Betűméret: A A A

Neptun indítása

Oktatói belépés Hallgatói belépés
Oktatói belépés Hallgatói belépés

Neptun indítása

A Neptun.Net azonosító a rendszerben egyedileg azonosítja a rendszer használóját. Az azonosítót a rendszer generálja a felhasználó nevét, anyja nevét, születési idejét felhasználva. Megváltoztatni és egyedi azonosítot igényelni nem lehet. A kapott azonosítóhoz tartozó – a belépéshez szükséges – jelszó alapértelmezésben a Ne szó, illetve a felhasználó születési ideje ÉÉÉÉHHNN formátumban megadva, ahol az ÉÉÉÉ az évszám négy karaktere, a HH a hónapot, a NN pedig a napot jelöli két-két karakteren (NeÉÉÉÉHHNN).

Az első belépést követően az adatok védelme érdekében kötelező ezen jelszó megváltoztatása.

A hallgatók Neptun.Net azonosítójukat a Dékáni Hivataltól kapják meg, míg a Tanszéki Adminisztrátorok és az Oktatók a Neptun Csoporttól e-mail-ben igényelhetik.

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtett jelszavát, küldjön e-mailt a Neptun Csoport számára, melyben megküldi születési idejét, édesanyja nevét illetve a képzést ahova jár. Ezek az adatok az azonosításhoz szükségesek. Így el tudjuk kerülni, hogy más kérje a jelszó módosítását. Az e-mailt a Neptun rendszerben rögzített e-mail címéről küldje! A jelzéstől számított 1 munkanapon belül értesítjük a megváltozott belépési lehetőségről.