Helyszín: Elméleti Orvostudományi Központ, Budapest Tűzoltó utca 37-47.

Dátum: 2022.05.14.

{"name":"Európai Kardiológus Társaság ESC Heart & Stroke Konferenciája", "description":"

Május 13-a és 14-e között a Semmelweis Egyetem ad otthont az Európai Kardiológus Társaság immáron 5. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Heart and Stroke Konferenciájának. Egyedülálló ez a kongresszus, hiszen a kardiológia és neurológia rohamosan fejlődő határterületeinek áttekintését tűzi ki célul nemzetközileg elismert, kiemelkedő tudományos szaktekintélyek bevonásával. Cél a hazai és nemzetközi multidiszciplináris kooperáció elősegítése, ezért…



Elméleti Orvostudományi Központ", "startDate":"2022-05-14", "endDate":"2022-05-14", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"Elméleti Orvostudományi Központ", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Európai Kardiológus Társaság ESC Heart & Stroke Konferenciája", "label":"Naptárba"}

Május 13-a és 14-e között a Semmelweis Egyetem ad otthont az Európai Kardiológus Társaság immáron 5. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Heart and Stroke Konferenciájának.

Egyedülálló ez a kongresszus, hiszen a kardiológia és neurológia rohamosan fejlődő határterületeinek áttekintését tűzi ki célul nemzetközileg elismert, kiemelkedő tudományos szaktekintélyek bevonásával.

Cél a hazai és nemzetközi multidiszciplináris kooperáció elősegítése, ezért minden kedves Kollégát szeretettel várnak, és arra buzdítanak mindenkit, hogy tudományos tevékenységét poszter formájában is prezentálja, így lehetőséget nyújtva a közös gondolkodásra és vitára.

Továbbá a 3 legjobb absztrakt értékes nyereményekben részesül:
1. Ingyenes regisztráció a 2023-as ESC Heart and Stroke Konferenciára
2. 200 euró értékű utazási grant a 2023-as ESC Heart and Stroke konferenciára

3. Oklevél

A Semmelweis Egyetem PhD-hallgatói és rezidensei számára 50 ingyenes jegy áll rendelkezésre, amelyet a czetenyi.tunde@semmelweis-univ.hu e-mail címen igényelhetnek.

Helyszín: Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ

Absztrakt leadási határidő: 2022. február 28.

Kedvezményes regisztráció határideje: 2022. április 15.

Regisztráció határideje: 2022. május 11.

További információ és regisztráció erre a linkre kattintva 
 
A poszter ide kattintva letölthető (pdf) 
 
 

Vissza az Eseménynaptárba