Több száz álláslehetőséggel, mintegy negyven egészségügyi kiállítóval, tizenöt szakmai előadással várják az érdeklődőket október 20-án az ország legnagyobb, ingyenesen látogatható Egészségügyi Karriernapján és Állásbörzéjén, a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában.

Az egész napos programra elsősorban az egészségügyi képzésben tanulókat, a végzős hallgatókat, a rezidenseket és a már egészségügyi területen dolgozó, de munkahelyváltáson gondolkozókat várják. A résztvevők információt kaphatnak többek között a jelenleg elérhető állásajánlatokról az ápolás és a betegellátás területén, a szak- és továbbképzési lehetőségekről és a rezidenshelyekről is. A karriertámogató eseményen délelőtt tíz órától szakmai előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők, az egészségügyi coachingról, a kiégéskezelésről, de lesz karriertanácsadás, önéletrajzírás és gyakorlati előadások állásinterjúhoz. A már negyedik alkalommal megvalósuló szakmai rendezvényre a regisztráció nem kötelező, azonban az egyszerűbb bejutás érdekében javasolt.

A részletes program ezen a linken érhető el: IV. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze – A L U M N I (semmelweis.hu)

Fotó: Képszerkesztőség  –  Mudra László