A Családbarát Egyetem Program keretében a tavalyi évben első alkalommal szerveztünk nyári táborokat munkatársaink gyermekei számára. A táborok hihetetlen összefogással valósultak meg, a Pető András Kar konduktorainak, művésztanárának, a Napköziotthonos Óvoda óvodapedagógusainak és a Testnevelési és Sportközpont testnevelő tanárainak szakmai felkészültsége és szeretetteljes hozzáállása felejthetetlen élménnyel gazdagította a gyermekeket.

Munkatársaink visszajelzései: 

“Köszönöm a táborozási lehetőséget. A gyerekeim nagyon élvezték a tábort, és még biztos sokáig fogják emlegetni.”

“Én minden kollégámnak csak ajánlani tudom. Remek pedagógusok, programok. Köszönet érte!”

“Csodás szervezés, sok élmény, nagy szeretet jellemezte a művészeti tábort.”

A szülők visszajelzései alapján a táborok elérték céljukat: a gyermekek színvonalas és izgalmas nyári táborokban vakációzhattak, minket pedig inspiráltak arra, hogy idén ismét a vakáció első napjától július végéig érdekfeszítő, játékos és ismeretterjesztő táborokkal várjuk a gyermekeket.

Az idei évben a sport- és művészeti táborok mellett tematikus napközis táborok biztosítanak majd színvonalas időtöltést az iskolai szünetre.

A táborok hat héten keresztül, június 19-től július 28-ig, kora reggeltől késő délutánig kínálnak programlehetőséget a gyermekek számára.

Júniusban két héten át sporttáborral készülünk a Zágrábi úti sporttelepen, július elején művészeti táborra lehet jelentkezni külön-külön az alsósoknak és a felsősöknek, illetve a művészeti táborokkal párhuzamosan és azt követően tematikus napközis táborok várják az általános iskolásokat.

A sporttábor foglalkozásait – a tavalyihoz hasonlóan – a Testnevelési és Sportközpont testnevelő tanárai, illetve az egyetem óvodapedagógusai vezetik majd.  A művészeti alkotótáborokat Vadász Zsuzsanna konduktor-művészetterapeuta kíséri.

Az informatika, az egészséges életmód, valamint az angol-német nyelv iránt érdeklődő iskolások számára júliusban tematikus napközis táborokkal készülünk. Természetesen azon gyermekek jelentkezését is várjuk, akiket a tematikus programok kevésbé vonzanak, számukra szintén érdekfeszítő foglalkozásokat szervezünk. A programokat az egyetem szakemberei és a Pető András Kar diplomás konduktorai segítségével valósítjuk meg.

A táborok költsége egységesen 15.000 Ft, mely tartalmazza a napi háromszori étkezés – tízórai, ebéd, uzsonna – díját is. A férőhelyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

A regisztrációhoz kattintson az Ön által választott időszakra! Kérjük, hogy a testvéreket külön regisztrálják!

TURNUSOK TÁBOR JELLEGE HELYSZÍN NYITVA TARTÁS REGISZTÁCIÓ
1. hét június 19-23. sporttábor Zágrábi úti sporttelep (transzfert igény szerint biztosítunk)  8.00–16.30

A férőhelyek beteltek!

Jelentkezem

2. hét június 26-30. sporttábor Zágrábi úti sporttelep (transzfert igény szerint biztosítunk) 8.00–16.30

A férőhelyek beteltek!

Jelentkezem

3. hét július 3-7. művészeti tábor alsósoknak Nagyvárad téri Elméleti Tömb  8.00–17.00 (a korai érkezőknek és a késői távozóknak gyermekfelügyeletet biztosítunk)

A férőhelyek beteltek!

Jelentkezem

3. hét július 3-7. angol/német – tematikus tábor Nagyvárad téri Elméleti Tömb 7.00-18.00

A férőhelyek beteltek!

Jelentkezem

4. hét július 10-14. művészeti tábor felsősöknek Nagyvárad téri Elméleti Tömb  8.00–17.00 (a korai érkezőknek és a késői távozóknak gyermekfelügyeletet biztosítunk)

A férőhelyek beteltek!

Jelentkezem

4. hét július 10-14. napközis tábor Nagyvárad téri Elméleti Tömb 7.00-18.00 Jelentkezem
5. hét július 17-21. informatika/olvasóvá nevelés – tematikus tábor Nagyvárad téri Elméleti Tömb 7.00-18.00

A férőhelyek beteltek!

Jelentkezem

6. hét július 24-28. egészségnevelés – tematikus tábor Nagyvárad téri Elméleti Tömb 7.00-18.00 Jelentkezem

 

Kiemelt kép: https://www.freepik.com