A SE SK Szabadidősport szakosztály vezetője, dr. Gerber Gábor jövő hétvégére ismét futni invitálja klubtagokat és az egyetem dolgozóit, hallgatóit. Az őszi sikeres SPAR Budapest Maratonon való bemutatkozás után, az idei Zúzmara Futófesztivállal kezdetét vette a futószezon, indul a Szabadidősport szakosztály élete is.
Március 26-27-én Budapesten, a Margit-szigeten rendezi meg a Budapesti Sportiroda a 37. Telekom Vivicittá Futófesztivált, amelyre ismét kedvezményesen nevezhetnek az egyetem dolgozói és hallgatói, a szakosztály tagjai pedig igénybe vehetik az ingyenes indulás lehetőségét is. Az esemény mindkét napján ismét őrzött, saját sátrat vehetnek igénybe a futóink, öltöző, csomagmegőrző, találkozó és sportolói pihenőpontként.
További információk a jövő hétvégi versenyről a szervező Budapesti Sportiroda honlapján érhetőek el, a kedvezményekről a szakosztály főszervezőjétől, Nyámándi Piroskától az seskszabadidosport@gmail.com e-mail címen, vagy a szakosztály Facebook-oldalán lehet tájékozódni.