Kedves Betegeink!
 
Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a COVID kérdőívek kitöltése és pontosan 14 naponta történő visszaküldése jelenleg is kötelező azon betegeink számára, akik a COVID járvány jelenleg folyó, második hulláma ideje alatt osztályunkon személyesen szeretnének megjelenni konzultáció, vizsgálat vagy kezelés céljából  (természetesen előzetes telefonos időpont egyeztetés után).
 
Ennek megfelelően, a kérdőív beküldésétől számított 2 hét (=14 nap) múlva várjuk Önöktől a következő, aktuális dáummal ellátott, valóságnak megfelelően kitöltött kérdőívet.
 
Például:
 
szeptember 25., pénteki beküldés esetén október 9.-én, pénteken,
vagy
október 1., csütörtöki beküldés esetén október 15.-én, csütörtökön esedékes a kérdőívet újból kitölteniük és beküldeniük.
 
Határozottan kérjük Önöket, hogy pontosan tartsák be a 14 napos időközt és ne küldjék be 14 naptári napnál rövidebb időközönként a dokumentumot. Az osztályunkon tapasztalható megnövekedett betegforgalom mellett a pontatlanul érkező kérdőívek feldolgozása a betegellátásban tapasztalható várakozásokhoz vezethet.
 
Kérjük a fentiek pontos, figyelmes betartását, hogy az Asszisztált Reprodukciós Osztályunk a járvány második hulláma alatt is az Önök megelégedésére, zökkenőmentesen és biztonságosan tudja a feladatát ellátni.
 
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük,
 
az
Asszisztált Reprodukciós Osztály
munkatársai