Tisztelt Kollégám!
Kedves Munkatársam!

A Semmelweis Egyetem vezetése fontosnak tartja, hogy folyamatosan kövesse a munkatársak véleményét, értékelését az intézmény működéséről.

Rektorként, kancellárként különösen fontosnak tartjuk, hogy ha az Egyetem méreténél fogva személyesen nem is, de legalább ebben a formában tájékozódhassunk arról, hogyan érzik Önök magukat az Egyetem falai között, melyek azok a problémák, amelyeket a munkakörülményekben tapasztalnak, hol vannak azok a tényezők, melyek elégedettségre adnak okot, illetve javaslataik alapján a jövőbeni döntések során hol tudunk olyan beavatkozási pontokat találni, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy napról-napra elégedettebben és jóérzéssel lépjék át munkahelyük küszöbét.

Hasonló felmérés volt már az elmúlt években, melyek eredményeit látva az egyetem vezetése igyekezett a tőle telhető legjobb és leghatékonyabb mértékben kihasználni a rendelkezésre álló és fejlesztésre fordítható erőforrásokat – ld. cafeteria rendszer.

Tisztelettel kérjük tehát, szánjon pár percet az ezen a linken található kérdőív kitöltésére. A felsővezetés garanciát nyújt arra, hogy minden kérdőív anonim módon kerül be a rendszerbe, azok kezelése szigorúan bizalmasan történik. Online kitöltéskor az informatikai rendszer nem tárol olyan információt, mely alapján a válaszadó kiléte – pl. IP cím, jelszó – beazonosítható lenne.

Szíves segítségét és együttműködését megköszönve,

Tisztelettel,

Dr. Szél Ágoston
rektor
Dr. Szász Károly
kancellár

 

A kérdőív 2015. november 5-ig tölthető ki.

» Tovább a kérdőívhez