Betűméret: A A A

Kapcsolat

A Semmelweis Egyetem külső és belső kommunikációjával a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság foglalkozik.

Haszon-Nagy Zsófia, sajtóreferens: 06-30/269-6302
Tőgyi Krisztina, sajtóreferens: 06-20/670-1574

E-mail: hirek@semmelweis-univ.hu
Telefon: 4591500/55207
Cím: 1085 Budapest, Üllői út 26. I. em. 107.

Szakértőt, nyilatkozót keres?

Ha az egyetem oktatási tevékenységével, kutatási területeivel vagy az egészségügyi szolgáltatásaival kapcsolatban kérdése van, keresse munkatársainkat a központi email-címen: hirek@semmelweis-univ.hu

Az egyetem területén csak a sajtófőnök vagy a sajtóreferens tudtával lehet nyilatkozatot tenni, illetőleg bármilyen (kép-, hang-, stb.) felvételt készíteni. A Semmelweis Egyetem munkatársai az egyetem Kommunikációs szabályzatban foglaltaknak megfelelően tehetnek nyilatkozatot.

Jó tudni, ha nyilatkozót keres:

  • Hívja sajtóügyeleti telefonszámunkat, megpróbálunk gyorsan segíteni, ehhez azonban mindenképpen szükséges, hogy a hirek@semmelweis-univ.hu e-mail címre küldjön egy írásos kérelmet. Ebben jelölje meg, hogy milyen témában, mikor, milyen módon (telefonon, személyesen) lenne szüksége nyilatkozatra és azt is, hogy Ön milyen médiumtól, milyen műsortól jelentkezik. Mindez azért szükséges, hogy megtalálhassuk Önnek a témában, szakterületen legmegfelelőbb nyilatkozót.
  • Fényképek, videofelvétel készítéséhez szükséges a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság engedélye, melyet szintén a hirek@semmelweis-univ.hu e-mail címre elküldött kérelem útján szerezhet be.
  • Amennyiben gyermeket (18 év alatti személyt) kérdez, fényképez vagy filmez le az egyetem területén, ehhez a szülő írásos engedélye szükséges, mely itt tölthető le (doc).