Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 15.
530484 Összes oltás

A Semmelweis Egyetem Alapítvány az idei évben is kiemelten számít az egyetem valamennyi munkatársára, valamint az Alumni tagjaira, hogy adójuk 1%-át az intézmény központi, közhasznú alapítványának ajánlják fel, ezzel is támogatva egyetemünk oktatási, kutatási és betegellátási munkájának fejlesztését.

Az elmúlt időszakban megtapasztaltuk a közös cél érdekében való összefogás erejét és fontosságát. Munkatársaink és hallgatóink emberfeletti kitartással álltak helyt a pandémia során, lehetővé téve, hogy a Semmelweis Egyetem vezető szerepet vállaljon a COVID-19 elleni küzdelemben, emellett pedig magas szintű munkát végezzünk az oktatás, a kutatás és betegellátás egyéb területein is. Ezúton is köszönöm minden egyetemi polgárnak, hogy áldozatkészen és nagy lelkesedéssel végezték feladataikat!  

Közösen még tovább fejlődhetünk, ha a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásakor minél többen gondolnak egyetemünk alapítványára. A befolyt összeget kollégáink továbbképzésére, gyógyító, kutató és oktató tevékenységünkre fordítjuk.

A személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásáról az adózók május 20-ig rendelkezhetnek. Mindez regisztráció nélkül, mindössze pár kattintással megtehető a következő módon:

  1. töltse ki az online nyilatkozatot ezen a felületen
  2. válassza az 1+1 felajánlás opciót
  3. a “Civil kedvezményezett adószáma” mezőbe írja be: 18014448-1-42
  4. küldje be két gombnyomással

RENDELKEZZEN ÉS NYERJEN!

A Semmelweis Egyetem Alapítvány számára rendelkező Semmelweis Polgárok között négy pihenési lehetőséget sorsolunk ki:

Mit kell tennie a sorsolásban való részvételhez?

  • Ajánlja fel adója 1%-át online módon vagy nyomtatványon a Semmelweis Egyetem Alapítvány javára! (Adószám: 18014448-1-42)
  • Felajánláskor a rendelkező nyilatkozaton töltse ki a Hozzájárulás a név és címadatok átadásához mezőt, így automatikusan részt vehet a sorsolásban! Sorsolás: szeptember 30.

A Semmelweis Egyetem Alapítvány munkájáról és a további felajánlási lehetőségekről az alapítvány weboldalán találhat bővebb információkat.

Kérem, segítse Ön is munkánkat és támogassa a Semmelweis Egyetem Alapítványt!

Felajánlását előre is köszönöm!

Tisztelettel:

Prof. Dr. Merkely Béla

elnök
Semmelweis Egyetem Alapítvány

 

Adatkezelési tájékoztató – A Semmelweis Egyetem 1% adófelajánlásokkal kapcsolatos adatkezelés tárgyában

Érdekmérlegelési teszt –     A Semmelweis Egyetem 1% adófelajánlásokkal kapcsolatos adatkezelés tárgyában