Ha az egyetem oktatási, gyógyítási vagy kutatási tevékenységével, szolgáltatásaival kapcsolatban kérdése van, nyilatkozót keres, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Kommunikációs Igazgatóság munkatársaival a hirek@semmelweis.hu e-mail címen.

A Semmelweis Egyetem területén kizárólag a kommunikációs igazgató vagy a sajtóreferens tudtával lehet nyilatkozatot tenni, illetőleg bármilyen (kép-, hang-, stb.) felvételt készíteni. 

Sajtóreferensek: Dávid Orsolya, Csatári-Földváry Eszter 
Telefonszám: +36-20/670-1574, +36-30/269-6302
E-mail: hirek@semmelweis.hu
Telefon: +36-1-459-1500/55463
Cím: 1085 Budapest, Üllői út 26. I. em. 107.

AMIT TENNIE KELL:

  • Amennyiben interjúalanyra, megszólalóra van szüksége, hívja sajtóügyeleti telefonszámunkat, megpróbálunk gyorsan segíteni, ehhez azonban mindenképpen szükséges, hogy a hirek@semmelweis.hu e-mail címre küldjön egy írásos kérelmet is. Ebben jelölje meg, hogy milyen témában, mikor, milyen módon (telefonon, személyesen) lenne szüksége nyilatkozatra és azt is, hogy Ön milyen médiumtól, milyen műsortól jelentkezik. Mindez azért szükséges, hogy megtalálhassuk Önnek a témában, szakterületen legmegfelelőbb nyilatkozót.
  • Fényképek, videofelvétel készítéséhez szükséges a Kommunikációs Igazgatóság engedélye, melyet szintén a hirek@semmelweis.hu e-mail címre elküldött kérelem útján szerezhet be.
  • Amennyiben gyermeket (18 év alatti személyt) kérdez, fényképez vagy filmez le az egyetem területén, ehhez a szülő írásos engedélye szükséges, mely itt érhető el (letöltés).