Számtalan kedvezményes sportolási lehetőséggel élhetnek a Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói, a Sportközpont, valamint a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság jóvoltából. Lehetőségük van többek között fitneszedzésekre, küzdősportok gyakorlására, úszásra, jógára, ping-pongra, tollaslabdára és különböző csapatsportok űzésére, illetve már elérhető az All You Can Move sportkártya is.  A Zágrábi úti Sporttelepen megépülő öt teniszpálya elkészüléséig átmenetileg az Építők sporttelepén lehet kedvezményesen teniszezni.
 

RS3900_20130410-SE-sportnap-96-scrA Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpont Zágrábi utcai Sporttelepén a téli oktatási szünet idején felújítások zajlottak a hallgatók, és a sportolni vágyók magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében. A sportközpont az egyetemi munkatársak és a hallgatók számára számos szabadidős lehetőséget biztosít ingyenesen vagy kedvezményes áron. Az ide látogatók több sportolási lehetőségből választhatnak: ping-pong, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, floorball és foci. A Zágrábi úti Sporttelepen megépülő öt teniszpálya elkészüléséig átmenetileg az Építők sporttelepén lehet kedvezményesen teniszezni.

RS8861_20131119-IMG_7677-TF-scrAz egyetem munkatársai és családtagjaik kedvezményesen használhatják a ESMTK Pesterzsébeti Uszodát. Semmelweises diákigazolvánnyal a létesítménybe ingyenes a belépés. Ugyancsak kedvezményesen látogatható a Kispesti Uszoda.  

Az egyetem szerződést kötött több fitneszteremmel is, mint például a Power Fitness Budapest III., a Life1, valamint a CrossFit Trafo és a Millennium Wellness, melyek különböző kedvezményeket biztosítanak. Az Atma Center Jógastúdió ugyancsak kedvezményesen látogatható.

Már elérhető a munkatársak részére az All You Can Move SportPass, ami egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek hatféle csomagja van és számtalan különböző sportolási lehetőséget kínál.

Az összes kedvezmény egy helyen, ezen a linken olvasható.

Németh Ákos
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.