Kedves Hallgatók!

Van egy nap a tavaszi szemeszterben, amikor nem kell a tanulással foglalkoznotok! Ez nem más, mint a SPORTNAP! Gyertek el és próbáljátok ki magatokat minél több játékban! Garantáljuk, hogy ha eljöttök meg fogjátok találni a számotokra ideális kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a csapatjátékoktól az egyéni versenyszámokig, a klasszikusoktól az extrém sportokig számtalan megmérettetés közül válogathattok.

Nevezzetek csapatokat foci, röpi, streetball és floorball versenyszámokban és legyetek Ti a legjobbak. Sőt egyénileg is jelentkezhettek ping-pong és szkander számokra.
Ha pedig kellőképpen elfáradtatok, akkor felfrissülhettek a napozósarokban és ebédelhettek egy kiadósat sörsátraink alatt a többfajta bográcsban főtt ételekből. A szurkolás mellett pedig élvezhetik a zenét és az egyéb logikai és technikai játékokat, mint például: falmászás, rekeszmászás, térbeli ötödölő, Rubik kocka kirakás…

Időpont: 2011. április. 13-án, szerdán reggel 9:00 órától

Helyszín: Zágrábi úti Sporttelep (1107 Budapest, Zágrábi út 14.)

Fontos, hogy a belépéshez szükséges karszalagot csak diákigazolvány ellenében tudunk adni, ezért a váltócipő mellett ezt se felejtsétek otthon!

További részletek és nevezéswww.szinapszis.semmelweis.hu oldalon.