Örömmel hirdetjük, hogy a Konpedita ismét elérhető hálózaton keresztül is. A hozzáférést az Informatikai Ügyféltámogatási Igazgatóság biztosítja a Pető András Kar hallgatói számára.
A hozzáférés feltétele, hogy a hallgató érvényes könyvtári tagsággal rendelkezzen a Hári Mária Kari Könyvtár és Forrásközpontban. Amennyiben a lent leírt módon nem sikerül elérnie a Konpeditát, kérjük, jelentkezzen a Könyvtár Olvasószolgálatánál személyesen, telefonon vagy email-ben, hogy ellenőrizzük a tagságát.

A hozzáférés technikai alapját az O365 SharePoint nevű alkalmazása biztosítja, tehát szükség lesz az O365 belépési azonosítójukra és jelszavukra. Az azonosító mindenkinél a hivatalos egyetemi e-mail cím, (amely „@stud.semmelweis.hu” végződésű).

A hálózati elérés nem igényel VPN kapcsolatot, egyszerűen, bármilyen böngészőből indítható a

https://unisemmelweis.sharepoint.com/sites/KONPEDITA   címen.

Itt – sikeres belépés után – a felül, középen található keresőablakba lehet beírni a keresőszavakat, kifejezéseket. A megjelenő találati listában, a kiválasztott dokumentumot megnyitva újabb keresést indíthatnak az alsó sáv közepén megjelenő menüsor jobb szélén található nagyító ikon használatával.
A keresőkifejezéseket színes kiemelés teszi könnyen megtalálhatóvá a szövegben. A képernyőn megjelenő dokumentumokat tudják olvasni, tudnak bennük keresni, de sem nyomtatásra, sem letöltésre nem lesz lehetőségük.

Az adatbázisban megtalálható dokumentumok listáját a nyitó oldalon, a „Dokumentumok” menüponton találják.

Próbálja ki mielőbb, hogy be tud-e lépni, és jelezze, ha esetleg nem sikerül.

Jó böngészést! Jó olvasást!