Helyszín: Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem, Budapest Üllői út 26.

Dátum: 2023.09.25.

{"name":""Semmelweis Egyetem Bora" borverseny eredményhirdetése", "description":"

A Semmelweis Egyetem idén tizenharmadik alkalommal hirdeti meg országos borversenyét, mellyel a tehetséges, minőség iránt elkötelezett magyar borászoknak biztosít bemutatkozási lehetőséget. Évszázados hagyományokkal rendelkező, nemzetközi hírű, magyar tudományos intézményként a Semmelweis Egyetem feladatának érzi a hazai kultúra, és ezen belül a borkultúra, illetve a magyar borászok támogatását. A nevezett borok a „Semmelweis Egyetem bora” megtisztelő…Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem", "startDate":"2023-09-25", "endDate":"2023-09-25", "startTime":"16:00", "endTime":"18:00", "location":"Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":""Semmelweis Egyetem Bora" borverseny eredményhirdetése", "label":"Naptárba"}

A Semmelweis Egyetem idén tizenharmadik alkalommal hirdeti meg országos borversenyét, mellyel a tehetséges, minőség iránt elkötelezett magyar borászoknak biztosít bemutatkozási lehetőséget. Évszázados hagyományokkal rendelkező, nemzetközi hírű, magyar tudományos intézményként a Semmelweis Egyetem feladatának érzi a hazai kultúra, és ezen belül a borkultúra, illetve a magyar borászok támogatását. A nevezett borok a „Semmelweis Egyetem bora” megtisztelő címet nyerhetik el egy évre.

A Semmelweis Egyetem Borát szakmai verseny keretében választják ki, a bírálóbizottságban az egyetem munkatársai, minősített borbírák, valamint szakújságírók vesznek részt. Az egyetem a kategóriagyőztes borokat egy éven keresztül, a következő, 2024 tavaszi borverseny eredményhirdetéséig reprezentációs célokra, elsősorban exkluzív ajándékként használja.

Vissza az Eseménynaptárba