Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. november 28.
543542 Összes oltás

Helyszín: Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem, Budapest Üllői út 26.

Dátum: 2022.11.30.

{"name":"Kiválóságok estje", "description":"

A hagyományoknak megfelelően a Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa 2022. november 30-án már harmadik alkalommal rendezi meg a Kiválóságok Estje elnevezésű rendezvényt a Semmelweis Szalonban. A program célja, hogy korábban szakterületükön kimagasló eredményeket elérő, és ennek megfelelően díjazott kiváló Tudományos Diákköri nevelők, illetve hallgatók egy vacsorával egybekötött, kötetlen beszélgetés formájában bemutathassák korábbi tudományos tevékenységüket, az…Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem", "startDate":"2022-11-30", "endDate":"2022-11-30", "startTime":"16:00", "endTime":"19:00", "location":"Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Kiválóságok estje", "label":"Naptárba"}

A hagyományoknak megfelelően a Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa 2022. november 30-án már harmadik alkalommal rendezi meg a Kiválóságok Estje elnevezésű rendezvényt a Semmelweis Szalonban.

A program célja, hogy korábban szakterületükön kimagasló eredményeket elérő, és ennek megfelelően díjazott kiváló Tudományos Diákköri nevelők, illetve hallgatók egy vacsorával egybekötött, kötetlen beszélgetés formájában bemutathassák korábbi tudományos tevékenységüket, az eredmények eléréséhez vezető utat és a tudományos karrierépítés rejtelmeit.

Különleges vendégek: 

Dr. Czumbel László Márk
SE Parodontológiai Klinika

Dr. Drobni Zsófia Dóra
SE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika

Dr. Gulyás-Onódi Zsófia
SE Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézet

Dr. Kocsmár Ildikó
SE Urológiai Klinika

Dr. Pósfai Balázs
Kísérleti Orvostudományi Kutatóintéze

Díszvendég: dr. Merkely Béla

 

Vissza az Eseménynaptárba