Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - október 03.
539661 Összes oltás
A Családbarát Egyetem Program keretében, kizárólag szeptemberben lehetőség nyílik korlátozott számban az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika ambulanciáján a Semmelweis Polgárok gyermekeinek Meningococcus A, C, W-135 és Y szerocsoportokkal szembeni térítésmentes immunizációjára, Nimenrix vakcinával.
 
A Nimenrix vakcina 6 hetes életkor felett adható és minden gyermeknek javasolt. A korábban más Meningococcus C elleni vakcinával alapimmunizált gyermek emlékeztető oltása is javasolt a 4 komponensű Nimenrix vakcinával és ennek 5 évenkénti ismétlése is javasolt. Amennyiben a gyermek életkorából adódóan (t.i. 6 hónaposnál fiatalabb) több Nimenrix oltásra van szüksége, a további oltóanyagokat nem tudjuk biztosítani. (Ezt egyénileg kell megszervezni, recept-és térítésköteles.) Az oltások beadása a Bókay Oltóponton történik, a beavatkozás a MedSol rendszerben rögzítésre kerül.
Kérjük, olvassák el az alábbi alkalmazási leiratot és ajánlást. Abban az esetben jelentkezzenek, amennyiben gyermekük megfelel a fenti tájékoztatókban szereplő ajánlásoknak. Az olthatóságot az oltás beadása előtt a kollégák ellenőrzik. Az oltási napok szeptember 22-én, 26-án és 28-án vannak.
 
Éljen a lehetőséggel!
 
 
A védőoltási kiskönyvet ne felejtse otthon!