Nagy öröm, hogy az előző évhez hasonlóan, idén is számos felsőkategóriás szálloda csatlakozott a Semmelweis Egyetem Alapítvány adó 1% kampányához! Jóvoltukból a felajánlók között 7 db két fős és 1 családi hétvégi wellness pihenést sorsolhatunk ki félpanzióval! 

Az idei rendelkezési évben a Pető András Kar (ismertebb nevén Pető Intézet) óvodájának befogadó játszóterének kialakítására gyűjtünk, hogy a mozgássérült és ép mozgású gyermekek együtt élhessék meg a játék örömét!

Bővebb információ: www.semmelweis.hu/ado1   

Rendelkezzen és nyerjen!

A Semmelweis Egyetem Alapítvány számára rendelkezők között nyolc pihenési lehetőséget sorsolunk ki:

Felajánlom adóm 1%-át!

Bemutatkoznak a nyereményeket felajánló szállodák…

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként a Hotel Ózon & Luxury Villas****superior a „magasan a legjobb” mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásaival teszi feledhetetlenné a pihenést vendégei számára Mátraházán, 710 méterrel a tengerszint felett.

A kívül-belül újjászületett és kibővített szállodánkban 132 elegáns és prémium kivitelű szoba – köztük családoknak szánt kényelmes lakóterek, kifejezetten párok számára megálmodott, romantikus suite-ek, valamint a valódi luxus érzését nyújtó lakosztályok – kényelmét élvezheti.
A főépülettől néhány percre erdei környezetben kialakított, exkluzív villáink luxus minőséget képviselnek, természet által ihletett berendezéssel, erdei miliőnkbe illeszkedő terasszal, pezsgőfürdős káddal és üvegfalú szaunával ígérnek kompromisszummentes kikapcsolódást.
Megérkezés után elég néhány mély lélegzetvétel a Lobby Bár teraszán, hogy a Kékestető látványában gyönyörködve magunk mögött hagyjuk a hétköznapok feszültségét és átadjuk magunkat a pihenésnek!

Csodálja meg az mátrai erdők és hegyvonulatok szépségét és a fantasztikus kilátást a Hotel Ózon kényelméből. A grandiózus üvegfelületekkel rendelkező kompelxum legtöbb pontjáról zavartalanul élvezhető az ország legmagasabb csúcsának látványa: a Kékestető. A Mátra szelíd lankáinak szépségét az étteremben, a Panoráma Szaunában, a konferenciákon ülve is megcsodálhatja.

Legyen Ön is a Hotel Ózon vendége!

default

Galéria

7kép

Hotel Wellamarin
Hotel a Balaton szívében…
Látogasson el a Balaton szívéhez, Zamárdiba, melynek szabadstrandjáról páratlan látvány nyílik a Balaton északi partjára és a Tihanyi apátságra. A vízparti Hotel Wellamarin a festői látvány mellett feng-shui elven kialakított és berendezett, letisztult, kényelmes terekkel, sokszínű kulináris fogásokkal, aktív és passzív feltöltődést kínáló wellness szolgáltatásokkal, továbbá korosztálytól független, egész családot szórakoztató élményekkel várja vendégeit.
 

Galéria

6kép

A 4 csillagos Wellness Hotel Aphrodite Zalakaros szívében, ~90 m-re található a híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő főbejáratától.

Összesen 4 különböző szobatípus, 34 szoba közül válogathat, melyekhez kényelmes új bútorzat; geotermikus fal-, mennyezet- és padozat fűtés-hűtés; szélessávú internetkapcsolat (Wi-Fi); LCD (síkképernyős) TV; szobaszéf; telefon; minibár és teljesen felszerelt fürdő is tartoznak. Lehetőség van erkélyes szoba igénylésére, felár ellenében.

Gyerekbarát szállodánkban a szobák többsége pótágyazható. A legkisebb vendégeinknek kiságyat, pelenkázót, fürdetőkádat, bilit, WC-szűkítőt és a mosdó eléréséhez kis zsámolyt készítünk be. Kérésre bébiételmelegítőt és vízforralót is tudunk biztosítani.

A hotel teljes területe akadálymentesített, a recepció és a szobák között lift könnyíti meg a közlekedést, illetve tudunk biztosítani speciálisan a mozgáskorlátozottaknak kialakított szobát is. Az állatbarát vendégeink felár ellenében házi kedvenceiket is magukkal hozhatják.

Galéria

5kép

Mit kell tennie a sorsolásban való részvételhez?

  • Ajánlja fel adója 1%-át online módon vagy nyomtatványon a Semmelweis Egyetem Alapítvány javára! (Adószám: 18014448-1-42)
  • Felajánláskor a rendelkező nyilatkozaton töltse ki a “Hozzájárulás a név és címadatok átadásához mezőt”, így automatikusan részt vehet a sorsolásban! Sorsolás: szeptember 30.
  • Bővebb információ itt olvasható
  • Nyereményjáték-szabályzatunk ide kattintva ismerhető meg.

Felajánlom adóm 1%-át!