Ülőmunkát végez? 
Fáj a nyaka, háta?
Érdekelné egy ingyenes, komplex gyógytorna program, egészségügyi felmérésekkel összekötve?
Ha legalább egy kérdésre igennel válaszolt, jó helyen jár!

A Családbarát Egyetem Program keretében megvalósuló legújabb egészségügyi projekt során a Szakrendelő Intézet szakemberei kifejezetten az ülőmunka ártalmai ellen fejlesztették ki váz- és mélyizom erősítő, mobilizáló gyógytornájukat.

A program kérdőíves állapotfelméréssel kezdődik, majd egy speciális műszerrel, az ún. spinal mouse-zal vizsgálják meg a gerinc állapotát. A felmérést követően 12 hónapon keresztül naponta kétszer szükséges részt venni az alkalmanként néhány perces célirányos, online elérhető átmozgató gerinctornán. 
Az állapotváltozás nyomon követése – meghatározott időközönként – kérdőívek segítségével történik. A program zárásakor az ismételt kérdőíves adatgyűjtés és a spinal mouse-zal végzett vizsgálat ad a gerinc állapotáról, javulásáról megbízható képet Önnek és a szakembereknek.

A program amellett, hogy segíti a Semmelweis Polgárokat az optimálisan mobilizált gerinc elérésében, kutatási célt is szolgál. Kérjük csak azon munkatársak jelentkezzenek, akik 12 hónapon keresztül vállalják a negyedéves kérdőíves állapotkövetést (alkalmanként kb. 30 perc), valamint a naponta kétszer pár perces gerinctornát.

A részvétel Semmelweis Polgároknak ingyenes!

Az állapotfelmérő kérdőívet ide kattintva érheti el, a kitöltést követően foglalhat időpontot a „spinal mouse” vizsgálatra.