Az anyák napját követő első hétvégén immár ötödik éve a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájára látogat munkatársaival Hajas László, hogy egy új frizura elkészítésével tegyék könnyebbé az édesanyák számára a kórházi tartózkodást. Céljuk, hogy legyen egy nap, amikor az édesanyák magukra figyelhetnek és kicsit feltöltődhetnek az embert próbáló küzdelmek során.

Hajas László és a Hajas Szalon mellett az esemény fő támogatója a Rosszcsont Alapítvány. A Rosszcsont Alapítvány célja a reumatikus betegségben szenvedő gyermekek egészségügyi ellátásának javítása. Idén egy új kapillár-­mikroszkóp beszerzésével támogatták a II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikát, amely így az első gyermekgyógyászati intézmény, ahol reumatológiai ellátás keretében kapillár-mikroszkópos labor indul.

Időpont: 2015.05.09. szombat, 12:00-13:00
Helyszín: SE II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika, tornaterem
(1094 Budapest, Tűzoltó u. 7-9., bejárat az Angyal utca felől)

A tájékoztatót követően a sajtó munkatársainak lehetőséget biztosítunk a felújított ambulancia, kapillar-mikroszkópos labor és a gyermekreumatológia osztály meglátogatására, ahol a biológiai terápiás programban résztvevő betegekkel és szüleikkel interjú készítésére is mód nyílik.

Interjúigényeit, illetve részvételi szándékát kérjük jelezze:
Dr. Constantin Tamás 20/825 9244, tamas.constantin@gmail.com