

A 30 napos felnőtt bérletet egységesen 12.990 Ft-ért vásárolhatják meg a Semmelweis Egyetem munkatársai a Semmelweis Kártya felmutatásával. 

A Semmelweis bérlet a váltás napjától számított 30 napig érvényes, napi egyszeri, 3 órás terem- és szaunahasználatra jogosít. A bérletek másra át nem ruházhatóak és kizárólag dolgozói Semmelweis Kártyával igényelhetők a fővárosi edzőtermek recepcióin, személyesen.

A bérlet személyei edzés igénybevételére és a csoportos órákon való részvételre nem jogosít.  

Edzőtermek címe: 

  • A Fitness Garay – 1076 Budapest, Garay Center 1. emelet 
  • A Fitness Pesterzsébet – 1204 Budapest, Török Flóris u. 116.
  • A Fitness Újbuda – 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40. 
Az A Fitness csapata ingyenes nyílt napokon mutatja be magát a Semmelweis Polgároknak. 

A nyílt napok időpontja: 2023. szeptember 29-30.; október 1.

A nyílt napokra nem kötelező a regisztráció, de megkönnyíti a szervezők munkáját.

REGISZTRÁCIÓ