Tisztelt Szakkollégiumi Tagok!

A Selye János Doktorandusz Szakkollégium Diákönkormányzata a Szervezeti és Működési Rendjének 8. §-a, 11. §-a és 16. §-a alapján, tekintettel aktuális joggyakorló elnökség hiányára Közgyűlést és tisztújító választásokat tart, valamint elnöki pozíció betöltésére nyílt pályázatot hirdet meg.

A Közgyűlés időpontja: 2022.02.07. 18:00
A Közgyűlés helyszíne:
Selye János Doktorandusz Szakkollégium (1085 Budapest, Üllői út 22. – földszinti közösségi terem)

A Közgyűlés napirendje:

  1. Beszámolók
  2. Szavazás a Selye János Doktorandusz Szakkollégium Diákönkormányzat elnökéről*
  3. Szavazás a Selye János Doktorandusz Szakkollégium Diákönkormányzat elnökségének további tagjairól
    (elnökhelyettes, tudományági koordinátorok, bizottsági referensek)
  4. Szavazás a Selye János Doktorandusz Szakkollégium Diákönkormányzat Szervezeti és Működési Rendjének módosításáról
  5. 2021/22 második szemeszter gazdálkodási ütemterve
  6. 2021/22 második szemeszter szakmai ütemterve
  7. Egyebek

* Elnöki pozíciót a Selye János Doktorandusz Szakkollégium Diákönkormányzat Szervezeti és Működési Rend 16. § (1) és 16. § (6) pontjai alapján csak a Szakkollégium azon aktív, passzív, alumni, tiszteletbeli, örökös vagy alapító tagja tölthet be, aki a követelményeknek megfelelő, érvényes elnöki pályázatot nyújtott be; az elnöki pályázatnak tartalmaznia kell: szakmai önéletrajz, elnöki programterv, mesterfokú vagy azzal egyenértékű felsőoktatási diploma másolata, motivációs levél, tudományos referenciák, másolat középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgáról angol nyelvből vagy igazolás angol nyelvű ország állampolgárságáról, másolat felsőfokú nyelvvizsgáról magyar nyelvből vagy igazolás magyar állampolgárságról, igazolás legalább kétéves hallgatói érdekképviseleti szakmai tapasztalatról, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány büntetlen előélet és eltiltások nélküli erkölcsi státusz igazolására, nyilatkozat az elnökjelölt politikai pártoktól való függetlenségéről.

Az elnöki pozíció betöltésére irányuló pályázatok és a szükséges mellékletek a következő e-mail címre küldhetők meg: semmelweis.phd.dormitory@gmail.com
Az elnöki pályázati dokumentumok betekintésre a Közgyűlés mandátummal rendelkező tagjai felé megküldésre kerülnek!

A Közgyűlés a Selye János Doktorandusz Szakkollégium Diákönkormányzat Szervezeti és Működési Rend 9. § (1) pont alapján akkor határozatképes, ha a szavazati joggal rendelkező tagok 50%-ánál több szavazati joggal rendelkező tag van jelen.

Határozatképtelenség esetén az ismételten összehívott Közgyűlés időpontja:
2022.02.14. 18:00
Határozatlanképtelenség esetén az ismételten összehívott Közgyűlés helyszíne:
Selye János Doktorandusz Szakkollégium (1085 Budapest, Üllői út 22. – földszinti terem)

A Selye János Doktorandusz Szakkollégium Diákönkormányzat Szervezeti és Működési Rend 9. § (3) pont értelmében az ismételten összehívott Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül, az eredeti (megelőző Közgyűlésre meghirdetett) napirendi pontok tekintetében határozatképes.

A tagok részvételére a Közgyűlésen feltétlenül számítunk!

Dr. Ármós Richárd Levente, sk.
alapító tag

 

Adatkezelési Tájékoztató: